ההקבלה בין שמנים אתריים לפרחי באך

yoelnd

New member
ההקבלה בין שמנים אתריים לפרחי באך

היי כמובן שיש הקבלה בניהם מבחינת הטיפול הרגשי - נפשי, האם ישנה טבלה העוסקת בכך או אתר או כל מידע אחר בנידון. נגיד: אם לבנדר מסייע באיזון כללי ומרגיע וניקח כמקביל אליו את הרסקיו. אשמח לכל מידע בענין. ותודה מראש.

אמממ

אני חושב שפרחי באך מטפל בדברים יותר נקודתיים.. כי בתכלס זה 246 (אם זכור לי נכון) של תמציות שלכל תמצית המטרה שלה.. ולעומת זאת, לכל שמן אתרי יש כמה סגולות והוא יותר מטפל במצב כללי של נגיד.. מצב רוח קאפיש
אבל זו דעתי..

bflygirl

New member
יש מפה עד הודעה חדשה

כל צמח והטיפול שלו: גם הפיזי וגם הנפשי.... זה קשה מאוד לכתוב על הכל בינתיים אנחנו כותבים לפי מה שנדרש... דיכאון?- מה מתאים לדיכאון וכך הלאה.... יום קסום

yoelnd

New member
דוגמא

שמנים ארומטיים והקשר לפרחי באך: השמן: תמצית באך: תכונות: מיורן רסקיו, B.O.S תקיעות במצבים וקושי לחזור לפעילות. ג'וניפר APPLE CRAB טיהור. אשכולית, קמומיל HOLLY כעסים ורגשות. סנדלווד OLIVE תשישות ועייפות. ילנג-ילנג ASPEN, LARCH חרדות. גרניום MUSTARD חיזוק במצבי דיכאון. פרנקינסנס HONEYSUCKLE ,HORNBEAM תקיעות במעברים, מסגרות. רוז PINE חוסר ביטחון עצמי.רגשות אשם

bflygirl

New member
הבנתי אבל אמרתי שיש המוןןןן מפה ועד

הודעה חדשה... סורי יקירי.... לא מדובר בקצת

S.O.B זו תמצית לטראומות ../images/Emo132.gif

יולנד יש לך טעות קטנה
בכל התמציות צדקת חוץ מ S.O.B שזו תמצית לטיפול בטראומות וכל דבר שנחווה כטראומה במערכת האנרגטית שלנו. גם אני כשהתחלתי ללמוד ארומתרפיה התחלתי לשים לב לקשר בין תמציות באך לשמנים האתרים וזה פשוט מענין ומדהים איך כל דבר מתקשר לאחר.

למעלה