ההפצה האהובה ביותר

mavor

New member
ההפצה האהובה ביותר

יצאה ב RC2 !!! כן ההפצה החביבה ביותר על כולם תנחשו איזה ?? ELX :))) נדב

matam haifa

New member
ו..אל תגידו שאני התחלתי. ../images/Emo132.gif

כן כן, אנשים, כך נראה, לא שוכחים גירסאות טובות. אבל... כך נפלתי בפח (ביחד עם "ברנש") בהתקנת ELX : במקרה, וממש במקרה, יצא לי להוריד גירסת ELX יום או יומיים לפני ששונתה, מה אגיד לכם, הכל עבד חלק! ולפתע פתאום, קם "ברנש" חביב, החליט להוריד גם תחתיות לקפה, אני... ממש לא הבנתי מה קורה לו, עד... שגם הורדתי את הגירסא ה"מחודשת", ואכן לא הצלחתי להתקין. אז יש לי 2 סידים שעובדים, ו-2 סידים כתחתיות קפה. מעניין מה הם הוציאו עכשיו? אני! ... יכול לנסות. (מתוך רק בישראל למי שלא הבין את הבדיחה) עוץליגוץלי, אני וכל הפורום מצפים שתאמר לנו מה קורה עם זה.

ezaton

New member
שכחת עוד מליון וחצי הפצות

מה עם yellowdog? אין לך שום PowerPC לבדוק אותה? בושה... (פעם אחרונה שבדקתי, הטוען היה דפוק, והמון דברים שבורים, אבל הם עלו שתי גירסאות מאז). Ez

mavor

New member
אים אני

ממש אתמץ אני חושב שאני יכול להסיג איזה G3 במצב טוב פשות אין מוטיוציה לנושא נדב

mavor

New member
ועוד משהוא קטן

זה(Yellow Dog ) אמור להיות מבוסס על RH 7.2 אז כמה גרוע זה יכול להיות ?? נדב

ezaton

New member
בעצם YD לא בדקתי

בדקתי את LinuxPPC. עבד על הפנים. המון דברים שבורים, אבל זה היה דיי מזמן. זה לא יעבוד על G3, אלא רק עם PPC (כל סדרת ה PowerPC של אפל, לדוגמא)... Ez

matam haifa

New member
הרי ידוע לך ../images/Emo42.gif

שרוב הגירסאות, על הפנים. ל-ELX יש עתיד.

לא הייתי בונה על זה

רדמונד לשעבר שורדים יפה, ויש כמה דברים מענינים עם לינדוס (ממתין לראות גרסה כבר ...) וכבר הצהרתי בעבר - תן לי מערכת הפעלה לבית שתהיה זולה ומספיק טובה (לדעתי בטיב עבור המשתמש הביתי 98 SE כבר מצויה שם), ולא סביר שאמשיך להוציא המון כסף על תקליטורים לחיפוש הגרסה האולטימטיבית. (מספיר טוב זה שגם הנכד הצולע של השכן יסתדר איתה, בלי לקרוא המון man בלעז, ובלי להציק לי בלילה "עוץלי, איך מעלים כאן ... ולמה הצורב לא עובד לי ... ותגיד, איך אתה מחליף רקע מסך? ..."). ומצידי, שיסתפק ב bash (למרות שאישית אני מעדיף tcsh), וגנום (icewm) ... טביל גייטס לא הצליח ע"י חדשנות, המערכת שלו היא חיקוי לכמה מערכות הפעלה גרפיות וגרפיות למחצה שקדמו לו. בעצם, רק עבור האתגר, גם אם תהיה מערכת זולה וטובה אמשיך לבזבז תקליטורים... אבל הdefault שלי בlilo ישתנה.

maCr0T

New member
דווקא אני מסכים עם העז..

אני לא רואה את רד האט נעלמים, סיבה פשוטה, הם עושים כסף. הם מעבירים קורסים וכו... בניגוד לשאר ההפצות הממוסדות (הפצה שהיא חברה, לא אחת מאלף ההפצות שהן פיתוח של איזה תורכי שיכור) שאותן אני קונה במחיר של משקפי השמש שלי (לא חכמה, שלי יקרות..), בניגוד לRH שהוערכו ככמה מיליוני דולרים.. maC

אני ה"ברנש" (הכנוי הזה בתפוז תפוס)

ומשום שעדיין לא גיביתי את ההתקנה החדשה של השמנדריק אצלי (וטרם סימתי אותה, כרטיס הטלויזיה לא עובד עדיין), ומשום שהזאטוט השמיד לי את הגבויים הישנים (כשמתקלחים שבוע עם תקליטורים, גם הגבוי יוצא בחוץ), ומשום שלא הבנתי מה היתרון של ההפצה הזו על סלקוויר כשרת, על מנדריק\רדהאט למשתמש הביתי המתוחכם, על רדמונד (נדמה לי שהחליפו שם לאחרונה) למשתמש הביתי האהבל, אין לי כוונה לבזבז רוחב פס על ההורדה (מה גם שכצפוי איזה אדיוט ניתק את הזרם במשרד, ורק אחרי החג אוכל להרים שם את השרת).

אם גילית שיש בעיות בגרסה החדשה יותר

יכולת להיות בן אדם ולהשאיר הודעה בפורום. כמעט ונתתי למישהו נוסף לבזבז זמן ולהבין למה הסתבכתי עם תוכנה שמישהו אחר הצליח להתקין.

matam haifa

New member
יש לך בעיה בהבנת הנקרא?../images/Emo132.gif

קרא שוב. ושוב. ועוד פעם אחת.קרא שוב. ושוב. ועוד פעם אחת.קרא שוב. ושוב. ועוד פעם אחת.קרא שוב. ושוב. ועוד פעם אחת.קרא שוב. ושוב. ועוד פעם אחת.קרא שוב. ושוב. ועוד פעם אחת.קרא שוב. ושוב. ועוד פעם אחת.קרא שוב. ושוב. ועוד פעם אחת.קרא שוב. ושוב. ועוד פעם אחת.

matam haifa

New member
ואם עדיין לא הבנת.. ../images/Emo11.gif

כשאני בדקתי את הסידים החדשים, עבר זמן, וכל זה כבר לא היה רלוונטי, במיוחד עם כל ההתיחסות הנחמדה של כל מיני דתיים קיצוניים...

למעלה