ההפנינג בעבסק היה ממש מדהים!!

• פותח הנושא slov
  • פורסם בתאריך

slov

New member
ההפנינג בעבסק היה ממש מדהים!!

כל האירוע היה מתוקתק, עם עמידה בזמנים כמו שיעל יודעת תמיד לעשות. מאוד נהנתי מההרקדה באולם הספורט ונהנתי לפגוש ולהכיר את המורות של ערבסק חגית ודורית. הייתי בשיעורים של דורית וסוף סוף הבנתי למה קוראים לריקודי ריקודי בטן. היה דגש מעניין בשיעור שלה על איך מזיזים את הבטן כשמבצעים את הנחש ואת מכונת הכביסה וכולי... לרוב בשיעורים אני לומדת איך להזיז את האגן הידיים הכתפיים הירכיים הברכיים, אבל ישנה רק התיחסות מועטה לתנועה של הבטן. מדהים אותי תמיד מחדש איך כל הזמן ממציאים מילים חדשות ותנועות חדשות בתוך שפת הריקוד הזה אפילו כשנדמה שכבר הכל הכל ידוע ומוכר. היו עוגות מדהימות!!!! העוגת שוקולד הייתה כל כך אורירית וכל כך נמסה בתוך הפה, חבל שלא היה מתכון שלה מצורף ליד כל עוגה... ולסיום באוהל.. עם סאלח המתופף הכי הכי בארץ. חבל שהיינו צריכות לצאת כל כך מהר עם ההסעה ולחזור לעיר הגדולה. ו תודה ליהלום שארגנה את ההסעה לערבסק בחיוך ובאהבה. כך שלא הייתי צריכה שוב ללכת לאיבוד ברחבי עיר הקודש.

yaelmoav

New member
שרין יקרה

תמיד כיף לראות אותך בערבסק ואכן תודה ליהלום שחסכה לך את ה"ללכת לאיבוד" הקבוע שלך ולנו את הלחץ והמתח של " איפה שרין עכשו". שמחה שנהנת ונעים לקרוא את התגובות שלך. אכן דורית אלפוה בריקוד בטן במובן הכי פשוט של המילה - בטן!!! ואני שמחה שהיא הצטרפה לצוות ערבסק ויצגה אותנו בכבוד רב בהפנינג. ניפגש בשמחות יעל

DoritArobas

New member
היי slov איזו מחמאה גדולה ....תודה

ונכון בעיני המחול המזרחי מגיע מהבטן פשוטו כמשמעו ....

למעלה