ההתנתקות - כפי שהבטחתי

thankful

New member
ההתנתקות - כפי שהבטחתי

ובכן , שמתי כאן קישור (טוב , כי גודל הקובץ בו אני מנגן בפסנתר לא רק שהוא עם סיומת WAV - שלא ניתן להעלות כאן בתפוז (יכולתי לבקש שתשנו את סיומת הקובץ אותו אני מעלה) - אלא גם חורג מהגודל המקסימלי המותר , 250K . אי לכך ובהתאם לזאת , העליתי אותו לרשת) . זוהי יצירתי החדשה , "ההתנתקות" , אותה אני מנגן בפסנתר . נא להתעלם ככל שניתן מהרעשים ברקע . תהנו! ליאור .

thankful

New member
הההההה ... "כאן" מופיע בהודעה * 2

להתייחס ל "כאן" הראשון ... (שני ה "כאן"-ים מקשרים לאותו מקום) ליאור .

../images/Emo91.gif ממש יפה ../images/Emo70.gif

יש לי ידיד שמנגן בלהקה ולמד מוסיקה. הוא הצליח להכיר לי את עולם המוסיקה על הניואנסים הכי קטנים, שאליהם אף פעם לא שמתי לב. השינויים הקטנים בנרטיב של המנגינה. היום, זה בדיוק מה שמעניין אותי תמיד לשמוע ולגלות. היה לי קשה להתעלם מהרעשים ברקע, אבל זה נתן איזהשהוא נופך נוסף למנגינה. הרעשים מזכירים קצת את האבק, והחום, והקושי של כל המצב שהיה.

thankful

New member
ההההה ... לא לזה התכוונתי

הרעשים היו מההקלטה , כמובן . במקור אין רעשים . שמת/ם לב לחלק האמצעי ביצירה (החלק שבו הצבא נכנס בכוח , פולש לבתיהם של האנשים שאמורים להתפנות) ? זה נראה כאילו הוצאתי על הפסנתר את כל העצבים של החודשים והשנים האחרונות ... :) (החלק האמצעי הוא החלק הראשון , שנשמע כאילו הוא מנוגן באיזושהי ממלכה מפוארת עם אבירים) . ליאור . נב. אוכל להוסיף עוד הסברים לגבי החלקים ביצירה והמשמעות שלהם ...

למעלה