ההתלבטות נשארה בין הנגנים הבאים :

odedra10

New member
ההתלבטות נשארה בין הנגנים הבאים :

iriver h-10 5 gb גרסה אירופאית ב - 1200 mini ipod 6 gb ב 1400 rio karma 20 gb משומש ב 800 מה עדיף - שיקול המחיר משמעותי אבל אם הבדלי האיכות גדולים מידי אז שיקול האיכות יקבע . כרגע יש לי כ 4.5gb של שירים ואני לא מעוניין בנגן גדול (פיזית) רדיו והקלטה לא מהווים שיקול . משך עבודה - חשוב מאוד . ממשק נוח גם חשוב ( איך של הריאו ) תודה לעונים .

homart

New member
תוריד את הריו...

הוא סתם ענק ושמן.... אני אישית הייתי הולך על האייריבר.......

TheRealDeal

New member
אולי שמן

אבל הוא זול יותר (אפשר למצוא ב200$ חדש בארה"ב), והוא לוקח באיכות הסאונד הרבה מהנגנים היקרים יותר, ויש לו הרבה פיצ'רים, כדאי להשאיר ברשימה, אבל אם אתה לא צריך את כל הזיכרון אז תלך על המיני אייפוד או הH10, אם אתה צריך את כל הפיצ'רים שלו.

odedra10

New member
זהו שאני לא יודע מה אני צריך

לא כל כך מעניין אותי התוספות . מעניין אותי נוחות שימוש, זמן סוללה איכות סאונד וכמובן שמחיר . אני צריך אותו גם לטיול של חודש שבו אני לא יהיה ליד מחשב ככה שגם זה מהווה שיקול (הבנתי שעם המיני אולי יש בעיה ) . עשיתי מספר בדיקות ועדיין לא הצלחתי להחליט . בתחומי העניין שלי, מה המכשיר העדיף לי לדעתך ?

weird dust

New member
מה הבעיה במיני?

לפי התיאור המיני זה הדבר שהכי מתאים בעיני, מה עוד אני חושב שיהיה צורך להשקיע יותר ולקנות גם מטען רגיל בעוד 300 שקל.

odedra10

New member
זאת בדיוק הבעיה במיני

שאמנם המחיר הוא כ -1400 אבל לאחר תוספת של מטען ו כיסוי סיליקון אני מגיע ל 1800 וזה כבר 600 יותר מ האי ריבר אוקיי זאת כנראה תהיה ההחלטה - אי ריבר למרות הג'יגה פחות הוא כנראה יותר נוח לשימוש בסופו של דבר (לא צרחך תוספות) ויותר זול משמעותית . תודה על עזרתכם עד עכשיו אעדכן בקרוב ( יום חמישי הקנייה )

weird dust

New member
ניתן לקנות לIRIVER עוד בטריה

מה שאומר שאפשר להחליף בטריה. ואז אפשר להשקיע גם עוד ויש עוד שעות נגינה.

odedra10

New member
מאיפה ניתן לקנות בטרייה נוספת ?

והאם ההחלפה כרוכה בעבודה מסויימת (לפתוח עם מברג טכל זה ) או החלפה רגילה של סוללה ?

weird dust

New member
תנסה לחפש בארקדיה

אני לא יודע איפה ניתן להשיג באופן ממשי. מה שכן זה דורש הוצאת מכסה כמו בטלפון אלחוטי לא משהו מסובך.

למעלה