ההפקה של THE O.C. גרועה

AKIRA972

New member
ההפקה של THE O.C. גרועה ../images/Emo70.gif

בתור אחד שאוהב את הסדרה יש לי ביקורת קשות להפקה של הסדרה שהיא מזעזעת! בפרק האחרון ניתן לראות את ראיין וסת' יורדים במדרגות עם פרחים ורואים את הרמקול מעליהם-מישהו שפוי שם?! ניתן גם לראות שהחנייה אינה דומה בכללל לחנייה בפרק הפתיחה כאשר רואים את סנדי כהן עם גלשן. בנוסף כל הצילומים נערכים בסט אחד גדול ולכן הכל מזוייף לא כמו בפרק הראשון שהכל אמיתי! השמים בחנייה מזוייפים גם הנוף-כזה ברור ברגע שמתעמקים במה שרואים ומסירים את העיניים מהדמויות! גם הים ברקע רואים שזה פוסטר ענק מגעיל! אני חולה על הסדרה בייחוד ה מ נ ג י נ ה המדהימה לכל אורכה!!! זה מה שממכר אותי אליה! זה וגם הסיפורים המציאותיים של מה שקורה לסת' שקרו גם לי ואני מתחבר לדמויות. בכלל אני שם לב שהם משקיעים יותר בתסריט מאשר כל השאר. שימו לב בפרק הראשון מריסה מונחת על ידי חברות שלה על הכביש שנייה אחרי זה ראיין בא והיא מונחת על הדשא - מה קורה פה?? גם בסצינה בה ראיין פוגש את מריסה בחנייה ניתן לראות שהסיגרייה שלו מתקצרת ומתארכת כל שלוש שניות- שוב הלו??? אם יש משהו שאהבתי בפרק הפתיחה זה המציאותיות של הסדרה - רואים שזה ממש בית בצילום הכללי. רואים נוף - כמו הצילום המדהים שמריסה מסתכלת מביתה על החוף ורואה את הבנים שבים מהשיט. בקיצור חבל שמזניחים כאלה פרטים קטנים גדולים!!!

Aviad1987

New member
מסכים איתך

בקשר לפרק הראשון - שהכל היה אותנטי זה היה ממש יפה. עכשיו רואים קצת שהכל מקרטון =\ זה מבאס.

לדעתי אתם מגזימים

יש פרקים בהמשך העונה שכן צילמו בים ! בלי פוסטרים ובלי כלום ובקשר לזה שרואים רמקולים וכאלה אין סדרה שלא ראיתי לפחות בכמה פרקים אצלה שזה קורה פרינדס, המורדים, השיר שלנו משמר המפרץ קורה ל פעמים... זה לא עושה את ההפקה גרועה

b i g o s

New member
סיפורים מציאותיים של סת'? הרגת אותי

אלא אם אתה גם חתיך, שנון עם הורים מיליונרים ומתקרצצות אליך בחורות כוסיות מיליונריות. אתה ממש בחור צנוע...

אבל הם טוענים שכאילו יש לו הכל

גם כסף, גם מראה, גם כוסיות אבל זה לא נכון כי הוא לא דמות של "חתיך"

וואלה גם אני ראיתי את המיקרופון

וזה באמת הורס קצת שרואים את המיקרופון, וגם התחושה הזו שהכול באולפן זה נותן תחושה שצופים באופרת סבון יומית אבל חוץ מזה יש להם מלאאאאא פשלות. בפרק 3 שלוק יוצא מהכלא (וראיין נשאר) אז רואים את לוק מחבק את אמא שלו ואח"כ בפרק 12 שרואים את אמא של לוק, אז זו שחקנית אחרת. גם עם אמא של תרזה, רואים בפרק 11 שחקנית אחת, ולא זוכרת באיזה פרק רואים אותה שוב וזו שחקנית אחרת. אהה ויש איזה פרק שרואים את את ראיין ומריסה מתנשקים ואז המצלמה הולכת אחורה ורואים שהוא עומד על איזה קרש קטן כזה (כי הוא כנראה נמוך ממישה) ועוד משהו בפרק 14 אחרי שמריסה אומרת לראיין שהיא אוהבת אותו והוא אומר לה תודה אז היא נכנסת למכונית והוא מכניס את הראש למכונית לנשק אותה ודופק את הראש בקצה של החלון של המכונית... אמממ למה לא הורידו את זה בעריכה ?

C A R I S M A

New member
חחח

אממ עשו את זה בכוונה הוא לא נכנס בקצה של החלון של המכונית בטעות ... הוא כאילו נלחץ כי היא אמרה לו שהיא אוהבת אותו.... זה לא היה ברור? זה היה גם דיי מצחיק..

LemonLimeLilach

New member
יש סיבה שדברים שונים אחרי הפיילוט

כי זה הפיילוט. הפרק הראשון הוא תמיד פיילוט והוא כאילו מבחן, ואחרי זה משנים דברים. יש סדרות בהן אחרי הפיילוט שינו שמות לדמויות, אז שינוי של לוקיישנים זה לא כזה איי איי. חוצמזה שאין הפקה מושלמת. יש פאקים בצילום ויש פאקים בעריכה וזה קורה. לא תמיד מצלמים את הסצינות לפי סדר כרונולוגי ולא תמיד באותו יום או שבוע ולפעמים קורים דברים כמו שיער שלא במקום או איפור שונה או דשא/כביש. זה חבל אבל זה קורה ולפעמים אין דרך לתקן את זה כי לצלם מחדש זה עשרות אלפי דולרים אז מעדיפים להכניס שוט אחד דפוק שרואים בו את הבום מאשר להרוס את התקציב ולצלם מחדש. מה יותר הגיוני מזה?

Aviad1987

New member
אבל זה עניין אחר

למה לשנות את כל הנוף הטבעי (לא באולפן!!) שנראה הרבה יותר אותנטי בשביל אולפן? יכלו להוציא עוד כמה אלפי דולרים בשביל להשאיר את אותה תחושה מהפיילוט.

d@r121

New member
כי צילום בלוקיישנים מקוריים

זה פרוייקט אחד גדול. יש בעיות של זריחה ושקיעה (באולפן ניתן לצלם סצינות של בוקר ב12 בלילה), יש רעשים חיצונים ונוף שמשתנה (אפרופו בעיות, תארו לכם שרואים את סנדי על רקע של עץ שנוטה לימין ושוט אחרי זה העץ נוטה שמאלה). הרבה יותר זול והגיוני לצלם באולפן.

bat el2

New member
אני לא ממש מסכימה..

תיראה... אתה לא יכול לצפות שהכל יהיה מושלם, בכל סידרה או סרט יש פאק מסוים, אבל האנשים האלה אמורים להיות מקצועיים, ואסור שיהיה להם עד כדי כך הרבה פאקים, אפילו אצלנו במגמה בסרטים שלנו לא רואים את הבום, זה לא רק אשמת המפיקים, הם לא אחראיים על מה שקורה בסט בזמן הצילומים, מי שאחרי זה הבמאי ובצילום בעיקר הצלם אחראי, הם אמורים לראות מתי משהו לא במקום, מתי משהו לא כמו בסצנה הקודמת, מתי משהו לא מתאים, וגם השחקנים אחראים, הם אמורים לזכור מה הם אומרים, איפה הם נימצאים וכל זה... אבל בעיקר העורכים הם לא אלה שאשמים, בתור עורכת אני אומרת לכם שהעורכים הם לא אלה שמסתובבים על הסט, הם לא אלה שאחראיים על מה שצילמו, על המיקום של כל אחד, הם בכלל לא היו על הסט, הם אחראיים רק על מה שקורה בחדר עריכה... נכון שבחדר הוא אמור לשים את הקטע הכי טוב, לדאוג לכל סנטימר (וזה כל כך מעצבן ומוציא את העיניים), אבל אם מביאים לך מראש קטעים דפוקים שיש בכולם פאקים אז הם משתמשים בקטע הכי טוב שיש בו פאק הכי קטן אפילו שיש בו פאק, וזה לא כזה נורא.. אי אפשר לצפות שהכל יהיה מושלם... והעיקר "בעיות זה כיף" :)

למעלה