ההתלבטות ושאלה..

סוסליק

New member
ההתלבטות ושאלה..

ipod photo 60gb vs iriver 340 הממצאים: אייפוד- חדש, יעלה לי בארה"ב 1700 שקלים\ אייריבר- 2000 שקלים. אייפוד- נפל 60 ג'יגה\ אייריבר- 40 ג'יגה אייפוד- קטן\ אייריבר גדול יותר אייריבר- המון אפשרויות כגון:רדיו, הקלטה ממקור חיצוני, סרטים\איפוד-אין ושאלה קטנה שתקבע המון.. אני יודע שהאייריבר הוא פלאג אנד פלאי, כלומר, מתחבר לאיזשהו מחשב, כל מחשב וישר רואים אותו כמו הרדיסק.. בלי התקנות ובלי בלאגנים.. גם האייפוד ככה? אשמח לתשובה, וחוות דעת!

לך על האייריבר.

האייפוד הוא לא בדיוק פלאג'נ'פלי, נדמה לי [תקנו אותי אם אני טועה]-אתה חייב תוכנה בשביל להעביר אליו שירים ושהם יהיו מסודרים בתוך האייפוד לפי הID3 TAG. אם אתה מעביר [וישנה אפשרות כזו] בלי תוכנה ובלי כלום, אז הם לא יהיו מסודרים לפי הטאג [הכוונה ל-אומן\דיסקים וכו'..] אלא לפי איך שהעברת אותם [תיקיות?]. בעיקרון הייתרון היחיד של האייפוד הוא הגודל, ואלא אם כן זה סופר חשוב לך, אז הייתי הולך על האייריבר, מנצח בכל פרמטר [קשה לי להאמין שאתה באמת *צריך* 60 ג'יגה]

~~>

האייפוד לא פלאג אנד פליי לשירים אבל אפשר להשתמש בו כDOK לכל קובץ(רק ששירים שהתווספו כך לא יאופשרו לנגינה..) סרטים זה סתם גימיק זה לוקח המון בטריה ומוציא את העיניים על מסך כזה.. בקשר לשאר תבדוק מה אתה צריך יותר קבולת או רדיו הקלטה וPNP

נדב8

New member
תראה

תחשוב כמה חשוב לך הרדיו והסרטים בנגן שהמסך בו לא כזה גדול. יש לך באייפוד עוד 20 ג'יגה, והוא עולה 1700, כמו כן לאייפוד יש אחראיות בינלאומית, וכמובן שהוא הרבה יותר יפה וקטן ונוח.

matke

New member
אמ... איפוד

כי עם אתה קונה בחול יש לך אחריות גם בארץ. ויש עוד סיבות שכבר אמרו ובלה בלה בלה

אייפוד!!!

יותר נפח תמורת כסף, ואם אתה מוריד לינוקס לאייפוד תוכל גם לנגן סרטים (אמנם לא איכות הכי טובה אבל גם ככה מי צריך סרטים...לפחות זה משהו). אייפוד זה אחלה נגן, עם אחריות בינ"ל (כולל פה בארץ!) אם אתה קונה מחנות של אפל או חנות שהיא משווק מורשה שלה. לך על זה :)

סוסליק

New member
לינוקס?

מה זאת אומרת? איך עושים את זה? זה חוקי? לא יהרוס כלום?

Kingstone

New member
זה מסיר את האחריות

אבל עזוב לינוקס, לא בשביל זה קונים את האיפוד ולדעתי רדיו לא צריך כי הרי יש לך 60 גיגה למען השם. תוכל לאכסן שם כל שיר ששמעת אי פעם בחייך, מה אתה צריך שדרן רדיו שיקבע לך מה לשמוע עם פרסומות מעפנות.

matke

New member
חדשות בלה בלה בלה

נראה לך שמישהו ירצה לשמוע את הרדיו בארץ... (יטחנו לו כל היום עם רוני והצפרדע הזאת....)

stardust19

New member
חחחחחח ../images/Emo6.gif מזל שההתנתקות הזו

הסתיימה כי בעבודה אתה רק היית שומע א זה ושירים של הומלסים למיניהם

למעלה