ההתמכרות שלי

SummerSpirit

New member
ההתמכרות שלי

אני מכורה לאוכל! זה לא בצחוק, אני רצינית! בכל הזדמנות שיש לי אני אוכלת משהו, כשמשעמם לי אני אוכלת משהו.. רק בשביל להעסיק את עצמי אני אוכלת משהו! עליתי איזה קילו וחצי בחודשיים האלה של החופש הגדול :\ .

ה מוזה

New member
היי SummerSpirit

חופש הוא תמיד פיתוי לכל הפיתויים שם במקרר ובארון .. אז, אולי זו לא התמכרות לשמה אלא רק תחליף זמני לעיסוקים שכעת קצת חסרים ,אולי למצוא קצת עיסוקים חדשים לשעות הפנאי ? מה עם בריכה ? חברות? טיול? .. והבשורה המעודדת [ או שלא ] שאוטוטו החופש הגדול מסתיים

SummerSpirit

New member
../images/Emo9.gif

אני חושבת שזה גם התמכרות וגם מן עיסוק. בשנה האחרונה אני אוכל בכל הזדמנות ועכשיו כשחופש אני אוכלת עוד יותר וזה נורא מפריע לי כי כבר עליתי 2 גילו בחודשיים האחרונים!!!

ה מוזה

New member
../images/Emo39.gif

אז בואי נחשוב איך מאזנים את המצב אני מאמינה שאיזון הוא דבר חשוב ,בחיים בכלל אז.. אולי לאזן את האכילה עם פעילות גופנית קצת מחוץ לבית ? 2 ציפורים במכה
גם בריאות ,גם שרפת קצת קלוריות וגם יש לך פחות זמן להשתעמם ולפשפש בארונות רואה? אפילו 3 ציפורים
תחשבי , מהי "כל הזדמנות"? בעצם , מתי את מחפשת את האוכל ? ומשם הרבה יותר קל למצוא ,איזון לדבר

SummerSpirit

New member
אממ...

מתי אני מחפשת אוכלת? כשאני רואה טלויזיה, כשאני גולשת באינטרנט...

ה מוזה

New member
לא רק את ../images/Emo13.gif

כשצופים בטלויזיה וכשגולשים באינטרנט הרבה אנשים אוהבים לנשנש תוך כדי אז, או שמצמצמים את הזמן מול המסך ועושים דברים אחרים או שפשוט מנשנשים דברים בריאים יותר [גרנולה? גזר? ] חחח,אני כבר רואה אותך מעקמת את האף
הרעיון הוא פשוט למצוא את האיזון בין הזמן מול המסך שיהיה מופחת ובין הנשנוש שיהיה בריא[ומופחת קלוריות] ,חושבת שיכולה לנסות ?

למעלה