ההפך זאב עורו ונמר (מנייר) את חברבורותיו?

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
מספרים שאותה צעירה שהסתובבה בקמפוס כשעליה רק תחתונים וחזייה
שוחררה לחופשי ללא כל אשמה.
ואני שואל, איך זה ייתכן?
שהרי את מאסה אמיני צעירה בת 22 הם רצחו רק בשל כך שהיא לא הניחה את כיסוי הראש נכון על ראשה.
אז איך זה ייתכן שאחת שהיא ללא כיסוי ראש בכלל ועוד עם תחתונים וחזיה כשהיא שמה קצוץ על כל האייטולות
משוחררת לחופשי?
אני במקומה הייתי בורח כמה שיותר מהר מאיראן כי כנראה מישהו ימתין לה בסמטה אפילה כדי "לסגור חשבון" איתה.
"השחרור" כנראה רק לסבר את האוזן של טרמפ, כביכול: "הפכנו להיות מדינה מתקדמת וליברלית". |יעני|
איראן: הצעירה התפשטה בקמפוס - שוחררה ללא אישום - וואלה חדשות

SupermanZW

Well-known member
מדהים, לפעמים אתה מבין עניין ולפעמים אתה ממש פתי.
ברור לך שהאיראנית שהתפשטה בסכנה וששחרורה ללא אישום הוא הצגה, אבל לא ברור לך שגלנט לא התנגד לתוכנית הביפרים ולא התנגד לחיסול נסראללה, ולמעשה היה זה שהורה לחסל את נסראללה.

רק על ביבי אתה לא יודע להעביר ביקורת ומאמין לכל דבר שהוא אומר, גם אם המציאות מראה שהוא משקר.

לא היו יכולים לחבל בביפרים בלי אישור של גלנט, לא היו מחסלים את נסראללה ללא הוראה מגלנט, הרי אלה קרו בזמן שהיה שר הביטחון, לא מתאים לך להיות כזה פתי.

evglev1

Well-known member
מנהל
ברור לך שהאיראנית שהתפשטה בסכנה וששחרורה ללא אישום הוא הצגה, אבל לא ברור לך שגלנט לא התנגד לתוכנית הביפרים ולא התנגד לחיסול נסראללה, ולמעשה היה זה שהורה לחסל את נסראללה.

רק על ביבי אתה לא יודע להעביר ביקורת ומאמין לכל דבר שהוא אומר, גם אם המציאות מראה שהוא משקר.

לא היו יכולים לחבל בביפרים בלי אישור של גלנט, לא היו מחסלים את נסראללה ללא הוראה מגלנט, הרי אלה קרו בזמן שהיה שר הביטחון, לא מתאים לך להיות כזה פתי.
עזוב הוא מאמין שביבי היה נגד ההתנתקות למרות שיש תיעוד של הצבעה שמית שבה ביבי אומר במה פיו: "בעד".

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
תודה על המחמאות. |4U|
ברור לך שהאיראנית שהתפשטה בסכנה וששחרורה ללא אישום הוא הצגה,
ברור לי שלא ברור לך כלום, בעיקר לא במה שקשור לעם האיראני.
אז בוא אני אסביר לך משהו שאתה לא יודע, האיראנים לעולם לא ישתמשו באישה חצי עירומה כהצגה.
זה לא בדי אן איי שלהם, אם תבין את זה, אז תבין את הכל.
אבל לא ברור לך שגלנט לא התנגד לתוכנית הביפרים ולא התנגד לחיסול נסראללה, ולמעשה היה זה שהורה לחסל את נסראללה.
תפסיק לשקר, גלנט הוא זה שרצה להיכנע לנסראללה עם הסכם בסיגנון אותו הסכם שלפיד עשה איתם לפני שנתיים.
גלנט התנגד להיכנס לרפיח, התנגד שנתפתח את הצירים בעזה והוא היה אבי הכישלון וחיסרון של צה"ל אילו נתניהו לא ישב לו על הווריד
היינו גומרים את המלחמה הזאת בכי רע.
מאחר ויורים על ביתו של נתניהו פצצות תאורה ועוד על ידי מי? סגנו של מפקד חיל הים שיושב בבור בקריה.
כל אלה מסבירים לי היטב מאיזה חומר השמאלנים קורצו.
כשהם רואים שהכל הולך נגדם, אז הם מעלים שלב מבלי לחשוב פעמיים.
טרמפ עולה לשלטון, זה לא טוב לשמאל, הניצחון בעזה, זה לא טוב לשמאל, הניצחון בלבנון, לא טוב לשמאל
אז מה השמאל עושה כשלא טוב לו?
הוא מפציץ את ביתו של ראש הממשלה.
זה נשמע לך הגיוני וסביר? |חיוךרחב|
שוב פעם אתה או משקר, או פשוט לא יודע.
או שאולי פשוט עשו לך שטיפת מוח.
גלנט לא קבע כלום, מי שנתן את ההוראה זה הקבינט הביטחוני בראשות ראש ממשלת ישראל בנימין נתניהו.
אבל זה כבר לא חשוב, יש לנו עכשיו שר ביטחון חדש שהוא ונתניהו הם ראש אחד.
בקרוב יפצלו את תפקידה של היועמ"שית והיא תחזור להיות בתפקיד המקורי שלה שהוא תפקיד פקידותי.
לגבי הרמטכ"ל כבודו במקומו מונח, הוא לא היה הפגז הכי חזק בטנק אבל כולנו מודים לו מקרב לב
על כל מה שהוא עשה למען מדינת ישראל, רק שתפקידו הולך ונגמר
ונתניהו כנראה ימנה הפעם רמטכ"ל פחות פוליטי ויותר מליטנטי.

למעלה