ההצבעה עומדת להתחיל...

המקלדת

New member
ההצבעה עומדת להתחיל...

פרוייקט "המקלדת" עומד לפני סיום. אם לא שלחתם עדיין סיפורים, אתם יכולים לעשות זאת עד מחר, יום שישי, 1.7, בשעה 17:00. ההצבעה על הסיפורים תחל ביום שלישי, 5.7 ואתם מוזמנים לתת את קולכם ל- 30 הסיפורים שהכי אהבתם. הסיפורים שיזכו במספר הקולות הרב ביותר, יועברו לסופרים שליוו את הפרוייקט להחלטה סופית. אנחנו מאחלים בהצלחה לכל הכותבים שסיפוריהם הגיעו לפרוייקט "המקלדת" ולכלל הכותבים - תמשיכו לכתוב וליצור. שלכם, צוות עורכי פרוייקט "המקלדת" לקריאת הסיפורים

nomi99

New member
הצבעה לתחרות המקלדת

א. איך מתבצעת ההצבעה? ב. כדאי שהההצבעה תתבצע בעילום שם, כדי שלא יווצרו מצבים של "שמור לי ואשמור לך" שלא בהכרח קשורים לאיכות הסיפורים.

rachely111

New member
אני מסכימה עם nomi

אם לא יהיה הדבר חסוי, זה יהיה כמו הוויכוח על פרעה, וזה יהיה כמו שפת רחוב, אז חבל.

fairysoul

New member
גם אני בעד הצבעה בעילום שם

וכאן אני אנצל את ההודעה לקצת פרסומת, בדיוק כמו ערוץ 2: אתם מוזמנים לקרוא ולהגיב לשני הסיפורים שלי שבתחרות... (= מלכת החורף http://www.tapuz.co.il/blog/hamikledet/main/viewentry.asp?id=293015 ממעוף הנשרים http://www.tapuz.co.il/blog/hamikledet/main/viewentry.asp?id=345914 נבזי, כן. אבל הסיפורים שלי היו בין הראשונים וקצת נשכחו...

כלומר - רק הסיפורים עם מספר ההצבעות

הגבוה ביותר יועברו להחלטת השופטים?

darya2

New member
בעניין ההצבעה, יש כאן משהו לא הוגן

סביר להניח שמי שיש להם משפחה ענפה וחברים בעלי מחשב ונכונות להצביע לחברים שלהם, האם אלה שיזכו ברוב הקולות והצבעות ולאו דווקא הסיפורים שהגולשים בתפוז הכי האהבו או אלה שהשופטים חושבים שהם אכן ראויים לבחינה נוספת. מי שאין להם הרבה חברים שיצביעו עבורם לא יזכו לקבל תשומת לב, כמו אלו שישווקו את עצמם טוב או כאלה חברותיים במיוחד. אז מה שקורה זה שבעצם רוב העבודה כאן היא עבודת שיווק עצמי של הכותב בקרב חבריו בעלי המחשבים, ולא הכתיבה עצמה והסיפור העומד בפני עצמו, שיגיעו אל השופטים להכרעה הסופית.

rachely111

New member
השופטים אנשים שיודעים לעשות את העבו

זאת עבודתם, ואני חושבת שהם כבר חשבו על זה. לא יתכן שסיפור גרוע עם הרבה קולות יקחו בעיניים עצומות.בסופו של דבר הם משכללים את הכל, והתוצאה בידם ולא בידינו.כך אני חושבת.

john stockton

New member
שלחתי סיפור מזמן מזמן

והוא לא התפרסם עדיין איך אנשים יצביעו עבורו?

זרה 38

New member
אם הוא לא התפרסם..../images/Emo10.gif

אזי הוא לא התקבל לפרוייקט... צר לי בצערך, אולם זה בהחלט לא סוף העולם, נכון?

loveisjoy

New member
מה זאת אומרת לא התקבל?

מה זה נקרא לא התקבל? משהו פה לא נראה לי בסדר. אני הייתי כותבת ומבררת על כך. האם קיבת צמייל שהסיפור בבדיקה? אוליז ה לא הגיע? הם הרי פרסמו קריטריונים בהתחלה. שסיפור לא יעלה על 3000 מילים למשל. שלא יהיו לא תכנים בוטים, או מעותק וכו'... לפי דעתי אסור להם לא לקבל סיפור אם הוא עולה על הדרישות הראשוניות. אחרת צריכים לפרט את הדרישות האלה עד הסוף. אחרת זסה לא תחרות פייר שהיא פתוחה לכולם!!! מקווה להביון זאת

rachely111

New member
זה היה יופי של פרויקט

עם רגישות לקהל, עם הקשבה, עם אתגר, ועכשיו, גם עם תרבות. היה לי מאד כיף להשתתף בפרויקט זה, ואני תקווה שהשיפוט יהיה הוגן , ואמיתי. המשיכו באתגרים, זה מעודד מתחילים כמונו. ואני בטוחה שגם אתם נהניתם מאיתנו ומהסיפורים שלנו.תודה לכם. ב ה צ ל ח ה ל כ ו ל ם.

צורת ההצבעה

מסכימה במאה אחוזים עם DRAYA ס"ה מי שיש לו הרבה חברים יזכה להרבה קולות וזה לא נכון ספרותית היו צריכים לסגור את ההצבעה בין חברי הפורום שכולם עוסקים בכתיבה ויכולת השיפוט שלהם נכונה ובאה מנקודת מבט ענינית בהצלחה לכולם

אתינקה1

New member
לא פייר ולא הוגן

אופן בחירת הסיפורים אינו מקצועי כלל ולא רק זאת מי שאין לו חברים רבים נידון לכשלון מראש. חשבתי שהפרוייקט הוא הוגן ומסתבר שלא. אני מצטערת ששלחתי בכלל את הסיפורים שלי שהם אישיים אך זוכים מצדכם ליחס מעליב.

sidharta

New member
זה באמת לא פייר...

לחשוב שסיפור בינוני של מישהי עם הרבה חברים, יעקוף סיפורים טובים של אנשים עם פחות חברים, או שסתם לחברים שלהם אין כח להקדיש 5 דקות כדי לכתוב להם תגובה (אי אפשר לסמוך על אנשים בימינו...).... זה קצת מרגיז. אבל, נו טוב, המוכשרים מאיתנו יתפרסמו יום אחד בלי קשר לפרוייקט :) אל תשכחו- יש לא מעט סופרים מצליחים שנדחו על ידי כמה וכמה הוצאות עד שהצליחו לפרסם את רב המכר שלהם ;) נ.ב. בלי קשר- אני קוראת עכשיו את "גר בארץ נוכריה" של היינלין- ספר חובה!!! פותח את הראש, מעורר מחשבה ומרתק :) מומלץ בחום

למעלה