ההרשמה נפתחה לאירוע ב21.5.05

ההרשמה נפתחה לאירוע ב21.5.05

מועדונים שמעונינים להשתתף באירוע של "הזירה" שיהיה בתאריך 21.5.2005 בקרבות: קראטה מגע מלא, קיק בוקס, אגרוף מקצועני, אגרוף תאילנדי, FREE FIGHT מוזמנים ליצור קשר עם רענן טל מפיק הערב בטלפון 057-7303179 או לשלוח אל רענן טל מייל [email protected] במייל יש לציין שם המתחרה, הגיל שלו, משקל, כמה שנים מתאמן, ניסיון זירה אם יש, באיזה סגנון מעוניין להתחרות, טלפון להתקשרות. יניב

muaythai7

New member
ואייי אני מחכה בקוצר רוח לתחרות ...

פעם שעברה שהיתי בערב קרבות בפברואר נדמה , זו היתה הפעם הראשונה שלי שאני מגיע לתחרות כזאת לא ידעתי בכלל מזה , ומאז אני פשוט נהנתי והתלהבתי ואמרתי לעצמי שכל תחרות שיהיה אני בא בטוח !!! היו קרבות חמים מאוד , מתחרים טובים , אירגון וסדר טוב אני חשבתי שאני נמצא בחו"ל חחח ! דרך אגב מתחרים שהתחרו בפעם הקודמת יתחרו גם בתחרות הזאת?? הגר שמואלפד , רז מדמון , רן נקש וכו' ?? ועוד שאלה קטנה ... האירוע יהיה באותו מקום ?? אולם אביב רעננה?? תודה מראש וחג שמח לכווווווווולם , ליאור.

תשובות...

בעיקרון השאיפה היא שתראה את כל מי שציינת ועוד נוספים.... המקום כרגיל אולם אביב רעננה. שמח שנהנת ואני מבטיח לך לא פחות ערב מהנה ומרשים ב 21.5.05 יניב

דרושים................

1. לקרב בנות מתחרה בת שתשקול כ-55 ק"ג לקרב קראטה נגד נטע גולומב חניכה של גיא סקורניק 2. לקרב בנות במשקל 65 ק"ג בסגנון של קיק בוקס - מתחרה שתהיה נגד בחורה חזקה מקרב מגע! לפרטים- רענן טל 057-7303179 מייל [email protected] יניב

matan218

New member
מה נטע גולוב חוזרתת

מאז שראיתי את הקרב על האליפות קראטה בנות בין הגר לנטע לא ראו אותה מאז לא שמעו כנראה היא רוצה להחזיר נקמה לזירההההה ד"א הגר ניצחה אותה בוגדול

matan218

New member
למה שלא נפרסם את התחרות הבאה ב.....

בעיתונים או טלוויזיה ככה יבאו יותר קהל או שיאיר לפיד שהוא חניך של סקורניק יעשה איזה פירסום קטנטן בתוכנית שלווו ושאפילו יראיין חניכים

למעלה