ההרשמה לכנס איגי נפתחה

רק אל תספרו על זה בראיון בצבא ../images/Emo8.gif

סתם. למרות שאנשים מכם שעושים משחקי תפקידים במציאות ביערות - תשאירו את זה לעצמכם באמת בראיונות הצבאיים

ומה עם אלה מאיתנו

שהחליטו לוותר על הצבא בשביל לבלות שנתיים וחצי בטכניון? הממ.. הממ.. ואני עוד נוטה לטעון שאני לא באמת גיקית...

זה לא נקרא לוותר

זה נקרא רק לדחות מעט ובאמת עדיף להשמע כמה שיותר נורמלי, בלי תחביבים איזוטרים.

זה לא לדחות במעט../images/Emo2.gif../images/Emo46.gif

זה לדחות לאלתר, עד סוף העולם, וקצת אחרי!!! פטור, גבירותי ורבותי, אכן השתמטות. **נה נה בננה** כולכם עושים שנתיים-שלוש בצבא, אני עשיתי טכניון במקום. לדעתי-עדיף.
**מסיימת להתלהב, והולכת לשבת בפינה ביחד עם שאר הילדים הטובים**

ailag

New member
פחדנית

אנא, החזירי לי את שלוש השנים שהשקעתי במניעת פיגוע בו תיהרגי, ופוצצי את עצמך.

תקשיבי.

אין לי בעיה עם משתמטים, יש אנשים שלא מתאימים לצבא, זה נכון. אבל כשאת מתלהב מזה שזה עדיף? את חושבת שמישהו נהנה להיות חייל? במיוחד ג'ובניקים שיושבים כל היום במשרד ועושים עבודה של קופים בשביל 350 בחודש? לכולם קשה בצבא אבל כולם תורמים וקורעים את התחת בשביל המדינה, את יכולה להגיד שעשית משהו בשביל המדינה שמגינה עלייך? אפילו שירות לאומי? אל תתלהבי מזה שיש לך מוסר ופטריוטיות נמוכים מלשאר האנשים, אל תתלהבי שאת לא עושה כלום למען המדינה שמגינה עלייך. בזמן שחברים שלך קורעים את התחת. אנוכיות זאת לא תכונה שטוב להתלהב בה. ולא הייתה לי בעי עם אנשים שלא עושים צבא, זה החלטה שלהם. אבל כשאת מעזה להתלהב(ועוד במשמרת שלי?!?!), את תקבלי את חרון אפי, יום טוב.

היי

ההודעה הקודמת היתה בצחוק, אז תרגעו, טוב. יש לי סיבות טובות לזה שלא התגייסתי, ותאמינו לי, אתם לא רוצים את הצרות שלי. בסדר? או קיי? נרגענו. זה היה בצחוק!!!! תלמדו להבדיל. מה גם אמרתי את זה בסוף ההודעה. אני לא מזלזלת במי שכן משרת. דווקא להיפך. פשוט אותי זה היה הורג. שיו, למה לא.. תאכלו אותי בחיים.

אהם

טוב, אולי לא אמרתי בסוף ההודעה ההיא שזה היה בצחוק *אופס* כך שאני מניחה שהכעס היה מוצדק

לא חובה ללכת לצבא כדיי לתרום

למעשה ברוב הפעמים האלטרנטיבות עדיפות. לא חייבים לעשות "שירות של קופים" שירות לאומי מבחינה זאת לא מכיל כמעט אנשים שכל היום יושבים ועושים קפה, רוב אלו שיושבים בשירות לאומי עושים תפקידים שבהם לרוב עובדים אזרחים והם לא באים בנוסף אלא במקום. דבר החוסך לאותו ארגון כמה אלפי שקלים בשנה (במקרה שלי 40 אלף שקל). לא חייבים לההרג למען המדינה כדיי לתרום לה. אגב המדינה מגינה עליך לא רק בטחונית אלא גם כלכלית. אני מעריך את צבא על מה שהוא עושה אבל אני מאד לא מסכים עם דרך היחס שלו כלפי אנשים המשרתים בו, וגם חיילת שכל היום יושבת במשרד ולא עושה כלום פרט לקפה תתרום יותר כפקידת קבלה בקופת חולים.

קיצוניות לכל צד זה אותו דבר

ואף אחד לא מכריח אותך לעשות צבא. ושירות לאומי תורם לא פחות

הכוונה שאני בטוחה שאעשה משהו><

עדיין לא ידוע אם שירות רגיל או שירות לאומי. זה בבירורים וזה. הרעיון הכללי היה שאני לא מתכוונת להתבטל בזמן שאנשים קורעים את התחת שלהם, כי תכל'ס? אני לא יודעת כמה אנשים באמת רוצים לעשות צבא, אבל זה.. מין. ארר לא יודעת;[

אני מצטער.

אני לא אמשיך את הוויכוח הזה. אני לא מורעל על הצבא. וזה מציק לך אנשים שמורעלים על הצבא זאת בעיה שלך. לי זה לא מציק סתם. לי יש פטריוטית ומוסר ולכן זה מפריע לי, אבל הסיבה שזה מציק לך זה שאתה כמו ילד קטן. לאנשים יש זכות שתהיה להם תשוקה למשהו, גם אם זה צהל. זה שזה מפריע לך, זאת בעיה שלך בלבד.

למעלה