ברור, ולראיה, איש לא חזר משם לקבול כי הונו אותו...לא תהיו עשירים גדולים, לא תעשו אקזיט ולא הייטק, תחיו חיי עוני ודחק.
אבל תהיו מאושרים ותקבלו שכר גדול מהקדוש ברוך הוא.
אני חושב שהוא מתכוון שכר בחייו.ברור, ולראיה, איש לא חזר משם לקבול כי הונו אותו...
המתכוון אתה לשכר שקבלו ששה המליונים?אני חושב שהוא מתכוון שכר בחייו.
ששה המיליונים למדו תורה?המתכוון אתה לשכר שקבלו ששה המליונים?
אבל לפחות מיליון מהשישה למדו תורה וזה לא עזר להם.ששה המיליונים למדו תורה?
מיעוט מביניהם.
תודה על האמת, רובם היו מתבוללים ברמה זו או אחרת
גם של אבי.שקרן מתועב! רוב היהודים תושבי מזרח אירופה היו שומרי תורה ומצוות. גם המשפחה של אבא שלי שרובם הושמדו בשואה היו אנשים דתיים
הבלים!ששה המיליונים למדו תורה?
מיעוט מביניהם.
תודה על האמת, רובם היו מתבוללים ברמה זו או אחרת
תגיד, אתה מכיר שמאלני שלקח לשם את כספו?ברור, ולראיה, איש לא חזר משם לקבול כי הונו אותו...
?תגיד, אתה מכיר שמאלני שלקח לשם את כספו?
תסבלו אבל תרגישו טוב כי כל מיני זקנים עם כיפות וזקן שמחים מכםלא תהיו עשירים גדולים, לא תעשו אקזיט ולא הייטק, תחיו חיי עוני ודחק.
לא עניינךתסבלו אבל תרגישו טוב כי כל מיני זקנים עם כיפות וזקן שמחים מכם
תגיד מה זה הסטיה הזאת שאנשים חילונים מגדלים זקן ושפם? מה הם ערבים?
זה לא קשור בדת אתה יכול להירגע,זה טרנד בינלאומי שנובע ממיעוט טוסטסטרון,לא עניינך
בבריה"מ היה מקובל לגדל שפם. אבא שלי היה הורה מלווה בבית ספר יסודי והשומר ראה אצל שפם וביקש תעודת זהות ואבא שלי ראה שהשומר בודק רק את סעיף הלאום וראה שאבא שלי יהודי והכניס אותו, השפם בלבל אותו כי הערבים מגדלים שפם, זה היה לפני שהאידיוטים בראשות אריק שרון ז"ל הוציאו את סעיף הלאום מתעודת הזהות. אבל סך הכול אצל עולים מבריה"מ מקובל לגדל שפם.תסבלו אבל תרגישו טוב כי כל מיני זקנים עם כיפות וזקן שמחים מכם
תגיד מה זה הסטיה הזאת שאנשים חילונים מגדלים זקן ושפם? מה הם ערבים?
הטירדה מזקן ושפם גדולה בהרבה מהחיסכון בזמן הגילוח,במיוחד אם משתמשים במכונה.נראה שזה גם חיסכון בזמן של הגילוח.
איזו הוכחה יש לך לשכר שאקבל ?לא תהיו עשירים גדולים, לא תעשו אקזיט ולא הייטק, תחיו חיי עוני ודחק.
מוֹדִים אֲנַחְנוּ לְפָנֶיךָ יְיָ אֱלֹהֵינוּ שֶׁשַּׂמְתָּ חֶלְקֵנוּ מִיּוֹשְׁבֵי בֵּית הַמִּדְרָשׁ וְלֹא שַׂמְתָּ חֶלְקֵנוּ מִיּוֹשְׁבֵי קְרָנוֹת, שֶׁאָנוּ מַשְׁכִּימִים וְהֵם מַשְׁכִּימִים: אָנוּ מַשְׁכִּימִים לְדִבְרֵי תוֹרָה, וְהֵם מַשְׁכִּימִים לִדְבָרִים בְּטֵלִים; אָנוּ עֲמֵלִים וְהֵם עֲמֵלִים: אָנוּ עֲמֵלִים וּמְקַבְּלִים שָׂכָר, וְהֵם עֲמֵלִים וְאֵינָם מְקַבְּלִים שָׂכָר; אָנוּ רָצִים וְהֵם רָצִים: אָנוּ רָצִים לְחַיֵּי הָעוֹלָם הַבָּא, וְהֵם רָצִים לִבְאֵר שָׁחַת, שֶׁנֶּאֱמַר (תהלים נה, כד): וְאַתָּה אֱלֹהִים תּוֹרִדֵם לִבְאֵר שַׁחַת, אַנְשֵׁי דָמִים וּמִרְמָה לֹא יֶחֱצוּ יְמֵיהֶם, וַאֲנִי אֶבְטַח בָּךְ.איזו הוכחה יש לך לשכר שאקבל ?
חה, איזה שכר קבלו 45 נספי מירון?מוֹדִים אֲנַחְנוּ לְפָנֶיךָ יְיָ אֱלֹהֵינוּ שֶׁשַּׂמְתָּ חֶלְקֵנוּ מִיּוֹשְׁבֵי בֵּית הַמִּדְרָשׁ וְלֹא שַׂמְתָּ חֶלְקֵנוּ מִיּוֹשְׁבֵי קְרָנוֹת, שֶׁאָנוּ מַשְׁכִּימִים וְהֵם מַשְׁכִּימִים: אָנוּ מַשְׁכִּימִים לְדִבְרֵי תוֹרָה, וְהֵם מַשְׁכִּימִים לִדְבָרִים בְּטֵלִים; אָנוּ עֲמֵלִים וְהֵם עֲמֵלִים: אָנוּ עֲמֵלִים וּמְקַבְּלִים שָׂכָר, וְהֵם עֲמֵלִים וְאֵינָם מְקַבְּלִים שָׂכָר; אָנוּ רָצִים וְהֵם רָצִים: אָנוּ רָצִים לְחַיֵּי הָעוֹלָם הַבָּא, וְהֵם רָצִים לִבְאֵר שָׁחַת, שֶׁנֶּאֱמַר (תהלים נה, כד): וְאַתָּה אֱלֹהִים תּוֹרִדֵם לִבְאֵר שַׁחַת, אַנְשֵׁי דָמִים וּמִרְמָה לֹא יֶחֱצוּ יְמֵיהֶם, וַאֲנִי אֶבְטַח בָּךְ.
איזהו עשיר? השמח בחלקו.לא תהיו עשירים גדולים, לא תעשו אקזיט ולא הייטק, תחיו חיי עוני ודחק.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.