ההתאבדות הפוליטית של הימין

ג ל י

New member
ההתאבדות הפוליטית של הימין

"זרמי הטרור הפלסטינאים התחייבו להפסיק את פעולות הטרור כנגד ישראל" כך נפתחו כמעט כל מהדורות החדשות. לכאורה הימין היה אמור לשמוח על כך שערפאת הצליח לרסן את הטרור אבל הרי ידוע שהימין חי על הטרור שבעצם נותן לו פתח לברוח מהדברות עם הצד הפלסטינאי. עכשיו שרון ליברמן ושאר חברי הכנופיה שלו בוודאי מחכים לפיגוע הבא הרי זה ברור שהימין רוצים את כל א"י השלמה נקייה מערבים.איני פונה לצד הימני כי ממנו נואשתי אני פונה למתונים שבנכם אלו שתומכים במפלגת העבודה תראו למה הבאתם אותנו בממשלתה אחדות הזו שרון זה אותו שרון הוא בחיים לא ידבר עם ערפאת שרון לא רוצה שלום שרון זה לבנוןש רון זה דם שרון זה מלחמה. תפורק ממשלתה הכיבוש הדם והאש במסווה של ממשלתה אחדות היום. יופסק הכיבוש בשטחים הפלסטינאים

ברוכה הבאה

1. מכיוון שזו הפעם הראשונה שאני רואה כאן הודעה שלך, אני מקווה שלא מדובר במופע חד פעמי ושתשובי לכאן תדירות, כי עושה רושם שיש לנו על מה לדבר. 2. יש כמה אי דיוקים במה שכתבת: אני דווקא, בתור אדם ימני, אשמח מאוד אם הטרור יפסק, בתנאי שהדבר יהיה לאורך זמן. באותה מידה שמחתי בפעם האחרונה שזה קרה, בזכות נתניהו. אנא, אל תקבעי לי מתי אני שמח ומתי לא. 3. מי שהציע לראשונה הידברות עם הפלשתינאים היה הליכוד בראשות בגין, וזאת לעומת מפא"י של גולדה, אשר שללה את עצם קיומם. שוב טעית, ביודעין או שלא ביודעין. 3. איני רוצה את א"י נקיה מערבים. אם היית טורחת לקרוא רק מס´ הודעות ספורות בעמוד הזה של הפורום, היית רואה שאני קורא מספר פעמים לדו קיום. 4. את קוראת להפסקת הכיבוש בשטחים הפלשתינאיים, אך לא פירשת באילו מהם. ובכן, ידידתי, גם רמת אביב היא שטח פלשתינאי כבוש. האם גם שם יש להפסיק את הכיבוש, או שבנוסף לנטיתך לאי דיוקים יש לך נטיה לצביעות? אני מאמין מאוד שלא, ושאי הדיוקים הנ"ל נעשו בתום-לב לחלוטין. לפיכך בפירוש אשמח לשמוע ממך בקרוב ממש.

אד

New member
הפיגועים ונתניהו=האמת

תיקון טעות. "בתקופתו של נתניהו כראש ממשלה לא פחתו הפיגועיםוהנזקים,נהפוך הוא,הם עלו והתעצמו".יואב יצחק\מחלקה ראשונה\מעריב. אתה טועה ומטעה,אתה מוזמן לקרוא נתונים במוסף שבת\מעריב. אכן לנתניהו יכולת מדהימה להפיץ אגדות. לגבי מדינה פלשתינאית,מפנה אותך להחלטות האו"ם-338-242. אל תיתמם ואל תטעה.ישראל הסכימה לעיקרון של שטחים[67]תמורת שלום. ראה בגין החזיר כל סיני על בסיס אותו עיקרון. זה הזמן לסלוח... זה הזמן לשלום שיביא ביטחון.

אתה באמת מצפה שמישהו יאמין לשקרים?

אני זורק לך עצם: אם תביא לי נתונים המוכיחים שבתקופת נתניהו עלה מספר ההרוגים בפיגועים לעומת התקופה שלפניו, בלי שאצליח לסתור אותם ע"י מקור אמין, אני מתחייב להצביע לאיזו מפלגה שתבחר. תביא לי מספרים ולא כתבות. אם אין בכוחך להביא מספרים כאלו, אתה מתבקש להפסיק מיד להפיץ כאן את שקריך. בקשר ל242, אתה מוכיח פשוט בורות. אנא אל תיראה זאת כהתקפה אישית. כנראה שמעולם לא קראת את הנוסח המחייב של ההחלטות.

אד

New member
אחי!המקורות= מעריב

אתה קודם צועק שקרן?. טוב נו התרגלנו לסגנון. כתבתי בדיוק את המקורות. שוב בשבילך=מוסף השבת\מעריב\יואב יצחק-מחלקה ראשונה. יום שישי 2001\12\21. לגבי 242\338-מה תגיד על בגין אים אני מגלה בורות. כולנו בורים רק הבגיניסט המציא את הגלגל. התחייבת להצביע למפלגה אחרת?. זה הזמן לסלוח... זה הזמן לשלום שיביא ביטחון

byron

New member
די בבקשה די../images/Emo46.gif

מעריב זה מקור אמין יואב יצחק. הצדק בהתגלמותו נדמה לי ששאלו על נתונים לא על ציטוט עיתונאים. אני ירושלמי ומספר הפיגועים בסביבתי הקרובה פחת דרסטית בתקופת ביבי, יתכן שזו רק תחושה אך עדיין הרגשתי יותר בטוח. מספר הפיגועים גדל רק אחרי אסון קמפ-דויד. סיני תמיד חוזרים לדוגמת סיני. יש הבדל תהומי בין ערפת לסאדת (אולי תוכל לעזור לנו למצוא אותו?) לגבי הכותבת הראשונה, הימין לא מחכה לפיגוע, זו האשמה נוראית, הימין יודע שהפסקת אש היא רק הפסקה עד שלערפת ימאס והוא ירצה עוד קצת ויחזרו הפיגועים, דומה לאסד ולבנון, אם אסד רצה משהו בלבנון פרצו החיזבלה במתקפה נוספת. מי שמחכה לפיגוע נוסף הם השמאלנים. כמו פרופסור שטרנהל שקרא לחמאס לרצוח ימניים. אם ימני חס וחלילה יקרא לדבר דומה ישר יזכירו את רבין והסתה וכו´. השמאל רוקד על הדם ולא הימין.

הפעם עלית לי על כל העצבים באמת

יש גבול לכמות השקרים שאני מוכן לסבול במקום הזה. אני מצרף כאן לינק לאתר של משרד החוץ שמפרט במדויק את כל ההרוגים מאז הסכם אוסלו, הרוג אחר הרוג. ישבתי, ספרתי וחישבתי עבורך, עלוב נפש שכמוך, את מספרי ההרוגים. אלה התוצאות: מספטמבר 1993 (הסכמי אוסלו) עד יוני 1996 (ממשלות רבין ופרס)- כ-193 הרוגים (תיתכן טעות קלה כי עברתי על זה מהר). בחישוב פשוט: 193 הרוגים ב32 חודשים, שזה בערך 6 הרוגים לחודש. מיוני 1996 (הקמת ממשלת נתניהו) עד יוני 1999 (תחילת ממשלת ברק): כ-48 הרוגים. כלומר: 48 הרוגים ב36 חודשים, כלומר: הרוג וחצי לחודש. במילים אחרות: מספר ההרוגים אצל נתניהו פחת ב75%!!!!! ואתה, חצוף שכמוך, מעז לשקר כאן ואומר שהפיגועים אצל נתניהו עלו. אתה רוצה שאצביע למפלגה שלך אחרי זה? כפי שהיה אומר בגין, תיבש היד שתצביע למפלגה שאנשים כמוך שיכים אליה. אנשי המחנה הלאומי!!! היזהרו מאדם זה, שהוא לא יותר ממהדורה מודרנית של הפראבדה, שקר מהלך על שתיים. היכנסו ללינק שצירפתי וראו מי דובר אמת מבין שנינו. אני מוכן לשלוח לכל מי שידרוש את הרשימה בדואר אלקטרוני.

pilovich shahaf

New member
גם מי שמשקר יודע את האמת../images/Emo88.gif

בגניסט אנא אל תקח ללב ואל תגרר אחרי פרובקציות. בקשר לרשימה שהבאת כל הכבוד.....חשבתי לעשות זאת הלילה
מבחן תוצאה. פ"ש.

אד

New member
צעקות לא משנות עובדות

אתה יכול להמשיך לצרוח,להתנפל,להכפיש ולהשמיץ,זה לא נוגע בי. תמשיך לרקוד על הדם כפי שרק הימין מסוגל. אנא קרא בסבלנות את שכתבתי,בטוח שלא פתחת את מעריב, היית משכיל מעט ונרגע. ומה לך ולבגין?בגין היה אביר השלום לא איש מלחמות,לא איש אלים ומתלהם. בגיניסט אתה בהיסטריה,ואכן אני מפנה את כולם להעריב. לא עוסק בהמצאות והשמצות,מציאות מול אגדות בלבד. תפסיק לנפנף עים הדם ותקרא את הנתונים.אין לכם בימין מונופול על המדינה,על הביטחון ועל הקורבנות. אתה מתיחס אל ספירת הקורבנות כאילו אתה ממלא טוטו,עצוב. רק שלום יביא בטחון

Ergil

New member
דברי פרס לשמאלנים באשר הם

קודם כל, ססמאות. אחר כך, ססמאות. ולבסוף, עוד ססמאות!

כל עוד לא תודה ששיקרת לא ארגע

בגין שנא שקרים, וטיפל בשקרני מפא"י כמו שצריך. אתה אמרת שאצל נתניהו עלו הפיגועים. אם יש לך נתונים סותרים לנתונים שהבאתי כאן, אתה מוזמן להביא אותם. אם לא, תודה ששיקרת. מוזר מאוד: במשך כל שנות חייו כינו השמאלנים את בגין דמגוג, מחרחר מלחמה, רוצח, מתלהם, איש מדון ואלימות, פאשיסט, ועוד שלל כינויים. פתאום אחרי מותו שקרנים מסוגו של אד מדברים עליו רק דברים טובים. איפה היית כשהיה חי, כשאנשי השמאל מיררו את חייו ורצחו את נפשו? אין גבול לצביעות שלך. רק אנשים כמוך יביאו לחורבן מדינת ישראל.

אד

New member
בגיניסט=יהודי טוב מבית טוב

לא תגרור אותי לשום מקום אפל בחייך. מצטער אין לי כוונות להתעמת איתך. חבל שאתה חי בהיסטוריה,חבל שאתה חי בהכחשה. מדבריך אני לומד שאתה אדם דתי\מסורתי? במקומך הייתי לומד שוב למה התורה שלנו מטיפה. משוכנע אחי שיש לך מדריכים\מורים רוחניים שידריכו אותך להיתנהלות בדרכי נועם.אין לי מלחמה איתך ושום אדם אחר שדעותיו שונות משלי. אני נילחם על זכותי לחיות בשלום,זכות ילדי לחיות בשלום. אל תהלך אימים עלי,ולא על חברי,זכור בני עם אחד אנחנו. אל תשמיץ,אל תכפיש ואל תתלהם ציינתי בעבר שזה לא נוגע בי. השלום,לחיות בשלום הוא המטרה. אגב,מכיון שאתה מאוד חם,מתוח,חסר מנוחה,עצבני,יש פיתרון מעשי=מדיטציות. אחי הבריאות חשובה מהכל והמתח הוא האויב מ"ס 1 למחלות. מאחל לך בכנות יום טוב חיים בריאים ושלוים,ימי שלום. זה הזמן לסלוח... זה הזמן לשלום.

הבריאות אינה חשובה מהכל

המולדת חשובה מהכל. אמנם אין ביכולתי להעריך את הנזקים הבריאותיים שנגרמו לי כתוצאה ממאבקי כנגד אנשים כמוך במשך השנים, אך אין בי טיפת חרטה על כך, כי הכל היה לטובת המולדת. המולדת היא המטרה, ולא השלום של גבולות אושוויץ (אבא אבן)שאתה מציע לנו.

אד

New member
למה הליכוד החזיר את סיני../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אכן הכל לטובת המולדת. רק הליכוד יכול,רק שרון יכול. אלימות פרועה והסתה פרועה זה חלק מהאידיאולוגיה. המולדת חשובה מהכול אפילו במחיר הסתה נגד ראש ממשלה שנרצח. המולדת חשובה יותר,נתניהו זכה בראשות הממשלה לאחר רצח פוליטי בישראל. המולדת החשובה שלכם נוטפת דם. המולדת חשובה יותר ללא בני העם שלכם שחושבים אחרת. כל מי שחושב אחרת במולדת שלכם הוא בוגד,הוא לא חלק מהעם. אתם מהלכים אימה על העם באלימות,בצעקות,בגידופים,בספירת קורבנות,בדמגוגיה.אתם רודפי מלחמות בכיינים שחיים מאלימות. אין לכם יכולת לחיות בשלום,אתם חייבים אש ודם בכדי להצדיק את קיומו של הליכוד.יורים בוכים,יורים ובוכים. אכן הכל לטובת המולדת. שאלת השאלות בצביעות של הליכוד,במוסר הכפול של הליכוד= מדוע החזיר הליכוד את כל סיני למצרים???? הרי סיני חלק מהמולדת. מדוע נתניהו ביצע את הסכם חברון???? חברון קדושה לליכוד??? למרות כל השינאה שחלק מאנשי הליכוד מפיצים,מדינת ישראל תחתום על חוזי שלום עים כל מדינות ערב. תוקם מדינה פלשתינאית הגולן יוחזר לסורים ישראל תחזור כאמור לגבולות 67,הגבול הבינלאומי. מהשלום הזה גם רודפי המלחמות יהנו. ילדיהם יזכו לחיות בשלום,בכבוד. זה הזמן לסלוח... זה הזמן לשלום שיביא ביטחון

מכיוון שעניתי כבר בנושא סיני וחברון

1. כבר עניתי מספר פעמים על הנושאים הללו. אני אפילו לא מטריח את עצמי לענות לך שוב, לך ותקרא לבד. אני מתחיל להבין שאתה בעצם לא קורא מה שאחרים כותבים. אם לאנשי הליכוד שקוראים את ההודעה הזו יש רצון בתשובה, שיפנו אלי ואני אסביר להם. 2. לגבי שאר ההסתות והשקרים שלך במסר זה- גם כאן החלטתי להשתדל להפסיק ולזעוק חמאס נגדן. השתכנעתי שחברי המפלגה שלי מספיק אינטליגנטים כדי שלא יושפעו מהשקרים שאתה מפיץ. להפך- כשהם קוראים אותו הם מתלהבים ועושים יותר פעילות.

Mr.Z

New member
אני רוצה תשובה.

לא קראתי את התשובה שלך לאד, אז אולי תוכל לענות לי על השאלה: למה הליכוד החזיר את סיני? ויש לי כמה ציטוטים בשבילך: "אם נשאל כל יום עד מתי נפסיד, אך אם נדע לעמוד לחרוק שן, ולהמשיך, גם כשהדמעות חונקות את גרוננו ננצח - ואנחנו ננצח!" דברי ראש הממשלה, אריאל שרון. ---------- "למען שלום אמת תהיה מדינת ישראל מוכנה לפשרות כואבות. אך לא תהיה שום פשרה בנוגע לתושבי ביטחון מדינה ישראל. נמשיך לממש את זכותינו להגנה עצמית". דברי ראש הממשלה, אריאל שרון. ---------- "עם שאינו מכבד את עברו ההווה שלו דל ועתידו לוט בערפל. ירושלים הייתה ותהיה בירת הנצח של העם היהודי". דברי יגאל אלון. ---------- "...רצינו לחזור לארץ אבותינו, ארץ התנ"ך. רצינו מולדת, רצינו בית. רצינו מקלט, רצינו מקום שנוכל להניח בו ראש. רצינו לחיות ככל האדם, לחיות ככל העמים. רצינו לחיות. המלחמה על ארץ אבותינו גזלה מאיתנו את טובי הבנים והבנות שלנו... צר לנו על כך..." יצחק רבין ז"ל. ---------- "עזבנו את הגולה כי מאסנו בתפקיד המיעוט, וכאן לא נעים לנו בתפקיד הרוב. אם כך, אין לנו מקום על פני האדמה". נעמי שמר. ---------- "אויב שאין לו ערך כלפי חיי בני אדם, מסתתר בצללים ותוקף חסרי ישע. אבל הוא לא יוכל להסתתר לנצח... קרב זה ייקח זמן ומשאבים. אבל אל תטעו ננצח... זה יהיה מאבק של טוב נגד רע – הטוב ינצח" דברי נשיא ארה"ב, ג´ורג´ בוש. מחכה לתשובה...

התשובה המלאה לגבי סיני

1. הליכוד שואף לריבונות יהודית בכל חלקי ארץ ישראל השלמה, משתי גדות הירדן. עם זאת, תסכים איתי שלא נצא למלחמה לכבוש את ירדן, נכון? למה? אם ענית על התשובה הזו, כבר עשית חלק מהדרך. התשובה היא שהליכוד משלב אידאולוגיה עם ריאליזם. לכבוש את ירדן, על מליוני תושביה הערביים, זה פשוט לא ריאלי. לכן הסכימה תנועת החרות להתפשר, ואינה תובעת עוד ריבונות משתי גדות הירדן. מה הקשר לסיני? תיכף תבין. 2. לפי הליכוד, יש שני שיקולים שקובעים האם ניתן לוותר על שטח שבשליטת ישראל: א. שיקולי אידאולוגיה: ככל שהוא חלק אינטגרלי מא"י כך לא נוותר עליו. מלבנון, לדוגמא, איש לא דרש שלא לסגת משיקולי אידאולוגיה, כי מעולם לא היתה חלק מא"י. בחברון ובשכם המצב הפוך לחלוטין. ב. שיקולי ביטחון: ככל שהנסיגה מאותו שטח תפגע בביטחון ישראל, כך תקטן הנטיה לסגת ממנו. לדוגמא: יש חילוקי דיעות לגבי הזיקה של רמה"ג לא"י ההיסטורית, כי היא בעבר הירדן המזרחי. אין ספק שהזיקה פחותה מאשר ביהודה ושומרון. ובכל זאת, הליכוד חושב שצריך להישאר שם, כי יש שיקולי ביטחון כבדים. 3. כעת נבחן לגבי סיני את שני הקריטריונים: א. סיני מעולם לא היה חלק מא"י. לא בתורה (ה´ סיפר לבני ישראל בסיני שהוא מעביר אותם במדבר כדי להכניסם לארץ, מכן שסיני אינו הארץ), לא בהיסטוריה (מעולם לא היתה התנחלות יהודית בסיני), ולא בתקופה המנדטורית (הוא אפילו נעדר ממפת האצ"ל). ב. סיני אינו בעל חשיבות בטחונית: הוא ריק מאוכלוסיה, ניתן לפירוז, יש 200 ק"מ בינינו לבין תעלת סואץ שמבטיחים לנו התראה הולמת. ביום כיפור ישבנו בקצה סיני, וזה רק החמיר את מספר ההרוגים שלנו. ויותר מזה: הויתור עליו איפשר לנו לישב את יש"ע בלי שהאמריקאים התנגדו ולספח את הגולן. כמו כן ע"י הויתור קימנו את החלטה 242, שדורשת נסיגה משטחים שנכבשו בששת הימים(ולא מהשטחים). סיני מהווה 95% מהשטחים שנכבשו, בכך קימנו את ההחלטה. הסגנו שלום עם הגדולה שבאויבותינו. מנענו מלחמות נוספות עם אלפי הרוגים. משמע: המחיר היה כדאי. 4. החלת הקריטריונים הנ"ל על יש"ע והגולן מביאה למסקנה שונה לחלוטין, הן בשל משקלם האידאולוגי והן בשל הביטחון. לכן אין לוותר עליהם בשום אופן. אם תבקש- אשמח לפרט מדוע. לשאלתך אני סבור שעניתי, והבהרתי מדוע הסכים מנהיגינו הנצחי למסור את סיני למצרים.

אד

New member
למה הליכוד החזיר את סיני../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

חברי בליכוד עדיין מתעלמים מהשאלה. אני יודע שזו שאלה לא נוחה בכול זאת סומך עליכם שתאירו אותי. רק שלום יביא ביטחון השלום עם מצרים הביא ביטחון זה הזמן לסלוח... זה הזמן לחיות בשלום.

שאלה לאד

אם אני כל כך סובל מהודעותיך כאן, כפי שאתה מנסה לצייר זאת כל הזמן; אם הן גורמות לי כ"כ הרבה מתח, חוסר מנוחה ועצבים כפי שאתה טוען בהודעתך; אם כל זה נכון- מדוע איני מגביל אותך ופשוט חוסך מעצמי את כל זה בלחיצת כפתור? התשובה היא, שכל ההתנהלות שלך בפורום, משרתת את המקום הזה ואת הליכוד היטב. מניסיון אני יודע: אין דבר שמניע אנשים לפעולה טוב יותר מאשר שקרים כפי שאתה מספר כאן. לפיכך, אני נאלץ להסכים עימך: באמת שאין סיבה להתעצבן. אתה מסייע פעם אחר פעם לליכוד לקיים פורום פעיל באינטרנט ולפרסם בעקיפין את האתר שלו, דבר שהוא כלי ראשון במעלה לגיוס תומכים, כלי שלא היה לו עד לפני חודשיים. תודה רבה לך, אנא המשך בדרכך זו.

byron

New member
אתה בסדר?

מי הביא מספר הרוגים והשווה בין כמות הדמים בפורום הזה? מי? רק כשהעובדות לא מתאימות לכם אתם מדברים שהימין רוקד על הדם, אבל כל עוד סילפת וציטטת שקרנים שונאי ביבי התאים לך להשוות מספר הרוגים. אין גבול לחוצפה ולצביעות של השמאל שמצתיירת כה יפה בהערותיך. הימין רוקד על הדם? אולי אבל השמאל קורא לרצח יהודים (ואני מתיחס לפרופ´ למדעי היהודונים שטרנהל "שהסביר" לחמאס שעליו לרצוח ימניים כדי להצליח במטרתו)

למעלה