ההפקה מנסה בכח לבאס את דני. לא שמו לה

andy181

New member
ההפקה מנסה בכח לבאס את דני. לא שמו לה

אפילו איזה שיר מסכן ובנוסף לזה ישר הודיעו לה על הקטע עם הסוויטה (ודני יודעת שקרן לוקחת את זה בהליכה).

MICHI2404

New member
הלב שלי יוצא אליה מהסיבה הפשוטה שהיא היחידה

שבאמת מאוהבת בו.... חבל

Lichy7

New member
גם קרן מאוהבת בו

קרן פשוט שומרת על ״הפאסון״ שכל כך חשוב לה ועל התנהגות קשוחה ולא חושפת דניאל מראה יותר התלהבות ילדותית של מתבגרת ולכן נראית יותר מאוהבת בפועל- קרן מאוהבת באיתן לא פחות מדניאל

Klayhamn

New member
לא יודע אם "התאהבות" זו המילה

אבל אין ספק שלשתיהן יש קראש, שתיהן רוצות אותו באופן אותנטי, ולשתיהן, תיאורטית, יש סיכוי

Lichy7

New member
הנקודה היא

שבין אם מדובר בהתאהבות או בקראש (ולאור מה שראיתי אני די משוכנעת שזו התאהבות), אכן מדובר בשתיהן ולא כפי שלא מעט חושבים (כולל בבית) שדניאל היא היחידה שמאוהבת בו. קרן פשוט שחקנית מעולה בכל היבט אפשרי. כנ״ל בקטע הזה

רינתי77

Active member
לרצות שבחור יבחר בך לא מצביע בהכרח

על התאהבות ואפילו לא על קראש. זה קודם כל עניין של אגו. ואני חושבת שזה הקטע עם קרן.

Lichy7

New member
קרן היתה מאוהבת בדמות עוד לפני שהכירה את האדם

כך שלא רק אגו הוא מה שמנחה אותה פה, למרות שאי אפשר להתעלם מכך שהיא באמת מאוד מונעת מאגו וכבוד

noaxxx

New member
לקרן יש פוזה, והיא עסוקה בעיקר בלשמר אותה

זו הסיבה שכלום לא מתפתח איתה מבחינה פנימית.

ההבדל שאחת חצתה את המחסום הגופני,ואחרת עוד

לא. דניאל להערכתי כבר שכבה עם איתן,לכן נורא קשה לה לאבד את החזקה עליו,ובתוך תוכה היא יודעת באמת שאיתן נמשך לקרן.

Lichy7

New member
נכון, וזה גם עובד הפוך

אין לי צל של ספק שדניאל ואיתן שכבו, וזה דבר שהעצים את הרגשות שלה אליו ביחס לקרן (למרות שגם זו מאוהבת בו), רק שבאופן פרדוקסלי קצת גם איתן הולך ונקשר לדניאל יותר מהאחרות בגלל העובדה הזו, דבר שבחוץ היה גורם לו דווקא לסלוד ממנה ולהעדיף בבירור את המכשפונת שמקפידה בעקביות להפוך כל קרבה ביניהם לקשה. הכל עובד פה הפוך

אני מהתחלת התכנית והמשולש הרומנטי מאמין שקרן

תזכה בקופה בסוף.היא מתנהלת נכון עם גבר. קרוב-רחוק ששומר על הלהבה המינית. מה שמתחיל בקול תרועה רמה-דניאל מסתיים לעיתים קרובות בקול ענות חלושה. עכשיו הסיר לחץ הזה זה שונה מהחיים באזרחות,אבל אני רואה את המתח המיני העז בין קרן לאיתן. אן מה לעשות יש לה את זה לקרן עם גברים.

shoa

New member
למה מכשפונת , כי היא שומרת על איפוק ???

לדעתי מגזימים ומחמירים פה בפורום עם קרן ולא מציינים את התכונות הטובות שיש בה ויש. מעניין שאין אנשים בבית שלא מתחברים איתה. מלבד "הקצר" בינה לבין ליז. אני בטוחה שגם ליז רוצה בחברתה. מותר לקרן לא להסתדר עם ליז. האם אנחנו אוהבים ומסתדרים עם כולם? לא לשכוח שהם סגורים בבית וקשה מאוד להתנהל בצורה כזאת.

Lichy7

New member
לא, זה לא זה

נראה לך הגיוני שאקרא למישהי מכשפונת רק כי היא שומרת על איפוק? אומנם עייפה, אבל בכל זאת די מרוכזת :) את זה שהיא לא מתחברת לליז אני מבינה. יותר מזה, אם היא כן היתה מתחברת לליז, את זה ממש לא הייתי מבינה.. אני לא מאלה שהיו נגד קרן, ההיפך- בתחילת התוכנית היא היתה הכי אהובה עליי. לא יודעת אם ההתחלה קצת בילבלה אותי או שפשוט הסתמכתי על העריכה של הפרקים בלבד מאחר ותקופת הבחינות שאני נמצאת בה לא איפשרה לי הרבה זמן צפייה. בכל מקרה דעתי על קרן התהפכה לחלוטין. מה שנשאר חיובי אצלה הוא שהיא ללא ספק הבחורה הכי כיפית בבית. פה בערך זה נגמר

easternstar

New member
ומה עושה ההפקה? נותנת לקרן לילה ללא מצלמות

בסוויטה מפנקת. ליל כלולות חביב. אחרי הלילה הזה שתיהן תהיינה באותה נקודת זינוק אבל קרן ערמומית ומתוחכמת הרבה יותר.

noaxxx

New member
אני גם חושבת שההפקה מיישרת קו ביניהן

מהסיבה שנשמעו כבר יותר מדי דיבורים בוילה ומחוצה לה, שהמשחק גמור. וזה כמובן לא מביא רייטינג.... לפחות מבחינת העלילה שההפקה מנסה לייצר

Lichy7

New member
בדיוק

דניאל במובן מסוים עושה את כל הטעויות האפשריות שיכלה לעשות עם גבר, קרן לעומתה הפוך- כל צעד שלה מחושב ונכון. מצד אחד זה גורם לי לחשוב שהיא זו שתזכה בסוף בתענוג המפוקפק שנקרא איתן. מצד שני, יתכן שאיתן יתאהב בדניאל דווקא בגלל הקרבה והזמן הרב שהם מבלים יחד לעומת האחרות. (אורטל אגב גם שיחקה נכון, כמו קרן, רק שמרוב שהיא שיחקה היא קצת התרחקה מידי מהמציאות.. וטעתה בגדול באסטרטגיה הכושלת של ניצול הבנים) זה באמת נכון שההפקה עשתה פה צעד חזק וניסתה להשוות ברמת ״האינטימיות״ של קרן ודניאל מול איתן. צעד ממש חכם יש לציין. כשצריך לפרגן להם אני מפרגנת, בעיקר כי זה כמעט אף פעם לא קורה

ענת דומה לאיזה מכרסם

היא דיי מגעילה באופן שבו היא תוקעת רק ירקות... גם אוכלת אותם בצורה מוזרה.... שולקת אותם!

למעלה