ההרצאה הראשונה והפיקניק השלישי

Justin Angel

New member
ההרצאה הראשונה והפיקניק השלישי

כל מי שרוצה לחלוק חוויות, איך היה, מה היה, אם הוא נהנה, על ההרצאה ועל הפיקניק, מוזמן לעשות זאת בשרשור כאן. אני אגיד את שלי ביינתים בשני מילים, היה נהדר.

זה אחד הדברים...

שאני מצטערת שזרקתי את היומן שלי לפח... איך שסיפור זן אחד אומר, קודם למלא את האבנים הכי גדולות, ואז החצץ, ומשם לחול ובסוף המים...

Justin Angel

New member
נהדר.

הבעיה כאן שזאת לא הייתה ביקורת אישית, זאת הייתה סקירה של מה שראיתי שקורה בפורום שלכם (עיין ערך: כלום). את הקטע על וואלה ישבתי ושיכבתי מהתחלה לפחות חמש פעמים נפרדות רק כדי שלא יגידו שאני נותן ביקורת אישית או חס ושתילה תוקף אנשים באמצע ההרצאה. זה לא המקום להיכנס לדיון על מה, מי ואיפה, אבל ניסיתי ליצור איתך קשר לפני במשך כמה זמן? חצי שנה שאני מנסה להשיג שיחת טלפון איתך? כבר חודש בערך אני יודע על הנושא הזה ושלחתי לך מייל? יום ראשון הזה ישבתי בערב בבית כדי להמתין לטלפון שעלול להגיע כי אמרת שאת תשתדלי להתקשר? ביום ההרצאה בשש בבוקר עוד פתחתי את הפורום שלכם רק כדי לראות אם אולי מישהו עשה משהו רדיקלי והכל פועל. אי-אפשר לבקש יותר ממני. אני באמת לא אמרתי את מה שאמרתי כדי להתנצח או לרקוד על הקבר, עשיתי את זה כי אתם הייתם פעם פורום כביר ולראות את הפורום שלכם דועך ולבסוף מת באמת היה מראה מאוד מעציב. כמו כן אפשר לשים לב שאת דעותיי האישיות הצהרתי מראש רק כדי להסב תשומת לב שאני מפריד מדעותיי האישיות לבין העובדות גרדיא שרציתי שיהיו בהרצאה. בקיצור, זאת לא הייתה ביקורת אישית.

מרגוט

New member
איזה קבר?

לא יודעת מה ראית, אבל הפורום בוואלה חי, בועט, נושם ואפילו תוסס. בטח ובטח שיש שם יותר דיונים רלוונטיים מפה. כאן יותר "חי" מבחינת אינטריגות והפנינג, זה כן... שם הרבה יותר אדישים לכאלה דברים.

Justin Angel

New member
דמגוגיה פשוטה.

את יודעת טוב מאוד שהתייחסת למצב הכללי בפורום שלכם עד מועד כתיבת ההודעה, ומה לעשות שאני לא נכנס לפורום וואלה שהיה נכון לאתמול פורום מת. דעותיי בנושא פורום וואלה הם שלי, ואל תנסי להתחכם יותר עליי. אני נחמד, וגם זה מאוד גבולי כאשר לוחצים אותי נקודה מסויימת. נכון לפעם אחרונה שבדקתי את פורום וואלה (אתמול בשש בבוקר ככה) הפורום היה מת. או שזה שוב ניסיון עלוב וחסר טעם לדחוף פרסומת לפורום וואלה?

מרגוט

New member
פורומים

פורום וואלה הוא פורום "שלי" באותה מידה כמו הפורום בתפוז. אין שום פרסומת, אני לא קשורה להנהלה שם ולהיפך, אני חוששת שכרמית אפילו קצת לא סובלת אותי. אז למה הפרנואידיות? אני משתתפת באותה מידה בשני הפורומים ואתה מוזמן לעשות חיפוש פשוט במנועי החיפוש הן פה והן שם כדי לבדוק את העניין. גם לגבי "נכון לאתמול" אני לא חושבת שיש מקום לויכוח על עובדות פשוטות. הרי ההיסטוריה של שני הפורומים לא סודית, אפשר פשוט לדפדף אחורה גם פה וגם שם ולראות כמות דיונים רלוונטיים, תאריכים וכולי.

כרמית.

New member
מרגוט יקרה

אני לא "לא סובלת אותך". פשוט לפעמים את קצת מעייפת אותי.

gwizard

New member
תגובה זועמת ומבהירה

שלום לכל חברי הפורום קראתי את ההרצאה ויש לי כמה דברים חשובים להבהיר. 1. בקשר לטקס הוויקאני בפסטיבל האש הקלטי - אותו אני מארגן - ג'סטין, אני לא נתתי לך אישור לפרסם את זה ואני מוחה בתוקף על כך ומזהיר אותך שעקב הפעילות הלא אחראית שלך יכול להיות שלא יהיה בכלל טקס. תתקשר עלי לפרטים ואני אסביר. 2. בקשר לאתר הקהילה הפאגאנית - זה מאוד נחמד שפרסמת את החלק שאתה מכין, אבל מה אם חלק שיכלול תכנים ושיעורים ומידע על כל מיני נושאים הכל בוויקה וכל מה שקשור בכך ולסיים במאגיה, מיטולוגיות למיניהם ועוד ? מה, זה "נעלם" באופן מיסטי באוויר ? לסיכום, אני ציפיתי ממך להתנהגות יותר בוגרת בעניין, במיוחד אחרי שסיכמנו הכל לפני. ההתנהגות שלך גורמת לי לרצות לקרוע איתך כל קשר ולעשות הכל בעצמי וחבל שכך, כי לפי דעתי שיטוף פעולה זה חשוב בכל קהילה. בכבוד לכולם, אלון. מנהל אתר IsraPagan.com

Justin Angel

New member
אתמול ביקשו ממני לא להגיב.

ואני לא אגיב, אני אסכם את דבריי באופן כוללני לכולם כי אני שם לב למגמה מדאיגה. אני לא עבד של אף-אחד כאן. אני עושה את מה שאני עושה כעבודת התנדבות למען אידאליים ומטרות שגדולים ממני. אין לי שום כוונה לקבל ביקורת לא-בונה על עבודות ההתנדבות שלי.

Jasmine3

New member
ההודעה ל GW ולג'סטין.

אלון, אתה יודע, כשאמרתי לך פעם למה אני לא כותבת בפורום הזה קיבלתי תגובה רלוונטית ממך ותגובות בעלות תוכן דומה מאנשים אחרים, החלטתי לקחת את זה לתשומת לבי! לגבי מה שג'אסטין פרסם על טקס בלונאסה, על זה לא כדאי לו לדבר איתי אפילו, אבל או שהוא ילמד להבא לשמור על הפה שלו או שאנחנו נלמד באמת לקחת את העמדה שלי לטקסים, ולהמשיך לעשות אותם במעגלים סגורים. דרך אגב, תלמד גם אתה להגיד "שלנו", ולא טקס "שלי" אם כבר ביקשת את הצטרפותי. להזכירך ג'אסטין, העבודה שלך היא התנדבותית לפי הבחירה שלך. אם אתה לא תעשה את זה אז מישהו אחר כן, אתה לא הקול היחיד בקהילה. ואם כבר בחרת בתפקיד קהילתי כזה, אז תלמד להיות פוליטקאי ולקבל ביקור בונה או הורסת. ~נטלי~

suki da yo

New member
דיי כבר.

אני לא מבינה את הביעה. אז ג'סטין אמר שיהיה טקס ויקאני. וזהו. הוא לא הוסיף עוד משהו, ובטח ובטח לא הרס את הטקס. אני אישית שמחתי לשמוע את זה, ואם לא הייתי יודעת שיהיה אחד, יכול מאוד להיות שהיה לי פחות חשוב להתאמץ כמו שאני אכן מתאמצת להגיע. אני מבינה שאתם כועסים על ג'סטין (כי אתם תמיד כועסים על ג'סטין) אבל זו לא כזו טרגדיה נוראית, ואפשר בהחלט לא לדון בה בפורום, בעיקר כשנראה שלשם שינוי אין יותר מריבות מטופשות בכל שירשור.

מורגיין

New member
וואו...+ הערה לגבי קורסי וויקה

הרצאה מגניבה (והזכרת אותי! הא הא הא...
, איך אני גאה...)... חבל חבל שלא הייתי רק יש כמה דברים שאני לא מסכימה איתם... וזה אולי קצת מאוחר מדי להגיד כי לא הייתי, אבל שמרתי ולא יכולתי להגיע אז בבקשה תקשיבו לי עכשו: שימו לב טוב טוב מי המורה שאתם בוחרים ללמד אותכם על וויקה, בין אם זה קורסים זמניים, ארוכים, ובעיקר ובעיקר "Initiation" או חניכה ארוכת טווח. לכן אני גם לא מסכימה עם המונופול שנתתם לקורסים בארץ, לא צריך אותם כדי להיות וויקאני, הם לא צריכים להיות היחידים ובוודאי שלא חובה (אני יודעת שלא חשבתם להפוך אותם לאיזה MUST אבל אני מודאגת שזה יקרה). כרגע בארץ שומעים קול וחצי של וויקאנים (אחד או שניים), ותזכרו שיש ממש מלאן דרכים אחרות. תנו ללב שלכם להוביל אותכם בקשר להכשרה שאתם בוחרים לקבל, ותזכרו שללמוד זה הרבה הרבה יותר מלרכוש ידע (שאת זה אתם יכולים לעשות גם מספרים ומהאינטרנט), אלא זה גם צריך להיות ממישהו שיכול ללמד אתכם על החיים, מישהו שחי את דרך החיים שהוא מאמין בה, מישהו שיכול לעזור לכם לצמוח מבחינה רוחנית ורגשית, שיכול לעזור לכם ללמוד להכיר את עצמכם ואת הסביבה שלכם מתוך הוויקה, ולא רק "איך להעלות אנרגיה"... תחשבו על זה באמת ברצינות... כי זה קורסים על דת ועל חניכה זה לא דבר שאפשר להקל בו ראש, או להתעלם מכמה דברים, או שיש ללמידה ולהשקעה "לב", או לא...

מרגוט

New member
קראתי

די מקיף, אם כי קצת מגמתי... נשמע שהיתה אחלה הרצאה. יישר כח וכן ירבו כאלו בעתיד.

suki da yo

New member
אוקיי

התעוררתי, משה כמו 3 שעות לפני שרציתי להתעורר, ואם אני כבר פה, אז אני אכתוב איך היה. היה ממש כיף. ההרצאה של ג'סטין היתה מעניינת, למרות שקצת קצת חוזרת על עצמה בטירוף בכמה קטעים... הדיון היה ממש מעניין, ממש ממש, והיה לי חבל שלמרות שכולם ידעו שהולך להתקיים דיון חשוב (למרות שלא הגענו לחלקים הממש חשובים מפאת חוסר בזמן) היו יחסית למפגשים קודמים, מעט אנשים. ועכשיו, למרות שעוד יש לי מה להגיד, אני חייבת לזוז- דרמה משפחתית כואבת במיוחד מתרחשת בטלפון ואני צריכה לשמוע את זה, כי זה היה כל כך נורא שאף אחד לא הסכים לספר לי עד עכשיו מה בדיוק קרה...

למעלה