ההצגה של אתמול!! הייתה הצגה סוף!! אהבתי!!! סתם ככה... יש להם הופעות בקרוב בירושלים?
N Nachoom New member 29/12/04 #1 ההצגה של אתמול!! הייתה הצגה סוף!! אהבתי!!! סתם ככה... יש להם הופעות בקרוב בירושלים?
N Nachoom New member 29/12/04 #2 עוד תמונה ../images/Emo42.gif התמונה הכי אחרונה שיכולה להיות של אמיר על בהצגה מרי לו חחחח..
N Nachoom New member 29/12/04 #3 עוד תמונה ../images/Emo42.gif ../images/Emo42.gif מישהו יודע איך קוראים לה??
R RossandRachel New member 30/12/04 #22 גם לי יש... כמה תמונות..אני אעלה כשיהיה לי מזן..נראה לי יום שבת...
R RossandRachel New member 30/12/04 #23 אממ... איבטלי! הבנאדם הכי מקסים והזמרת-שחקנית הכי מוכשרת...תאמינו בה עכשיו- ותזכרו את השם...היא תהיה ענקית!! והיא זוכר את השם שלי ויש לה את הפלא שלי!!!!!!!
אממ... איבטלי! הבנאדם הכי מקסים והזמרת-שחקנית הכי מוכשרת...תאמינו בה עכשיו- ותזכרו את השם...היא תהיה ענקית!! והיא זוכר את השם שלי ויש לה את הפלא שלי!!!!!!!
L LOVEאמיר New member 29/12/04 #5 ../images/Emo51.gifרבה על התמונות../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif זה מהמם!! יש לך עוד תמונות במקרה??
../images/Emo51.gifרבה על התמונות../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif זה מהמם!! יש לך עוד תמונות במקרה??
N Nachoom New member 29/12/04 #11 ../images/Emo92.gif.. תהנו כן - אני אוסיף מחר נראה לי כי אין לי כוח!!