ההפגנה נכשלה,מי שלא ישתמט עכשיו

yoavtzur

New member
ההפגנה נכשלה,מי שלא ישתמט עכשיו

נידון לשירות עד גיל מבוגר,ככל שמספר המשתמטים גדל כך יהיה קשה להשתמט בעתיד,מי שנשאר עכשיו לא יוכל להשתחרר בעתיד אפילו אם חס וחלילה הוא ילקה במחלה ממארת. הצילו את נפשותיכם,מעכשיו אתם לבדכם. יואב צור-שמאל ציוני!

יאללה - ובואו נמשיך עם הקו הזה...

בואו ונגנוב כי נמאס לשלם מיסים!! בואו ונרצח את מי שדוחף אותנו בתורים!! בואו ונאנוס את מי שלא נענית לנו!!! ובכלל: בואו ונחייה המדינה ללא חוקים!!!! לא נשמע לך טיפשי??

סליחה?? מה הקשר??

חשבתי שתבין לבד, אבל אם אתה מתעקש לא לחשוב - כל חוק שלא מתאים לך אתה רוצה לשבור? לא מתאים לי לשרת, לא מקשיבים לי אז אני פשוט לא אתרום למדינה. ויותר מזה - אשתמש בפרופוגנדה זולה ואטיף לכלל הציבור לעשות כמוני. מה קרה, יואב? לא נתנו לך תפקיד מתאים במילואים אז החלטת למרוד (כן - זו המילה)?? במקום לנסות ולשנות אתה מחליט לעזוב. זוהי דרכה של אנשים חלשים. גם לי קשה, וגם לי לא מתאים התפקיד וגם לי נראה מטופש לשלם עלי אלפי שקלים תמורת שמירה, אבל אני ממשיך ומנסה להכות על הברזל ולסבול מחום התנור, ולא יוצא לאויר הנעים וקורה לכולם שלא ניתן להתמודד עם החום (ואני מקווה שהפעם תבין את המטפורה - אבל לא נראה לי)... אז אני טפשי??

אפי א

New member
סליחה !!!!../images/Emo186.gif

כנראה לא הבנתי , אתה קורה להשתמט ממילואים ??? הבנתי נכון ????

yoavtzur

New member
כן,אני קורא לסירוב כולל,רק סירוב

כזה יביא שינוי. ואל תאיימו עליי שאני עובר על החוק,אדרבא שיאסרו אותי!

אפי א

New member
יואב הייקר

תסביר לי בבקשה , מה עומד מאחורי הרעיון של לסרב לשרת במילואים ? ומה תרצה להשיג בזה ?

yoavtzur

New member
אני אסביר

ממשלות,במיוחד ממשלת ישראל פועלות רק תחת לחץ,כל עוד אין להן מוטביציה לשנות הן לא ישנו. לממשלת ישראל אין מוטביציה לשנות את המצב הקיים כי אנשי המילואים "בוכים ובאים". אני מחפש דרך בעזרתה אוכל לגרום לממשלה מוטיבציה לשנות את המצב, המטרה שלי היא לשנות את חוק גיוס החובה,שממילא לא נאכף וגורם נזק לחברה הישראלית. עמית רגב המג"ד שסירב הביא לחקיקת חוק הביטוח לחיילי המילואים. יואב צור-שמאל ציוני!

חפש1

New member
יואבצור: נסיגתך בקודמת מהסיסמא

הידועה "רק סירוב יביא שינוי" מתועדת בין ערמות המלל הפלצני שלך בפורום השני. מה קרה שוב? התייצבו כאן אנשים חדשים "שלא יודעים את יוסף" וחזרת לסורך? שיטתך שאם תחזור על שקר מספיק פעמים הוא יהפוך לאמת גם היא מוצגת לעיל: עמית רגב אמנם הפחיד והרגיז זמנית את פואד, אבל שום דבר לא קרה. את חוק הביטוח העביר פורום מג"דים ("מושחתים, מניאקים" מה עוד בפיך?), שעמית הוא חלק ממנו, בעבודה מאומצת עם אבו וילן, נעמי חזן ודוד מגן. פואד ודליה רבין אפילו לא היו נוכחים בהצבעה. תפסיק לשקר! רד מאיתנו! תלה את השלט! עוף לנו מהעיניים, פרזיט משתמט!

יואב, מדוע לא תדאג לעצמך קודם?

סיפרת לנו שאתה לא משתמט. רק עברת לתפקיד רוחבי בחטיבה.

yoavtzur

New member
כי אני לא הנושא פה,אני יכול

בקלות להשתחרר,אבל איכפת לי מאלה שכן משרתים.

yoavtzur

New member
בהחלט ייתכן,אבל גם אני משתמט

הרי בתפקידי ה"מקורי" אני מפקד טנק,עברתי לחטיבה לאחר הרבה שיחות עם המפקדים בהם התרעתי על המצב.

אפי א

New member
ליואב

אתה רוצה לשנות את חוק גיוס חובה , איך זה קשור להשתמטות ממילואים ? מצטער, אבל עדין לא הבנתי , מדוע עריקה והשתמטות של חיילי מילואים , תשנה את החוק .

yoavtzur

New member
חוק גיוס החובה מונע תגמול

בתואנת שווא שכולם עושים אז לא צריכים לתגמל. השתמטות ממילואים תעלה את בעיית חלוקת הנטל לדיון ציבורי ותכריח את הממשלה לשנות את המצב. ממשלות לוקחות החלטות רק תחת לחץ.

peter_pan

New member
פרס חסיד אומות העולם ליובל

איזה בסדר אתה יובל..שאתה דואג לנו...המשרתים במילואים. מה היינו עושים לולא רוחב ליבך? פרס חסיד אומות העולם ואולי אפילו מועמדות לפרס נובל.

למעלה