ההתייחסות לטור בארץ

ההתייחסות לטור בארץ

תיכנסו ל-ONE, אחד מאתרי הספורט המובילים בארץ. כותרת האתר היא כמובן...מעברו של הכדורסלן משה מזרחי לאיזה קבוצה קיקיונית באוקראינה. הסיקור על זכייתו של לאנס בפעם השישית בטור מופיע אי שם למטה באתר. כזה הספורט בארץ, ומיוחד הסיקור שלו - פאתטי: כאשר ארמסטרונג קובע שיא היסטורי בעולם הרכיבה, אנו קוראים על מה שציינתי, כאשר נשבר איזה שיא עולם, הכותרת הראשית היא כמובן הצטיינותו של פיני בלילי במשחק אימון בטורקיה מול מעניינליתביצימספור. עלובים היינו ועלובים נשארנו!

מאדמאן

New member
התקשורת בארץ תמיד מפגרת אחרי

המציאות. תמיד הקהל משיג את התקשורת. זה בכל עניין ככה. ככה זה היה בעניין הסכם אוסלו אפילו, בעניין תהליך השלום והמוות של אלפי ישראלים תוך התבהמות של "הפרשנים" המבינים וה"יודעים". בספורט זה גם כך. עוד שנתיים שלוש הענף שלנו יהיה בכל עיתון ולא רק בהארץ, בשידורים שיירים ולא רק אחרי שלושה שבועות וכו'. זו לא רק נבואה - זו גם תקווה, לכן אני מאוד מקווה שלא נתבדה. בכל אופן: הנה אנחנו כאן, משוחחים מצו'טטים, לומדים, מתקדמים בהבנה בחלוקת הידע ובכיף גדול מאוד. אני מאוד נהנתי כאן, מקווה שנהנתם מהתרגומים שלי באתר של יאיר בן עמי, שהוא ברכה בפני עצמה ומצטער שבשלב מסויים לא יכולתי להביא לכם יותר אינפורמציה יותר תרגומים, כי בדבר אחד יש מה ללמוד מהצרפתים: הכבוד שלהם לספורט, זה דבר נשגב. עוד דבר שניתן ללמוד מהם הוא: איך לשים את איכות החיים שלך במקום הראשון, לפני העבודה, לפני הפרנסה, לפני "מה יגידו השכנים". מגיע להם בראוו על המבצע הפנומנאלי הזה ששמו: הטור דה פראנס !

yaelh8

New member
ONE

לקרוא לאתר הזה פורטל הספורט של ישראל זה ממש בדיחה. כדורגל וכדורסל מקבלים של 99% מהכותרות והאחוז הנותר מתחלק בין קצת טניס, אתלטיקה, שחיה ועוד...

IlanShacham

New member
למה תמיד להתייחס לשלילי?

השנה היתה פריצת דרך מדהימה מבחינת הסיקור של הטור דה פראנס בטלוויזיה ובעיתונים. כל הכבוד לכל העורכים שסוף סוף ראו את האור

נכון שהייתה פריצת דרך מדהימה,

אבל דווקא ביום שבו האירוע הספורטיבי הכי גדול בעולם נכון לרגע זה (לפחות עד הלילה - גמר הקופה) מסתיים, הכותרות הראשיות שם הם על משה מזרחי ועל ניצחון של בית"ר ירושלים במשחק אימון נגד קבוצה מהליגה השמינית בהולנד. האתר, במקום להשתדרג ברמתו, נותן לחובב הספורט הישראלי בדיוק מה שהוא רוצה - רמה שכונתית!

DubiStein

New member
מילא זה

גם העיתונים בארץ (פרט לעיתון הארץ שמקפיד לסקר את הטור בצורה נרחבת) לא תומנים ידם בצלחת, ולא רושמים כמעט כלום

למעלה