ההתחלה...

Silver Fox

New member
ההתחלה...../images/Emo82.gif

זה כמו "איך הכרתם את מוניקה" מה היה השיר הראשון של מוניקה ששמעתם? מתי? איך גיליתם שזה שלה? מה משך אתכם לשמוע עוד שירים? אני, שנה שעברה, כשהייתי באיטליה, שמעתי בדיסק מן של בת דודה שלי את השיר "מכה אפורה". נורא התלהבתי. בערך שנה אחרי, רק לפני חודשיים, שמעתי את "גשם חזק". הסתכלתי בקאזאה וראיתי שהאמן זה מוניקה סקס, התלהבתי, אחרי זה שמעתי את "שנים חסומות". שלושת השירים האלה הספיקו לי, ומשכו אותי להוריד עוד שירים... אז היום כל הקאזאה מוצפת בשירים, ואני מעריצה את מוניקה. זהו.

jamesT

New member
שלי:../images/Emo94.gif

אני אהבתי את מכב אפורה ועל הריצפה ואז יצא הדיסק יחסים פתוחים וקניתי אותו ואז לקחתי לאחותי את פצעים ונשיקות ואהבתי אותם ואז יצא חיות מחמד וקניתי אותו

../images/Emo23.gif|ראש-כ|ואני:

השיר הראשון זה מכה אפורה ועל הרצפה, לא הייתי יודעת בחיים שזה של אותה להקה, ולא של מוניקה. תמיד בטיולים וכאלה שרנו את מכה אפורה ובמחנה הקודם החברות שלי כל הזמן שרו את גשם חזק, ומחברות אחרות שלי כל הזמן נטחן לי במוח סאן חוזה. הבנתי שזה של מוניקה, התלהבתי, אהבתי, הורדתי שירים, וכששמעתי שהם מופיעים אצלינו נכנסתי לאטרף זייהו.

Negative creep1

New member
mememe

השיר הראשון היה..אני לא זוכרת...אבל מה שאני זוכרת ששמעתי את השיר איש קש אצל אלינור וידעתי שזה של מוניקה סקס, אבל עוד באותו הזמן לא ידעתי כ"כ מי הם..לא זוכרת מתי זה היה..משך אותי לשמוע עוד שירים..כי.. האמ..אהבתי את זה

פשש איך את זוכרת

היה אצל אלינור? טוב מה קשה לזכור את תמיד אצלי.... אז בזכותי הא... הדרן לי! חיחי סתם

gushi

New member
שמעתי בערך בגיל 13 משו כזה

אותם אצל בן דוד ומאז אני מכיר אותם

Silver Fox

New member
../images/Emo82.gif

גם אני שמעתי בהתחלה את על הרצפה וחשבתי שזה מפגר, אבל אחרי שאספתי עוד קצת שירים של מוניקה וגיליתי שעל הרצפה זה של מוניקה, התאהבתי...

או אה..

פעם ראשונה הייתה כששמעתי ת'שיר איש קש ואני הכי הכי הכי הזדהתי איתו בעוללללם... (ואני עדיין
) זה פשוט.. לא יודעת.. ואז החלטתי לשמוע עוד כמה שירים שלהם... ותפס אותי

l i f a g i r l

New member
אני אני אני

אמממ נראה לי שהשיר הראשון היה מכה אפורה כשאחותי שמעה אותו...ואז התאהבתי...ושאלתי של מי...והיא אמרה לי שזה של מוניקה...והתחלתי לשמוע אותם ומאז אני שומעת אותם בעצם חחחח

S m e l l y Cat

New member
שלום..חדשה..וסתם משעמם לי../images/Emo108.gif

הממ...זה היה בביצפר - שמעתי את חברה שלי מזמזמת ושרה חלקים מ"כל החבר'ה" ואז שאלתי אותה מה השיר המוזר הזה והיא אמרה לי כל החברה של מוניקה סקס.. ומאז התחלתי לשמוע והתמכרתי חזק

jamesT

New member
ברוקה הבאה../images/Emo70.gifבננה|

והמנהל בחופשה עד שבוע הבא אז אני יתן לך את הנאום שלו: אז... נעים מאוד, אני חן הוכמן ואני מאוד מאוד מאוד מאוד שמח שהחלטת להצטרף אלינו ועוד יותר מאוד מאוד מאוד מקווה שתישארי איתנו אז ככה: את מוזמנת לעיין לך ברחבי הפורום וכמובן גם להגיב על הדברים השונים כאן בפורום מאמרים - מומלץ מאוד מאוד מאוד לקרוא את כל המאמרים. מאמרים בעלי ידע רחב מאוד, ומעמיק!!!! אם יש לך איזשהו מאמר שאין לנו, או משהו שאת כתבת וכו'... נשמח אם תשלחי את זה אליי ואני אשים במאמרים ניתן לשלוח אליי דרך האימייל או האיי סי קיו המצורפים בסוף ההודעה. גלריות - קיימות בפורום שלוש קטגוריות של גלריות : 1. "גלריית התמונות של "מוניקה סקס" - זוהי בעצם גלרייה ענקית, ומלאה תמונות... וכמו כן גם ללא ספק הפינה הגדולה והמפותחת ביותר בפורום! הגלרייה מכילה מלא תמונות של מוניקה, אם זה מהופעות ועוד... 2. "גלריית התמונות של חברי הפורום" - בגלרייה זו מופיעות תמונות של החברים בפורום בעצם! נשמח מאוד אם גם את תרצי להופיע שם ובשביל זה, את שוב צריכה לשלוח לי את זה דרך האיי סי קיו או דרך האימייל המצויינים בסוף ההודעה. 3. "רקעים לשולחן עבודה" - גלרייה זו לא עוסקת בעצם רק ברקעים לשולחן עבודה... אלה גם בכל הדברים שהמוכשרים שבפורום הכינו. אך כמו כן... גם יש בה רקעים יפים לשולחן העבודה. אם גם את מוכשרת כזו ויודעת להכין דברים יפים... את מוזמנת לשלוח אותם אליי ואני כבר אדאג שהם יופיעו בגלרייה! שוב... לשלוח דרך האימייל והאייסיקיו המופיעים בסוף ההודעה. לוח אירועים - הלוח אירועים של הפורום מתעדכן לעיתים קרובות... ובדרך כלל גם מתעדכנים בו הופעות, וכמו כן גם תאריכי ימי הולדת של חברי הפורום. אם את מעונינת שגם התאריך שלך יופיע שם... שוב.., אז שלחי לי אותו... כמו כן..., את מוזמנת גם לעיין בדברים השונים שלא הזכרתי וכמובן גם מופיעים בעמוד הראשי!!!! כמו הסקר, הודעות נבחרות וכו'.... ועוד משהו אחד.., את לא צריכה לפחד לפתוח שירשורים אז.., מקווה שקארת עד הסוף ו... מקווה מאוד מאוד מאוד שתהני כאן אז.. שוב תהני שלך חן הוכמן אייסיקיו - 154979156 אימייל - [email protected]

אני!

ישבנו אני מיצי ואחותי ואחותי שמה דיסק והיה את עוד פעם והתמכרתי אני בכלל לא ראיתי את פלורטין אז לא הכרתי ממכה אפורה (יופי היי לי)

פעם אחת לפני הרבה שנים..

סתאם האמ... ששמעתי את "על הרצפה" חשבתי שזה שיר כזה תוסס מתאים לי כזה ואז השתדלתי לשמוע עוד שירים שלהם ווואלה זה מה שיצא- אני בפורום..

Nulit

New member
אמממממ...

הייתי מכורה לסדרה פלורנטין... במשך שנים הייתי מזמזמת את השיר, עד שגיליתי (אלוהים יודע איך) את הלהקה ששרה, ואיך קוראים לשיר

fushi e

New member
אני..

אני גם הכרתי אותם ממכה אפורה ועל הרצפה והשירים המוכרים.. ופשוט התחלתי להוריד שירים שלהם בקאזזה ואהבתייי והורדתי עוד ועוד ועוד.. אבל התחלתי למחוק הרבה כי הרגשתי ייסורי מצפון כי הם להקה טובה מדי בשביל להוריד שירים שלהם בקאזזה! ואני קונה את חיות מחמד בקרוב

tiptip4u

New member
אהם אהם

היה זה יום שלישי אחד, שבו הלכתי למדריכה שלי בתנועת הנוער "המחנות העולים" וביקשתי ממנה את הדיסקים שיש לה של מוניקה סקס, אחרי שלא שמעתי יותר מדי אף שיר אבל רציתי לשמוע כל להקת רוק ישראלי טובה שנשמעת לי מעניינת... התחלתי להקשיב לדיסק "פצעים ונשיקות" כי השם היה מוכר לי (זה השיר היחיד ששמעתי ולא זכרתי שזה היה שלהם אבל פעם ידעתי את זה אבל לא הכרתי אותם) ונדבקתי לדיסק, כמו כל דיסק, התחלתי לשמוע כל לילה עד שהכרתי את הדיסק בע"פ ואז, כמובן, איבדתי אותו... אבל הוא חזר
... אחרי שזכרתי את הראשון בע"פ לקחתי גם את השני, יחסים פתוחים, ולא ממש אהבתי כמו הקודם, אווה--- א-בל אז אני שמעתי את "מלכת היופי" (כי העברתי רק להתחלות של השירים) וכמובן שאז נדבקתי אליו ואל גשם חזק... הדיסקים היו צרובים, אבל כיום (ממממממ) קניתי את שניהם... א-בל לא את חיות מחמד כ-י אין לי כסף...(תשמעו, לא כל יום יש משינה במבצע שאני מעדיפה לקנות כי זה זול יותר
) ימית

bubaale

New member
הממ...../images/Emo80.gif

בערך בגיל 8, בבית של דודים שלי. בן דוד שלי היה מעריץ פנאטי שלהם, ואחרי ששמעתי במשך כמעט שנה את השירים בכל ווריאציה אפשרית (גירסה מקורית, גרסת "בנדוד שלי על הגיטרה", גרסת "חבר של בנדוד שלי על הגיטרה", גרסת "בת דודה שלי על הגיטרה", וכו'...) התאהבתי גם אני. אני חושבת שהשיר הראשון היה "פצעים ונשיקות", אבל באמת שאני לא זוכרת...

למעלה