"ההצעה הטובה ביותר"

purpleman

New member
"ההצעה הטובה ביותר"

שלום לכולם,

אתמול ראיתי בקולנוע את הסרט "ההצעה הטובה ביותר" (ג'פרי ראש, ג'ים סטרוגס, דונלד סאת'רלנד).
עבר המון זמן מאז שהייתי כל כך מרותק למסך בקולנוע - סרט מדהים, גובל ביצירת מופת.
אז ראשית, רציתי לשתף את שאר חברי הפורום בהמלצתי החמה.

שנית, כמובן שמיד כשחזרתי הבייתה חיפשתי את תאריך ההוצאה שלו בבלוריי, ולהפתעתי גיליתי שהוא יצא כבר בחודש מאי באיטליה, ושמלבד איטליה אין כרגע תאריכי הוצאה באף מקום אחר בעולם.
שאלותיי:
1. האם תוכלו לסייע במידע נוסף ו/או לוודא שלא פספסתי משהו ואולי בעצם כן עתיד לצאת איפהשהו בעולם?
2. אם יש רק את המהדורה האיטלקית, אני רוצה לרכוש אותה. אמאזון איטליה עושים משלוחים לארץ, אבל המחיר כולל משלוח יוצא 135 ש"ח (28 יורו) כשהסרט עצמו עולה רק 13 יורו. האם קיים מקום משתלם יותר להזמנה? כמו כן, אני בעוד 3 ימים נוסע לשווייץ, האם יש סיכוי להשיג מהדורה כזו שם איפהשהו?

המון תודה מראש לכל העוזרים!

המידע שמצאת נכון.

זו המהדורה היחידה שיצאה לסרט עד כה
http://www.blu-ray.com/movies/The-Best-Offer-Blu-ray/63829/
(כתוביות באיטלקית בלבד)

הסרט אמנם דובר אנגלית, אך הבמאי איטלקי והסרט הופק במולדתו. בארה"ב ובבריטניה הסרט לא יצא אפילו לקולנוע, וגם אם תצא מהדורה במדינה אחרת באירופה בקרוב, ספק אם היא תהיה ידידותית יותר לדוברי אנגלית.

הבחירה בידך אם לרכוש המהדורה האיטלקית או להמתין (מה שיכול להתברר כהמתנה ארוכה מאוד) לאפשרות שהסרט ייצא במדינות דוברות אנגלית. בכל מקרה, קשה לי להאמין שתמצא בחנויות בשוויץ מהדורות איטלקיות. אתה כן יכול לנסות להזמין מאמזון איטליה ושישלחו למלון בו תשהה בשוויץ, אם זה מסתדר לך.

purpleman

New member
תודה רבה!

אני כנראה באמת אזמין מאמזון איטליה.

לא יכול לומר שברור לי עד הסוף מדוע בחרו שלא להפיץ אותו לאקרנים גם בארה"ב וגם באנגליה - באמת סרט נפלא.

barlevy

New member
נכון. אבל לא עדיף להזמין דרכם

אשר דרך אמזון איטליה?!

למעלה