ההרד דיסק החדש של סוני

57varieties

New member
ההרד דיסק החדש של סוני

בחיפושי אחר MP3 מבוסס הרד דיסק לא יכולתי להתעלם מהחדש של סוני, הnw-hd5 מה דעתכם עליו, כדאי מה ההבדלים בינו לבין הגירסה הקודמת, זו שמוצעת למחירה בארץ ומתי בכלל זה צריך להגיע לכאן ??? עוד שאלה, אם אין לי במחשב חיבור USB 2.0 אני יכול לחבר מחשיר כזה בUSB הרגיל? יש אולי כרטיסי PCI לחיבור USB 2.0 ?(חשוב לדעת את כל זה, לא?) עוד דבר קטן, משהו יכול לנקוב בשם של הנגן מבוסס הרד דיסק בעל המימדים הזעירים ביותר.

יאיר B

New member
ההבדלים ביניהם:

* כנראה תצוגה טובהיותר (אבל עדיין לא צבעונית). * עיצוב שונה (הם טוענים שהוא יותר נוח). * סוללה טובה וחזקה יותר (זו מחזיקה 40 שעות בפורמט הקנייני של סוני בעוד שדגם HD-3 החזיקה 30 שעות באותו פורמט). מתי הוא יגיע לארץ? אני חושב שהוא כבר קיים בארץ (לא דרך ישפאר). אני מניח שלישפאר יקח קצת זמן להביא אותו לארץ. שים בל: ישפאר נותנת אחריות רק לנגנים שנקנים דרכה! אם אין לך במחשב USB2, אז בטח יש לך USB 1.1. העברת השירים תהיה יותר איטית. אפשר לקנות כריס USB2 להתקנה במחשב (עלות של כ-100 ש"ח). לגבי השאלה עלה נגן הקטן ביותר - לזה אין לי תשובה. מעולם לא טרחתי למדוד את הנגנים. אני יודע להגיד לך שהסוני הוא נגן מאוד קטן (בערך בגודל של כרטיס אשראי).

gt-master

New member
זה כבר לא חדש.יצא דגם נוסף

שימו לב לעיצוב המשונה הזה

למעלה