ההתחלה שלנו.

סחלב

New member
ההתחלה שלנו.

ברכת שלום סתמית הייתה ההתחלה, ועם חלוף הזמן המשכנו לשוחח עוד ועוד, בכל פעם לומדים מעט יותר. היית קשוב אלי, ואני התוודעתי אל רגשותיך, באמצעות הדברים שאמרנו נוכחנו לדעת כי יש בנו הרבה מן המשותף הרגשתי היא, כי ידידים נהיה לעולמי עולמים.

שועלון

New member
כאילו לא היתה התחלה

איני זוכר התחלה כאילו זה היה המשך של הכרות ארוכת שנים שכנראה תמשך לעולמים מעולם לא קרה לי הכרות ללא התחלה מבלי לשאול ולחקור מי את? ומה את? פרט למקרה אחד שבו הכרתי את........ אחותי שאמצתי לעצמי שבו זוכר אני התחלה שלדעתי היא ללא תנאי זהו קיסמו של הצאט האפשרות של ביטוי רגשות ללא עכבות עקב בושה או מפני פחד קהל מקווה להמשך ידידות עמוקה שתחזיק מעמד לעד

אפרת.א

New member
אח יקר שלי.......ללא תנאי!

הוא אשר אמרת אח יקר שלי, אח אשר לשמחתי - אימץ אותי. אוהבת כל שניה מהיותך - אח שלי, איך היה לפני - בלעדך - אח יקר שלי? סיפרתי לך - שהיה לי אח, אח אחד ויחידי... כתבתי לך והשמעתי באזניך, עכשיו אעשה זאת לאזני מאזינים רבים: היה לי אח - ואיננו עוד...אח מבטן ומלידה... לשמחתי הרבה שלח לי הגורל אח נוסף, אח שאותי אימץ בשמחה... ללא תנאי ללא שאלות, ללא חשיבה אם - כן, לא - או אולי... חיבקת בשמחה ואמרת: ``אחותי - את מהיום והלאה ולעולמי עד`` כך היה וכך יהיה !! אוהבת אותך מעומק ליבי - ללא תנאי ככה - כמו שאתה - עם כל הטוב והפחות טוב שבך. יודעת שאתה אוהב אותי - עם כל הטוב והפחות טוב שבי. איש יקר שלי תודה - תודה ושוב תודה אין לי אח אחר........שמור על עצמך! אתה יקר לי מפז. שלך לנצח באהבה - אחותך.

למעלה