ההרג נמשך

ne ro

New member
וחיסולים הם באמת פשע מלחמה!!

אם לספור את כל הפעמים שישראל הגיבה בפעילות צבאית מוגזמת תוך התעלמות מהחוק הבינלאומי.

נירו, אתה חייב להבין משהו

אם אתה חושב שהגופים הבינלאומיים רואים לנגד עיניהם את הצדק וההגינות, אתה טועה! מזכ"ל האו"ם, קופי ענאן, אפילו לא ציין בנאומו שהחיזבללה הוא אירגון טרור! כל הזמן הם מבקרים אותנו, בחוסר צדק בולט.. האם עשינו למישהו משהו?! מה רוצים מאיתנו?! שיניחו לנו! אפילו להתגונן הם לא נותנים לנו?! הפלסטינים רחוקים מלהיות צדיקים. כל האוכלוסיה נגועה בשנאה תהומית לישראל, עד כדי עיוות אנושי, משום שהם מוכנים להתאבד רק שיהרגו יהודים ישראלים חפים מכל פשע. תגיד לי אתה איך ניתן פלתור את הבעיה. הפלסטינים הם רעים, נקודה. הם כ"כ רעים, ממש מרשעים... אם אנחנו רוצים שיהיה טוב בעולם, צריך לחסל את הרוע. פשוטו כמשמעו. ומי שמשתף פעולה עם הרוע, מגיע לו עונש לו פחות מהם. הם אלו שהורסים הכל. אנחנו מאז ומעולם היינו עם שוחר שלום. אני מאמינה שמי שטוב, מגיע לו טוב. ומי שרע מגיע לו רע. והפלסטינים הם ללא ספק רעים רעים רעים. על כל הפשעים נגד האנושות שלהם הם צריכים לשלם. ולשלם ביוקר. יותר מידי אנשים נפגעו בגללם. מקווה שאתה מבין. שיהיה לך שבת שלום.

ne ro

New member
נו באמת..

ואני חושב ששורש הרע זה לא הפלסטינים אלא הכיבוש בשטחים ובעיקר המתנחלים. אם הייתי חושב שהיהודים הם שורש הרע הייתי אנטישמי?

תגיד, פגשת פעם מתנחלים?

אני פגשתי, והם אנשים נ-ה-ד-ר-י-ם! הם לא מפלצות. במה הם אשמים שהם מאמינים שאלוהינו נתן לנו, ליהודים את הארץ הזאת? זה בדיוק אותו אלוהים שבו המוסלמים והנוצרים מאמינים. חוץ מזה, כבר אין כיבוש. הרי יצאנו מהשטחים. והאם המצב יותר טוב? ל-א! וחוץ מזה, מה הבעיה שלהם להתיישב איתנו על אותו שטח? בשלום ובנחת? למה הם לא מוכנים לקבל את האמונה שלנו שהיא הרבה יותר עתיקה מהאמונה שלהם, ולהרשות לנו להתגורר בשטחים הללו? אני חושבת שאם היית מכיר דתיים, כל העולם שלך היה משתנה. אתה יודע כמה דברים טובים הם עושים למען אנשים אחרים?? יש לרובם לב טוב והם מסייעים ככל האפשר, הם מאמינים בנתינה ועזרה לזולת. הם מבוססים בעיקר על המוסר היהודי שמקורו במקורות היהודיים שלנו. אני מציעה לך לפתוח את הראש ולקבל את האנשים הללו, שמשתדלים בכל מאודם לשפר ולתקן ולעשות טוב. אל תהייה מוזן מאנשים עויינים.

ne ro

New member
כך לפי דעתך היא תנועה

לגיטימית? וממשיכי דרכו של כהנא- מהם?? לא פנאטים?

בוא ואשאל אותך שאלה אחרת

האם עשו משהו לתומכי הטרור שיושבים אצלנו בכנסת, ומאיימים על בטחון המדינה? ל-א! ואם אתה חושב שאני ממציאה הרי שתיכנס לקישור הבא ותראה במו עיניך את ההתלהמות של הערבים. http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/446/202.html ולא רק זה. עזמי בשארה, ח"כ ערבי מישראל הלך בעצמו לסוריה (מדינת אוייב) והלהיב את הרוחות שם להמשך אינטיפאדה נגד ישראל. יש אינספור דוגמאות לסכנה מהערבים. לעומת זאת, תנועת כך, רצתה תמיד להגן על יהודים באשר הם. הרב מאיר כהנא הקים בחו"ל ליגה מיוחדת להגנה על יהודים מפני אנטישמים. יהודים בחו"ל לא יכולו להסתובב ברחובות שמא אנטישמיים יפגעו בהם לרעה. יהודים שם לא יכלו לדבר עברית ברחוב, לא יכלו ללכת עם כיפות ושרשראות עם מגיני דוד. המצב היה קשה, עד שמאיר כהנא הקים את הליגה הזו שהייתה מורכבת מיהודים חסונים וגדולי גוף ששמרו בפועל על יהודים אחרים. בזכות מאיר כהנא והארגון שלו יהודים היו מוגנים מפעולות אנטישמיות כנגדם.

ne ro

New member
וחוץ מזה

אני לא תומך בפעולות חד צדדיות כמו תוכנית ההתכנסות. אני תומך במשא ומתן לשלום.

בשביל זה צריך פרטנר

צריך ממשל שמסוגל להשליט את מרותו. צריל ממשל שמסוגל ליישם הסכם, גם רצון ולא פחות יכולת. לאבו מאזן יש כנראה סןג של רצון אך אין לו יכולת לחמאס כנראה יש יותר יכולת אך שום רצון, אז אני כאן "אני תומך ב..." יש ברירות, מו"מ עם אירגון טרור = התאבדות ומתן לגטימציה לטרור. או לחכות לפרטנר = קיפאון ולחץ בינלאומי, ויש צעדים חד צדדיים משני מציאות.

ne ro

New member
אני ממליץ לך לפגוש פלסטינים כמה

פעמים, אני פגשתי, ולא מצאתי אויב, מצאתי אנשים שרוצים בדיאלוג, בעלי נכונות לשלום. רוב הפלסטינים רוצים בשלום.

אתה אכן חי בבועה

ומתעלם לחלוטין ממה שהשבתי לך על הנושא, פשוט קלטת מקולקת ממש כמו קופי אנאן, אותם ניסוחים לאירועים ומצבים שונים... שוב פעם, אולי הפעם יכנס למוח שלך "קצת" היגיון: לא לחוק הבינלאומי ולא לך יש אלטרנטיבות יעילות שיכולות להבוא במקום החיסולים! אז במקום לקשקש על החוק הבינלאומי תגיע לנקודה שלך מאחר ואני לא רואה אחת כזו! עזה היא המקום הכי צפוץ בעולם, המחבלים יורים/גרים/פועלים בתוך איזורים צפופים אילו, אז אין מה לעשות, אזרחים גם נפגעים, זה או זה או לא לעשות כלום ולהפקיר את בטחון אזרחי ישראל, אז תבחר, מה אתה רוצה? לא טוב לך חיסולים? תציע אלטרנטיבה!, לא לעשות כלום זו לא אלטרנטיבה!

Rumata

New member
הכיבוש , הטרור וכל השאר

לפי החוק הבינלאומי אוכלוסיה הנותנת חסות ללוחמים ( במקרה של הפלסטינים הם טרוריסטים ) מותר להפציץ אותה כאילו היה זה צבא . מדינת ישראל מן הסתם לא תנהג כך ולא תפציץ מן האוויר את אוכלוסיית הרשות , אבל מקבלי ההחלטות חייבים להגן על אוכלוסיית מדינתם לכן הם חייבים לתת מענה צבאי או כל מענה אחר לפתרון האיום . הבעיה המרכזית כאשר מדובר בלחימה נגד טרור היא : כיצד להילחם נגד טרוריסטים אם פגיעה מינימלית באזרחים . ישנם הרבה אמצעים ( צבאיים , מדיניים , חוקתיים ) אך יש לומר כי המלחמה הזו היא מסוג אחר לחוטין מאשר הכרנו בעבר ולכן מאוד חשוב לבנות מערכת חוקתית אשר תוכל להיתמודד מול האיומים החדשים . האפשרויות של מדינה דמוקרטית להילחם נגד ארגון טרור ללא פגיע באוכלוסיה שואף לאפס , רוב הזמן האוכלוסיה תומכת בארגונים מסוג זה ומהווה מכסה נוח . חשוב מאוד להבין כי לא ניתן בכלים של היום להיתמודד מול הטרור ולצאת מנצחים מן הסיבה הפשוטה שארגוני טרור משתמשים בחולשה של המדינות הדמוקרטיות ( בעיקר דעת הקהל , כמו בארץ , ומגבלות החוק ) כדי להילחם . כיבוש שנגדו נלחמים הפלסטינים הוא הכיבוש של 1948 ולא של 1967 ( ראה תאריך הקמת אשף , 1964 ) רואים זאת בשיח שלהם אבל אנו מתעלמים מכך וחבל . שנה שלמה העיר עזה ( אגב לא היתה מחוברת אף פעם לגדה המערבית או המזרחית ) לא היתה תחת כיבוש ישראלי אך פרט להברחת חומרי לחימה ולאימונים צבאיים הציבור הפלסטיני לא היתקדם . השטח של ההתנחלויות נשאר כפי שהיה והפעלות הכלכלית לא התגברה , אני שואל למה ? רצוי לקרוא ברשת את האתרים השייכים לארגונים בפלסטין הכבושה וכןבמצרים ( האחים המסלמים ) כדי להבין על איזה בסיס חינוכי גדלים הילדים הערבים , אפילו במדינות בהם הכיבוש הישראלי מעולם לא היה , מן הסתם הרבה יותר קל להיתעסק בכתיבה של סיסמאות ריקות מתוכן ומלאיי השנאה העצמית . לצאת מלבנון ולהפסיק את הכיבוש של אדמתה ושטחה הריבוני ולא לשכוח לשחרר את כל האסירים הפלסטינים מן הכלא , כמעט ושכחתי סמיר הצדיק הרג משפחה שלמה בנהריה חייבים לשחררו מיד . נ.ב : הכיבוש אשם בכול .

למעלה