ההצעה שלי לפרמטרים לגאפ

חגי זיו

New member
ההצעה שלי לפרמטרים לגאפ ../images/Emo57.gif

NOMINAL DISTANCE - בין 25 ל- 30 . הצעתי 30 קמ MINIMUM DISTANCE - הצעתי 3 קמ NOMINAL GOAL - בין 20-25 אחוז . הצעתי 22% (2 מתוך 9) NOMINAL TIME - בין שעה לשעה וחצי. הצעתי 1.25 שעות.

ג ל נ ט י

New member
יש לשים לב

שהפרמטרים האלו יחולו על כל הטסקים אלא אם כן יצוין אחרת. בכל מקרה אם משנים פרמטרים צריך לפתוח דטה בייס חדש וזה מאד (מאד מאד) לא מומלץ (ולכן רצוי לקבוע זאת מתחילת הליגה ולא לשנות בשום אופן). חגי, אני עובר על הליגה האחרונה עם ההמלצות שלך ואחזור בהמשך עם הזוכה ... :)

חגי זיו

New member
לא - בפרוש לא! אין אפשרות לשנות

פרמטרים . שינוי פרמטרים הופך את כל העניין ללא אחיד. זה בדיוק כמו לנקד חצי ליגה לפי GAP וחצי לפי הנוסחה הישנה. ברגע שנקבעו פרמטרים לא ניתן לשנותם.

פרמטרים נמוכים מידי.

חגי שלום, הפרמטרים שנתת הם כמעט זהים לליגת המצנחים. גלשן טס הרבה יותר מהר ממצנח, ובד"כ גם ברוח חזקה יותר (בארץ). במידה ותוצאות הליגות יהיו מהירות יותר מהנתונים שנתתם הניקוד ירד מ-1000 למשימה, למספרים כמו 650 נקודות למשימה. הרעיון הוא לתת זמן ומרחק נומינלים אשר אינם קלים להשגה, אך ניתנים להשגה. כל תוצאה איטית מהזמן הנומינלי (לא איטית מידי) תיתן 1000 נקודות (בתנאי שיש מספיק קילומטרז' ממוצע לטייס). דברו עם גרשון שחר או אמיר יוגב שיבואו לתחרות הליגה הראשונה שלכם או סתם לאיזה מפגש ושיסבירו לכם על השיטה. זה הרבה יותר פשוט ממה שזה נראה. בהצלחה

חגי זיו

New member
מהירות ממוצעת של גולש טוב בארץ

מגיע ל- 25 קמש מי שיטוס במהירות גבוהה יותר , כנראה שהיה יום טוב מדי ובדיוק בגלל זה תהיה הפחתת נקודות.

חגי זיו

New member
לא אתנגד להורדת זמן נומינלי ל - 1.1

שעות מה שיתן מהירות ממוצעת של 27.3 צריך לזכור שהליגות שלנו מאופיינות בצלעות עם רוח צד דבר שבליגת המצנחים לא נעשה אף פעם. הטסקים שלנו שונים ולכן אין סיבה שלא יהיו פרמטרים דומים

למעלה