ההתלבטות שלי - עוד לא הסוף...

מיליתו

New member
ההתלבטות שלי - עוד לא הסוף...

מרוב התלבטויות אני חושבת שהצלחתי לערער גם את הביטחון של הרופאה שלי (שקודם היתה בטוחה שצריך השתלת מח עצם חוזרת). היא אמרה שהיא תתייעץ עם שני מומחים עולמיים, ומה שהם יגידו - נעשה. זה נראה לי פתרון די טוב כי האמת היא שאני כבר משתגעת ולא מצליחה להחליט בעצמי אם אני רוצה השתלת מח עצם או טיפול כימוטרפי רגיל. כל הנתונים כל כך מבולבלים...

מיליתו

New member
אני רק מקווה ש...

שני המומחים לא יתנו דיעות סותרות, כמו שקיבלתי מרופאים כאן... כי אז באמת נהיה מבולבלים...

רמי28

New member
הלוואי והיינו יודעים מה יהיה

אבל אנחנו לא. קראתי את מה שכתבת בפורום של YNET ואני כל כך מבין אותך. הפחד מהעתיד הוא כל כך גדול. גם אני לא מפחד למות, אני מפחד להיות נטל. הרופא אמר לי שיש 33% סיכוי החלמה ומה אם לא? כמו שאומר השיר "שום דבר לא ידוע, לא שנה לא שבוע, רק לנוע לנוע..." מחזיק לך אצבעות שכל החלטה שתקחי או תקבלי תהיה המוצלחת ביותר. לסיום קוריוז קטן... חבר טוב שלי היה אצל קוראת בקפה והיא סיפרה לו דברים מדהימים. חודשיים וחצי הוא טחן לי את השכל שאני חייב ללכת, אז הלכתי. רצה הגורל וביקרתי אצלה יומיים אחרי קבלת התשובה של ה CT. אחרי שסיפרה לי על העבר שלי (שבחלקו היא פגעה) ווגם על העתיד שאלתי אותה איך הבריאות והיא ענתה לי שהכל בסדר, "אין גידול, אין סוכר, הכל 100%". אז לגבי הגידול היא לא פגעה אבל לגבי הסוכר כן, באמת אין לי סוכר בבית וגם היום שכחתי לקנות.... שתהיה לך שבת נפלאה. רמי

למעלה