ההתלבטות שלי.......................

המונשרי

New member
ההתלבטות שלי.......................

הכי אני מתלבטת - האם להחזיר אחת מהשניים- שרון או נטלי. *שרון- מהממת ביופיה- אך לא יעזור בית דין- והיא לא יודעת ללכת על מסלול שזה MUST לדוגמנית. * נטלי- יפיפיה- אך עם כמה התבטאויות תמוההות ( כמו שגונבים לה את המילים-אמאל'ה , זה נשמע מעט פרנואידי).

קודם כל,

אני לא רוצה לייעץ לגופן של המתמודדות, כי זה עניין של טעם. אבל מבחינה טכנית לחלוטין, לא משנה איך שרון הולכת על המסלול כי עם הגובה שלה היא ממילא לא תהיה אף פעם דוגמנית מסלול אלא אולי צילום. עכשיו, אם הייתי חייב לבחור בין נטלי לשרון - בלי שום היסוס הייתי בוחר בשרון, אבל אני לא צריך לייעץ לך כי יש לנו טעם שונה (לראייה - אני חושב שנטלי היא לכל היותר חמודה). מה שכן הייתי עושה, זה מחכה שהתחרות תסתיים, רואה את כל המודחות, בוחר שתיים או שלוש או ארבע שאני מתלבט ביניהן, קובע לעצמי קריטריונים שהם רק שלי (למשל: יופי חיצוני; אישיות; כמה התחברתי אליה; התנהגותה כלפי המתמודדות האחרות (כן, לי זה חשוב, אבל את יכולה לבחור כל קריטריון אחר); הצלחה במשימות; כמה לדעתי הניצחון יתרום לקריירה שלה וכו' וכו'). אחרי זה, הייתי נותן ציונים ומשקלל.

המונשרי

New member
הצעתך התקבלה ברב קולות.

לגבי נטלי- אני מסכימה , אבל הכל יחסי, וביחס להיצע הבנות שיש שם היא בין הנורמליות ( הרי אתה לא מעלה בדעתך לבחור את ליאת, הילה, נעמי , אירה או מור- לכן סקד בסט- נשארה נטלי). - כי למרות שהקרב על המועמדות הסופיות עדיין לא הוכרע אין מצב שאצביע ל"בת דודותנו" העצבנית, או לג'ואיש פרינסס, בעלת הפנים העקמומיות משהו שאינה סותמת פיה ולו לרגע... ועם קרן הבאגס באנית - אלפי סליחות- נראה לי שהיום היא תתפוס
טיסה נעימה שתהיה לה...

קודם כל אני שמח שגברתי על

כל כך הרבה הצעות. חוץ מזה, שוב - הכל עניין של טעם, אבל בין נטלי לניראל אני בוחר בניראל בלי היסוס. אסביר למה. היא לחוצה, היסטרית, יש לה כמה תמונות איומות, זה נכון. אבל בשורה תחתונה - מניראל אפשר להוציא תמונות, שכולם יסתכלו ויגידו "וואו, היא מדהימה, אילו פנים, איזה מבט, איזו עוצמה". אצל נטלי, להיות חמודה זה הטופ שלה. ניראל - יכולה לפרסם תכשיטים יקרים, בושם יוקרתי. נטלי - יכולה לפרסם אבקת כביסה. לכן אני מעדיף ניראל למרות שהיא היסטרית ואני אוהב קוליות.

EvaNofit

New member
בלי שום היסוס היית בחור בשרון....?

פשששש סחתיין עליך
חחח איזה חמוד אתה.... אתה באמת ככה יושב וחושב על כל מתמודדת? כל הכבוד.... באמת אבל דרך טובה כדי להחליט

אני לא רוצה לאכזב

אבל הכוונה הייתה - הייתי בוחר בשרון בהתלבטות בין נטלי לשרון, יכול להיות שתודח בחורה אחרת שאעדיף אותה על פני שרון. בינתיים, בין כל המודחות, שרון היא הנאה ביותר לטעמי, אבל לכי תדעי מי תודח מחר. עוד לא יצא לי לחשוב כך על כל מתמודדת כי עוד לא הגענו לרגע של הכרעה, אבל אם יהיה לי קשה אולי זה מה שאעשה. סתם דוגמא: אם הייתי צריך לבחור בין אירה, מור, נטלי ואליסיה - הייתי מסתדר בלי הרשימה, פשוט הייתי בוחר באליסיה. אבל אם הייתי צריך לבחור בין אליסיה למימי - הייתי חושב ומשווה.

EvaNofit

New member
סבבה.........../images/Emo45.gif

חחחח וממש לא אכזבת אותי.........

Oוכ7יה

New member
חחחחחחחחח מי ישמע

כולה תוכנית טלוויזיה איך אתה מנתח כאילו עכשיו אתה רץ על הפרוייקט של החיים שלך

כנס

אני אישית אוהבת הרבה יותר את הלוק של נטלי, שרון אמנם מ-א-ו-ד יפה אבל אני לא חושבת שהיא מתאימה לעולם הדוגמנות. היא לא יודעת ללכת על מסלול, לדעתי היא לא יוצאת כ"כ טוב בתמונות. (היא אפילו אמרה את זה שהיא יודעת שאין לה סיכוי בעולם הזה ושהיא באה לתוכנית כדי להתפרסם) לדעתי, נטלי הרבה יותר מיוחדת בפנים, יש לה אחלה גובה וגוף, היא מצלמת נהדר, הולכת טוב על מסלול. מה גם, שנטלי באה כדי להיות דוגמנית ולא כדי להתפרסם. אז בלי קשר לדעות שלי על נטלי ושרון אני חושבת שצריך להחזיר את המועמדת שבאה כדי להגשים את החלום שלה בעולם הדוגמנות, ולא להחזיר מישהי שבאה כדי להתפרסם ולהמשיך למשחק, להנחיה... כי את זה היא יכולה לעשות טוב מאוד גם בלי להיות בתוכנית "הדוגמניות". מפה והלאה, ההחלטה היא שלך בלבד.

EvaNofit

New member
אם את מדברת שהתוכנית אמורה

להגשים חלום אז לנטלי ספציפית לא מתאים כי היא כבר הגשימה אותו
היא חתומה בסוכנות הדוגמנות של רוברטו אז אם כבר..... עדיף למישהי שגם את זה אין לה. שרון לא באה רק כדי להתפרסם [שזה אגב המניע של כולם -ואת תשקרי אם תגידי שלא] אלא היא ראתה את זה אשכרה בתור חוויה ולא תחרות ויריבות כמו שאר המתמודדות וכנראה שהחוויה לא נראתה לה ובגלל זה היא לא כ"כ ההשתדלה בתוכנית [למרות שלדעתי היא דווקא כן -זה שכאב לה הבטן למשל זאת לא אשמתה]

אני לא אומרת שזה לא בשביל להתפרסם.

ברור שכן!! אבל אני התווכנתי להתפרסם בתור דוגמנית. ולמשל, זה שנטלי חתומה ברוברטו זה לא אומר שהיא הגשימה את החלום, כי היא רוצה שיכירו אותה בתור דוגמנית והתוכנית הזאת יכולה לתת לה קרש קפיצה גדול. ואני ממש לא מאשימה את שרון בכאב בטן, היא צודקת לגמרי! אי אפשר לרקוד כשכואבת הבטן ולעשות משימות.

EvaNofit

New member
חח אז פסדר מה את רוצה....../images/Emo35.gif

נטלי באה לתוכנית כדי שיהיה לה קרש קפיצה לדוגמנות. שרון באה בשביל החוויה ושיפתחו לה עוד דלתות. ניראל באה כי ככה וככה. מישל באה כי ככה וככה. כל אחד והסיבות שלו לא חייב שיהיה לכולן את אותו המניע...... אז למה את אומרת שצריך להחזיר רק את אלה שהחלום שלהן הוא להיות דוגמנית...? זאת לא תוכנית הגשמת משאלות...... זה ריאלטי ובריאלטי הקהל בבית קובע בלי קשר לסיבה שהבנות באו לתוכנית.

פחח בסדר. אבל מה הקטע של התוכנית

הזאת בעצם? לא להפוך אלמוניות לשחקניות, להפוך אותן לדוגמניות. וברור שהקהל בבית קובע=\ נראה מי תחזור

EvaNofit

New member
זה אמור להיות הקטע.......

אבל לא תמיד זה ככה......
ראה דוגמא נינט \ יהודה סעדו שאמורים להיות זמרים ועד עכשו לא הוציאו דיסק. או ראה דוגמא רונה לי שאמורה להיות רקדנית ועכשו היא נהייתה שחקנית. הרשימה באמת ארוכה.......
מקווה שהבנת את רעיון....

למעלה