ההפסקה הזו זו ההפסקה הארוכה ביותר

roeu245

New member
ההפסקה הזו זו ההפסקה הארוכה ביותר

בין מחצית עונה אחת לבין מחצית עונה שניה לעומת זאת החממה השנה נהנית מההפסקה הקצרה ביותר נראה לי שזה רק מגביר את החשד שזו העונה האחרונה שלא תהיה עונה חמישית תראו מה זה אנחנו מחכים כבר מסוף אוקטובר

דודי0000

New member
תגובה, וכן חדשות טובות למעריצי גאליס.

העונה הבאה תהיה עונה חמישית עד כמה שידוע לי. גם בגאליס היה ככה שחכת? גם חילקו את העונה השנייה לשניים הסתיימה בינואר והעונה השלישית חזרה רק ביוני, אותו דבר גם כאן. אגב לפי ויקיפדיה העונה הרביעית של גאליס תחזור במרץ 2014 (חודש הבא) כנראה אחרי מה בקריש מה שאומר שגאליס תחזור לפני ואחריה העונה הבאה של השמינייה... שוב רק לפי ויקיפדיה.

צודק

אתמול גאליס ,ערוץ הילדים הרשמי פרסם את תאריך עליית גאליס!גאליס מתחיל בפורים בתאריך 16.3
החממה מחר חוזרת עם ההפסקה הקצרה ביותר פחות מחודש...
והשמיניה מחכה מחכה ומה יקרה לאיה?יש לי עוד המון תהיות ושאלות .אבל אין מה להשוות את 3 העונות לעונה 4 ה4 טיפה רדודה .
אבל אני עדיין מחכה בקוצר רוח:)

דודי0000

New member
אני מרוצה

אין מה לעשות גאליס הרבה יותר יפה מהשמינייה או לפחות מהעונה הרביעית של השמינייה.. ואני הרבה יותר סקרן לדעת מה יקרה עם יונתן מאשר מה קורה עם איה דביר. אני ממש מחובר לסדרה הזאת. בכלל יונתן הוא גיבור טרגי... הוא כל הזמן מציל את כל העולם ותמיד סובל... והמתח וכל החיפושים של יונתן ... פשוט כיף ותענוג לצפות בה. יונתן הוא גיבור טרגי מבחינתי הוא כל הזמן מציל את כל העולם ולפעמים אף על חשבון חייו.

roeu245

New member
גיורא אמר בפירוש שמה שישודר אחרי גאליס

זה מחצית עונה ולא עונה חמישית לא מעניין אותי אם היוצרים של גאליס החליטו לקרוא לעשרים פרקים עונה שלמה אני בטוח שגיורא יתנגד מאוד אם ערוץ הילדים יחליטו לקרוא למחצית השניה של השמיניה עונה חמישית כי זה בפירוש לא נכון!!

דודי0000

New member
טוב, קצת מוזר

היות ורשום בפרק האחרון שזה פרק סיום העונה. אם כי לי זה לא באמת כזה משנה אם יקראו לזה עונה 4 או עונה חמש בסופו של דבר זה אותה גברת בשינוי אדרת

דודי0000

New member
לפי מה שזכור לי אתה רואה גאליס, נכון?

אתה שמח שגאליס חוזרת בחודש הבא לפני השמינייה או שהיית רוצה שהשמינייה תחזור קודם?

roeu245

New member
אני שמח שגאליס חוזרת לפני השמיניה כי

עדיף לשמור את הדובדבן שבקצפת לסוף גאליס זה טוב אבל יותר אוהב השמיניה למרות שהעונה הרביעית משעממת אבל כרגע משדרים את החצי השני של החממה ואת החממה אני באמת אוהב בכלל אני אוהב את מה שגיורא משקיע בו בעונה הרביעית של השמיניה ובעונה השלישית של האי לא נראה שכ״כ השקיע בהם

AVIV664

New member
גיורא אמר שהשמיניה תחזור אחרי יום העצמאות

שזה יוצא כנראה אחרי גאליס ושאלתי גם את ידידיה ויטל והוא אמר לי גם שזה אחרי גאליס,
הכי מצחיק שהשמיניה הופסקה אחרי שבע שנים שחזרה,בשביל שגאליס תיכנס לשידור שחיכו לו רק חצי שנה חחח...

ny22

New member
מנהל
אני ממש ממש מקווה....

כן וזה באמת קצת מצחיק. (אם הבנתי נכון).
אבל לא ממש הבנתי, בגאליס יצאו להפסקה של חצי שנה בלבד בין העונה שלפני הנוכחית לנוכחית?

AVIV664

New member
כן היה הפסקה של חצי שנה מהעונה הקודמת לזאת

וכן הבנת חח ,התכוונתי שבשביל השמיניה חיכינו 7 שנים והם חזרו לעונה רביעית וגם יצאו להפסקה בשביל שגאליס תעלה לשידור שהצופים שלה חיכו חצי שנה חח :)

למעלה