ההצצצציייילללללוווווו

ההצצצציייילללללוווווו

מי שזוכרת את ערימת הכביסה שיש לי יודעת על מה מדובר... אתמול סוף סוף קיבלתי מוטיבציה וקיפלתי כמעט הכל (ומדובר בערימה שהצטברה מכמה מכונות). השעה הייתה מאוחרת (אחרי 2 בבוקר) והשארתי הכל מקופל בסלון. קמתי היום מאוחר קצת, כי לא הצלחתי להתעורר. תומר הייתה מחוץ למיטתה והצטרפה אליי, כך שמהפינוק שלה המשכנו לישון. בסוף, קמתי וכשהגעתי לסלון...חשכו עיניי. כל הכביסה המקופלת, מבולגנת על כל הסלון.......נכנסתי לאפטיה
. אין לי כוח לקפל שוב ואני כל הזמן אומרת לעצמי שעוד מעט אני אקפל. יש לכם רעיון איך לקבל מוטיבציה מחודשת? או שאני פשוט לוקחת הכל ומעיפה דרך החלון

michal@gal

Active member
מנהל
את מקפלת בכלל כביסה?

אני כבר מזמן התייאשתי, ובדרך כלל שולפת בגדים נקיים מהערימה המכובסת שמצטברת בסלון ומכסה לי כבר את כל הספה. פעם ביובל, בעיקר לקראת ביקור של אורחים, אני מקפלת עד הסוף ודוחפת לארונות. כשאני כבר מקפלת כביסה והקטן מעיף לי אותה על הרצפה אני פשוט מתפוצצת.

אוי זה כל כך מעצבן!

ואני היום גיליתי את הכביסה הנקיה זרוקה על הריצפה, מעל במבה מעוכה שהפשוש דאג לפזר קודם....

דיאנה1

New member
ועוד דבר מעצבן...

כשאני כבר מצליחה סוף סוף לקפל את הכביסה, מאורגנת וממויינת על הספה לפי החדר אליו היא צריכה להכנס וסוג הבגדים, ופתאום מגיע אורח והכלבה קופצת על הספה בהתרגשות ומבלגנת הכל. גם מבולגן, וגם אם טביעות רגליים כלביות לא נקיות במיוחד...

אמיר.

New member
נוהל כביסה...

מכנסים מקפלים בצורה שלהם (עד לגיהוץ). חולצות תולים על כיסא (כנ"ל - אם בכלל). את השאר שמים בערמה וכשמקפלים (אצלנו - מקפלת.. יש גבול למה שאני מוכן לסבול
) שמים על המיטה של הבעל... אם הוא רוצה לישון שם - שיכניס לארון... (סתם.. עדיף לקפל חצי ולהכניס לארון.. אני מבין את התיסכול..) ------- אני באמת הרבה פעמים ´חוסך´ גיהוץ והולך עם מכנסים וחולצה נקיים מהכביסה.. אבל זה די מבאס לראות את כולם הולכים עם חולצות מעומלנות ומכנסים עם קפל הדוק.. זה באמת יותר יפה... מנין יש להם זמן ? או כסף ??? מה הסוד ???

כשאין לי כבר כוח לשטוף ולנקות את

הבית, אני מתיישבת לקפל כביסה. בינתיים 4 מכונות מחכות... בד"כ המטפלת מקפלת כביסה..

עכשיו אני רואה את ההודעה שלך...../images/Emo5.gif

מתוקה - תשאירי את הכביסה (לא זאת שמאמא היקרה קיפלה, אלא זו שתבוא אחריה...
) איך שהיא על הספה ואל תתאמצי. באמת שהמאבק הזה, כשהאיש שלך לא בבית, מיותר. נדבר. שולחת לך
ים ו
ות. סיגל של שגיא

שירי ל

New member
דחוף לצלצל לעוזרת!!!

תעזבי את כל עבודות הבית, תקראי לעוזרת- תצאי לכמה שעות של איוורור וכשתחזרי הבית יהיה נקי מסודר ונוצץ. נכון, יעלה כמה שקלים- אבל זה לא שווה את הבריאות הנפשית שלך עכשיו.

מקוה שעזרתי../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo39.gif../images/Emo25.gif

בנות כאימא מהצד אז אני אומרת לכן בסוד שפנינה מותשת נפשית! והבנות מרגישות ..... אבל פנינוש תמשיכ ככה תהיי חזקה תקני מתנות מה שאמרתי לך! ואל תהיי עצובה כי הן מרגישות הכל!

ולי ממש אין בעיה עם כביסות וכו´

אני כל יום עושה מכונות וכדומה ואת שאר הבית - התרגלתי..........

iris and ben

New member
כביסה...../images/Emo34.gif

השיטה שלי לקיפול כביסה ראשית-אני עושה 2 מכונות בבת אחת ועד שהן לא מקופלות אני לא עושה עוד מכונה כי במחינתי זה מתכון לאגירת כביסה נקייה לא מקופלת אני מקפלת כביסה תוך כדי דיבור בטלפון או צפייה בטלויזיה וישר מכניסה לארונות שולחת לך חיבוק ענקי

אאוץ´ - כביסה ../images/Emo3.gif

נגעת בנקודה כואבת אצלי. יש לי את חדר הבלגן ששם אפילו (שהבעל לא מרשה - ש..... שלא ישמע ויראה) אני זורקת את כל המכונות שעשיתי היבשות. כאשר הילדים מודיעים לי שהארון שלהם ריק אני שולחת אותם לשלוף משם בגדים וככה גם אנחנו הגדולים עושים. רק כשהרס"ר מגיע (אמא שלי או חמותי) אבל זה יותר אמא שלי, אני מקפלת הכל ודוחפת לארונות. וגם מצאתי טיפ נהדר - הילדים עוזרים בכביסה שלהם במה שהם יכולים (כמו לשדך זוגות גרביים, לשים תחתונים במגירות שלהם) - זה דברים קטנים אבל זה עוזר.

למעלה