ההפתעה-פירס בחוץ ועוד תוצאות..

oren987

New member
ההפתעה-פירס בחוץ ועוד תוצאות..../images/Emo47.gif

קודם כל הפתעה גדולה נפלה בסיבוב הראשון של סאן דיאגו!! פירס מודחת בשלוש מערכות ע"י גרטה ארן. גם טוליאגנובה נפרדת מהתחרות לאחר הפסד למיקליאן סוארז עולה לסיבוב השני, וכך גם דנלידאו שמדיחה את גגליראדי (כל הכבוד, כי היא מהנבחרת שלי). דסי מעיפה את פיסניק, גם ליאון גרסיה עולה מוליק וגראנדה בחוץ!!! גם אמנדה קוצ´ר עלתה.. וסהיבונה מפתיעה את טאסאנג´ורן משלימה את קו העלייה לסיבוב השני: סרובוטניק!! היום בטורניר: דמנטייבה מול סוארז דוקיץ מול ליאון גרסיה קפריאטי מול הארקלורד קוצ´ר מול רובין (יאלללה רובין....) שרה זאנאטי מול הוסרובה ריימונד מול סוגיאמה לאריון מול סמאשנובה (יאללה מול אנה...) בלאק מול טו סהיבונה מול מיסקינה קורניקובה מול סטיבנסון מרטינז מול ליטהוקסבה

chany

New member
לא הופתעתי שפירס הודחה

בסיבוב הריאשון,היא לא בכושר שהיתה לפני כמה שנים,

השחקנית שעפה לי בנתיים היא רק:

פירס. אני מחכה לתוצאות של:סמאשנובה,ונוס ופאנובה..

tamara77

New member
../images/Emo12.gifאורן

אולי התכוונת לכתוב אירווין מול סמשנובה ויצא לך לאריון?

oren987

New member
צודקת - לא שמתי לב ...../images/Emo47.gif

לטעות!! אכן אירווין

Dana sun

New member
פירס הודחה........

היא מהנבחרת שלי! לא נורא,דנלידאו עלתה.... יאללה רובין ואנה.

היא גם משלי..

היה לי 4 נשארו לי 3 והן:ונוס,פאנובה, וסמאשנובה. אני חושב שונוס לא תצליח הרבה עם עייפה...הרי היא הלכה כל הדרך מהסיבוב הראשון של טורניר סנטפורד עד הגמר כולל זכייה אתם לא חושבים שהיא עייפה..

Adar Morag

New member
האחיות וויליאמס אף פעם לא עייפות

אפילו כשהן ישנות בלילה הן כל כך לא עייפות ששינה של 8 שעות מתחלקת בין האחיות שווה בשווה

chany

New member
היי אדר,נכון שהאחיות וויליאמס

לא עייפות הן מוציאת עכשיו את כל האנרגיה שלהן החוצה ,אבל בקרוב הן כבר לא תוכלנה לשחק כמו היום,הן תיפצענה את עצמן מרוב הכוח והאנרגיה שהן מוציאות במיגרש הטניס.

למעלה