ההריון של אשלי עשה לה טוב

ההריון של אשלי עשה לה טוב

אתם זוכרים לפני לפחות 4 שנים שהיא הלכה ביער ואיזה משהו כמעט אנס אותה או שדד אותה ומשהו עזר לה ואח"כ היא אהבה אותו הוא הגיע לקטרין והיא רצתה שהוא ימשיך לעבור אצלה... בסוף הוא הלך יחד עם העיוורת של ויקטור איך קראו לו?

אור2221

New member
קורט

אחת הדמויות המיותרות ביותר שאי פעם הסתובבו ב"צעירים". אבל הוא הלך ולקח את הופ ושורטי איתו, מה שהופך אותו לדמות נפלאה.

אני דווקא לא חושבת

אני לא חושבת שהוא היה דמות שולית להפך הוא אחלה גבר שבעולם אפילו שהוא יכל להיות עשיר והוא יכל להיות בקרבת האשה הכי עשירה בעולם הוא לא ניצל את זה והוא יכל להתחתן בקלות עם אשלי שהיא האשה בן המחוזרות ביותר בצח"מ ובכל זאת הוא לא ניצל זאת לי אישית הוא נתן דוגמא מאוד טובה לגבי האשיות שלו בכלל בכל הסידרה הזאת לפעמים אני מרגישה כמו איזה סרט בהמשכים כי תחשוב היו תקופות מרתקות ביותר כמו שחטפו את מיס סי עם אסתר החבר של ההיא ממסעדה ... אחות של רמולוטי והיתה תקופה שאיזה פסיכופטית יפיפיה גנבה את בראד??? משהו זוכר? והיתה תקופה עם בעלה של נינה דיויד .... הווווי זאת היתה תקופה מרתקת במיוחד ועם אלכסנדרה שאהבה את פול והיה לה איזה מטורף שרצה להרוג אותה וויקטור הציל את חייה בסוף היא מתה ממשהו אחר ולא מזמן עם בעלה (ד"ר) של ניקי והמשוגעת שאהבה את בעלה והרגה אותו בסוף

אור2221

New member
הדבר היחיד שיש לי נגדו בעצם

זה שהוא לקח את הופ, אבל לא הצליח לפטור אותנו מנוכחותה של אשלי. הוא היה "אחלה גבר" אבל חסר אישיות במונחים של צעירים. הפסיכופטית היפיפיה היא ליסה מנספילד (כשהיתי קטנה רציתי שיער כמו שלה). שבראד התחתן איתה כשהיתה בת 16. את אסתר חטפו קלינט רדיסון (יחד עם לייל ומורי). זאת שאהבה את פול היתה קסנדרה (או סנדי, או קאסי - תלוי את מי שאלת) והמטורף היה אדריאן (רוצח שכיר ודווקא די שפוי). היא מתה מתאונה. המשוגעת של ניקי (וגם לה היו כמה) היתה דווקא שרה-ורוניקה.

למעלה