ההתיחסות ליופי אצל בנות ובנים

אורית15

New member
ההתיחסות ליופי אצל בנות ובנים

למה להגיד לבת שהיא מכוער יותר מעליב אותה מאשר להגיד לגבר? למה בנות תלויות במראה החיצוני שלהן כגורם להצלחה עם המין השני בזמן שבנים יותר עם תכונות אופי? כלומר, הסטנדרטים גבוהים לבנות, מאשר לבנים? מעצבן!!

Flash Button

New member
אמממממ

אולי כי הנשים נקראות "בנות המין היפה"
ת'אמת אין לי מושג..אבל גם כשאומרים לגבר שהוא מכוער זה מעליב אותו..פשוט שכשאומרים את זה לאישה, היא לוקחת את זה יותר קשה, נראה לי. למה? לא יודע..נשים - תענו.

אורית15

New member
לא רק-

אף אחד לא יגיד לאישה שהיא מכוערת- גם אם כן אבל לגברים עוד אפשר להגיד, למרות שבטח גם הם נעלב, אבל זה פחות נורא מאשר להגיד לאישה וזה בגלל?!..

Flash Button

New member
האמת שאין לי מושג

אני ראיתי אנשים שאומרים לאישה שהיא מכוערת

jessy19

New member
התייחסות ליופי...

הממ... בנות יותר רגישות בד"כ מאשר בנים ולכן יותר נעלבות כשאומרים להן שהן מכוערות במיוחד בחברה הסובבת אותם שבד"כ בוחנת מי יפה ומי לא יפה, לדוגמא תחרויות יופי וכו' ששם נבחרות היפות ביותר.

אורית15

New member
לא הכוונה לזה-

לא הרגישות של בנות למה בכלליות להגיד לבת שהיא מכוערת זה-
ו-
מאשר להגיד לבנים למה ההתיחסות ליופי אצל בנים פחותה מאשר אצל בנות?

seeyou

New member
למה בנות תלויות במראה החיצוני ?

שאלה טובה!!! אני מניח שזה מקורה ביחס הכמותי בין נשים לגברים... לא מדובר רק בימינו ,מדובר בתקופה פרהיסטורית של האדם. מאחר והגבר היה עסוק בציד-מלחמות,מספרם היה קטן בהרבה מהנשים... ולכן התרגל למצב שהוא יכול להרשות לעצמו לבחור... הבחירה הראשונית היא על פי המראה החיצוני של האישה ! בתקופה הפרימיטיבית הבחירה נעשה על נתונים שונים בעיקר שהאישה צריכה להיות בנויה פיזית טוב על מנת ללדת ילדים ולעבוד קשה בעבודות הבית .. הכוונה שלא כמו היום שהחשיבות היא רק לסיפוק מיני! דעתי האישית,אין בחורה לא יפה,יש בחורות שלא יודעות מה היופי התמון בהן... צריך להבליט את החלט היפה ולא לרצות להיות עם יופי של אחרות...

../images/Emo45.gif בדיוק!

חוץ מהקטע של הסיפוק המיני... גם אז זה היה בשביל זה,אצל המוח המטרה היא תמיד למצוא אישה שתביא ילדים בצורה הטובה ביותר... אבל זה מתבטא בחרמנות,המוח עובד בדרכים נסתרות חביבי.

אורית15

New member
לא מסכימה

תגדירי מזה מטבען זה בגלל שחינכו אותנו שאישה צריכה להיות יפה, "להתגנדר", משום שאצל הנשים יש משקל יותר על היופי, ואצל גברים יותר משקל על האופי אשר יופי. זה מופיע בכל דבר בחיים שאישה אמורה להיות יפה.

seeyou

New member
בנות אוהבות להיתגנדר מטיבען?

לא תמיד! פשוט ויפה!

Anna Karenina

New member
אוי, באמת...

קודם כל, כל מי שיאמרו לו "את/ה מכוער/ת", רוב הסיכויים שבאיזשהו מקום ירגיש עלבון, בלי שום קשר למינו. מעבר לזה, יש לפעמים מקרים שבהם משפטי "אתה מכוער", נאמרים בצחוק. הכל תלוי בצורת האמירה, ובהקשר השיחה.

אורית15

New member
לא מתכוונת לזה ככה

אני מתכוונת כמו שאמרתי בתגובה למישהו אחר גם, למה לנשים מתייחסים בעיקר ליופי ובעוד לגברים לשאר התכונות והיופי אצלם תופס פחות משקל

sOurce of life

New member
אפרופו משקל...

ידיד שלי שאל אותי היום אם זה בסדר להגיד למישהי שהיא רזתה.. אני וחברות שלי התווכחנו והגענו למסקנות הבאות: 1. לא מומלץ. משום שזה רומז שמקודם היא היתה שמנה. 2. זה בסדר מכיוון שזו מחמאה שבעקיפין אומרת:" וואלה מותק, את נראית נפלא.... ושמתי לב לזה!" 3.זה לא מתפקידם של בנים להעיר כאלו הערות לבנות.

Anna Karenina

New member
מה?! למה לא??!

תשמעי...בהנחה ואותה בחורה היתה מודעת לעצמה, אז היא בוודאי היתה מודעת לעובדה שהיא היתה שמנמונת, וכרגע היא הורידה במשקל, דבר שסביר להניח משמח אותה. למה לא לעודד אותה, להגיד לה שעכשיו היא נראית נפלא כמו קודם, (שימי לב!! כמו!!), וזה פשוט מחמיא לה..!? אתן חושבות יותר מדי...למה לחסוך מחמאה מבנאדם..? הרי בלי להיות צבועים, כל אחד מאיתנו אוהב לקבל מחמאות, אז למה להתפלסף מה מסתתר מאחורי המשפט.!?

sOurce of life

New member
אז זהו.. שגם זו דעתי!

אז, דעתי היא שכן צריך להחמיא אבל... עם טאקט! אני ממש לא בקטע של לפרש ולהתפלסף יותר מידיי! ובקשר לחברות שלי... נו מילא... שיהיו בריאות... יש גם בנות כאלו!

אורית15

New member
:)

אני אישית לא אוהבת שאנשים חושבים על כל משפט שהם רוצים להגיד, יש לך משהו להגיד, תגיד. הרי אם נחשוב איך הצד השני יפרש כל משפט שאנחנו אומרים- אנחנו נסתום את הפה לעצמנו כל שניה

../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

* כן לומר, כי זה ממש כייף לשמוע! * לא לומר, כי אצלי לדוגמא מספיק שאומרים לי פעמיים "וואו מורן רזית" תוך 3 ימים אני עולה שוב במשקל.....זה מוזר אבל נכון! בקיצור יש לרמוז קלות!

apl

New member
ואני...אני אומרת שכדאי לכולם פה

ללמוד מהגאון שבגאונים- דמותו של גולן מחוכמת הבייגלה לגבי כול התיאוריות האלו....בנות,בנים ומה שביניהם. לגבי השאלה,אני חושבת שכמו שחברים טובים אומרים אחד לשני "אחי\אחותי השמנת" אז אותו הדבר כשיורדים במשקל זה סבבה להגיד שיפה לו\לה שהוא\היא ירד\ה במשקל... מה הביג דיל להחמיא אם יש למה? אגב,אני חושבת שזה תלוי במערכת היחסים של האנשים.. אם למשל ידיד טוב אומר לידידה שלו שהיא נראית טוב אחרי שירדה במשקל-אז סבבה..זה רק מעודד.. אבל אם בחור יוצא עם אחת שהיא לא חברה שלו נניח-אז שישתוק..או מקסימום יגיד שהיא נראית נפלא.. וגם לא צריך לחשוב יותר מדי,,אני חושבת שלהיות מוחמאים זה כיף..
מצטערת על חלק מזיבולי השכל,הכול בגלל המגן שעשיתי היום בספרות והמוח שלי נשחק

DaSi ON LsD

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif תלוי

מי אומר, ולמי הוא אומר את זה.. יש כאלה שיקחו את זה בתור מחמאה, וכאלה שיעלבו..

למעלה