ההקשר הנכון של "חטיפת המדענית" בלייכמן

ההקשר הנכון של "חטיפת המדענית" בלייכמן

יש לי תיאוריה. מדובר במדען פרופ דוד טנור ממכון וייצמן. מה שקורה הוא - שתחום ההתמחות שלו "נושק" לדוקטורט של הוכברג בתחום הלייזר וכפי הנראה יש כאן סיפור. מה שהכי הכי חשוד בפרופ הנ"ל הוא - שיעורי התורה שהוא נותן בבי"ס היסודי ברחובות (מידע שמצאתי ברשת). מה אנחנו יודעים בכלל על המדען הזה?

pelegs

New member
שמעתי בכלל שהוא חבר ב"בונים החופשיים" :-O

...ושהוא מתכנן בלילה מזימות עם א. עצבר שמטרתן השתלטות על עולם המדע. (יש פורום שאליו לא מגיעים תאוריות הקונספירציה ההזויות שלך?)

טל ר

New member
אדון ז. מני בשבילך

זה הטרול הידוע, "הממלכה" לשעבר וכתריסר כינויים אחרים.

hr17042007

New member
להיות חלקים כמו שתמיד רציתם להיות

התרומה שלי לפורום : להיות חלקים כמו שתמיד רציתם להיות www.inew.biz בואו להגשים את החלום עם פרופורציה להיות חלקים כמו שתמיד רציתם להיות. בואו להגשים את החלום עם פרופורציה אלפי מטופלים כבר נהנים מעור חלק חלק , מה איתך? תהנו!! קישורים לאתרים שימושיים בתחום הסרת שיער ועוד...:) :)

אחמס1

New member
ואו, באו לפרסם כי ידעו שאין מנהל שימחוק את זה

אבל בכל זאת שירשרו לנושא הכי
וביזארי.

עריסטו

Active member
אני מבקש, לא לומר חלקים

זה פורום מדעי. אנחנו רוצים להיות גזירים אינסוף פעמים בכל נקודה.

ailag

New member
מה שאנחנו יודעים זה

שהוא נותן שיעורי תורה בבי"ס היסודי ברחובות, שתחום ההתמחות שלו "נושק" לדוקטורט של הוכברג בתחום הלייזר ושמישהי מאשימה אותו ב"חטיפת המדענית" בלייכמן, דבר עליו היא יכולה להתבע על דבר דיבה.

FuryUri

New member
אני מכיר אותו!!!

בס"ד. למרות שאין לי מושג מה הקטע של חטיפת המדענית או בכלל מה שמדובר פה... אם זה מי שאני חושב (ואני די בטוח שכן) אז אני מכיר אותו
יש לו חגורה שחורה בקרטא!!!

hr17042007

New member
ישראליות 18 בעירום צילומים נדירים בטיול השנתי

התרומה שלי לפורום : ישראליות 18 בעירום צילומים נדירים בטיול השנתי www.playisrael.com www.gameisrael.com www.dailymotion.com www.sexil.org תהנו!! מה שרוצה להוסיף עוד אתרים לרשימה מוזמן.. :)

למעלה