ההצגה "החתול במגפיים" שחוזרת לבמה...

ההצגה "החתול במגפיים" שחוזרת לבמה...

שלום חברים, אני הילה ניצן, השחקנית-מפעילה שמחליפה את בלה שקאטוב בהצגה החתול במגפיים. דודי, ראיתי שכבר ציינת זאת בלוח הצגות החודש. כל הכבוד על העירנות. בלה סיפרה לי שדיברתם וביקשה שאכנס לפורום לבדוק מה כתבו עלינו. ככה הרווחתי היכרות עם הפורום. ממש מגניב מה שהולך כאן אז אני מניחה שעוד תשמעו ממני ונכיר לאט לאט... בכל מקרה, אני שולחת גם תמונה מתוך הפוסטר המעודכן של ההצגה, כי ראיתי שיש לך רק תמונה ישנה. ההצגה מופיעה כאמור בשבת הקרובה במוזיאון ר"ג, ב-11:00

שיהיה בהצלחה!../images/Emo54.gif

מגפיים גדולות להיכנס אליהן.....

בהצלחה הילה ../images/Emo108.gif וברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

נעים מאוד להכיר
מאחל לך המון הצלחה בתפקידך החדש בהצגה המחודשת " החתול במגפיים " ששמעתי עליה תגובות נפלאות בסיבוב ההופעות הקצר יחסית שעשתה בלה שקאטוב המוכשרת כ"כ עם ההצגה. למרות שכמו שציינו כבר לפני - את נכנסת לנעליים או מגפיים גדולות אני משוכנע שתעשי זאת בהצלחה רבה בדרכך שלך ובשיחתי הנעימה עם בלה הבנתי מדבריה שגם היא חושבת כך!!! ( וביננו, היא הרי לא היתה מעבירה את ההצגה לכל אחד ) מסרי לה ד"ש ממני... שמח שכך גם התוודעת לפורום ואלינו ושאת מוצאת אותו מגניב ועוד יותר שאת מבטיחה שנשמע ממך ונכיר ( חסר לך שלא
) חבל שאני מופיע בעצמי בשבת הקרובה אחרת הייתי בא בכייף לעודד, לחזק ולראות סוף סוף את ההצגה שכבר מזמן רציתי כ"כ מבטיח להגיע בפעם אחרת ובנתיים לשלוח לך מרחוק אנרגיות טובות ומחזקות להצגה הקרובה בשבת. בהצלחה והכי חשוב תהני על הבמה
* תודה על התמונה, היא נשמרה ותופיע בשאר הפירסומים להצגה ובהמשך אשלח לך מסר אישי בעניין!

להילולה וטרללה שיהיה לך בהצלחחחה../images/Emo6.gif

ברוכה הבאה אלינו לפורום. דבי

תודה לכל הפורום המחבק והמפרגן

חיממתם את ליבי. אכן, המגפיים קצת גדולות עלי אבל עם ספידה זה מסתדר
בלה ואני ערכנו כמובן חזרות מפרכות במשך מספר חודשים לפני שהיא נתנה לי ולפני שאני נתתי לעצמי לקפוץ לבמה ובינתיים ההנאה גדולה ויש תחושה שהכיוון חיובי. גם בלה מאשרת אז אני לא נבוכה מדי לשתף אתכם. אני כמובן אודיע על הצגות פתוחות נוספות לכשתהינה. בינתיים צפויה אחת באפריל ואח"כ אני יוצאת לחופשה שלפני ואחרי לידה (ב"ה) אז בוודאי מספטמבר ואילך יהיו עדכונים נוספים. ביי בינתיים הילה

אז מגיעה לך ברכה משולשת ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

קודם כל ההריון והלידה שבדרך ב"ה על לידתה של ההצגה בכיכובך ( איזה יופי ללדת 2 דברים נפלאים, מיוחדים ושונים כמובן, בשנה אחת ) ועל הצגת הבכורה שאני מבין שצלחת בהנאה ובהצלחה ( אם בלה אומרת, היא יודעת!!!!! )
על ההצגה באפריל אני כבר יודע...בהמשך תגלי שמעט מאוד דברים, אם בכלל, נסתרים מעיני ואוזני התאיריך נרשם ביומן שלי ואם ישאר פנוי אז צפי לאורח... גם בלוח מופיעים של חודש אפריל שיצא בתחילת החודש כבר עדכנתי. עכשיו מגיעה לך קצת מנוחה אחרי המאמץ וההשקעה בחודשים האחרונים מחכים לסיפורים נוספים על חוויות הפעם הראשונה או על כל מה שתירצי וכמובן על ההריון האמיתי שאין כמוהו בעולם, כמו שציינת זה באמת פורום אוהב ומפרגן ואני משוכנע שתמיד תמצאי פה אוזן קשבת או עצה בכל נושא, כולל אמהות. אז טרללה וחופשללה נעימללה לאלל'ה

תודה משולשת

זו בהחלט היתה ועדיין שנה מאד מרגשת עבורי. זה התחיל במאי שעבר עם חתונתי והמשיך להריון ואח"כ לעבודה עם בלה. זה באמת מרגיש כמו שתי לידות ויש תחושה אדירה של הישג לקפץ על במה ולהצליח בבכורה מהסוג הזה עם בטן של אמצע חודש 7. מעניין איך זה יהיה בהופעה הבאה... ואגב, אני מאד אשמח לבואך אם תצליח. וכמובן שאצפה להכיר אותך פנים אל פנים

maorkad

New member
דודי לא סיפרתי לי שאתה מכיר את המורה שלי בלה

לא נורא בפעם הבאה עונש!!!!

עכשיו אתה יודע ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

חוץ מזה אם אני אגלה לך את הכל מה ישאר להלאה?

למעלה