ההרצאות שאני מוכן לתת באייקון 2006

טל ענבר

New member
ההרצאות שאני מוכן לתת באייקון 2006

למרות שכבר נוצר קשר עם מארגני הכנס - אימיילים הולכים ובאים - להלן ההרצאות שאני יכול, ומעוניין לתת בכנס השנה. 1. Star Trek Phase II 2. מה זה בכלל מב"כ? (הרצאת מבוא לכל מי שלא יודע מה זה ורוצה ללמוד) ----------------------- תכנים לא טרקייים: כיוון שהנושא המרכז הוא חלומות, חשבתי על מספר אפשרויות הקשורות בתחום החלל שיש להם נגיעה לחלומות ולעתיד. 1. מושבות בחלל - ההרצאה תעסוק במושבות ענק של בני אדם במסלול סביב כדור הארץ, תציג את המניע להתיישבות האנושות בחלל, את הקשיים הטכנולוגיים, הכלכליים והחברתיים הקשורים בחזון חללי מרחיק לכת מסוג זה. 2. חולמים על טיסה לחלל? תפסיקו! ההרצאה תציג את התחום המתפתח והולך של תיירות חלל, יוזמות פרטיות של טיסות לחלל, ותוכניות עתידיות הקיימות כיום לבניית מלונות במסלול סביב כדור הארץ.

n i v1

New member
הנה מה שאני הייתי רוצה לשמוע

1- לו הייתי מתחיל בעניין הזה הייתי ללא ספק הולך לשמוע על מה זה מב"כ. אני חושב שגם טרקרים יוכלו להנות מזה.לשמוע דברים ששכחנו, כאלה שהדחקנו , ושאר טריוויה חמודה 2- הייתי הולך לשמוע את ההרצאה על מושבות בחלל, אני חולה על הנושא הזה וחבל שאין עוד ממנו. אייקון זה מקום מהדר להרצאה הזו בעיני

למה הכוונה "מושבות בחלל"?

אמנם לא נראה לי שאני ארצה באייקון, אבל רק לשם העניין, תוכל לפרט קצת יותר למה הכוונה ומה היית רוצה לשמוע בהרצאה כזו?

טל ענבר

New member
מושבות בחלל

בעתיד הרחוק, יוקמו מושבות בחלל, על הירח ועל מאדים. בהרצאה זו ייסקרו העקרונות של בניית עולמות מלאכותיים, הקשיים הטכנולוגיים הכרוכים בבנייה זו, וההשלכות החברתיות של מקומות יישוב חדשים אלה, אשר ירחיבו את תחום ההתפשטות האנושית אל מעמקי החלל הרחבה (מצומצמת, אבל בהרצאה אפשר יהיה ללמוד יותר!)

למעלה