כאילו... דא? הלו.. אנחנו מתנתקים מעצמנו, כאילו היום זה הגוש ומחר אצלי בבית והתחנה הבאה? אז מה יהיה הסוף? הים התיכון. סתם זה הכל סתם מתיחה מסרט ישן (הלוואי)
אני לא רוצה להפוך את הפורום הזה לפוליטי, אז נמנעת מתגובה עניינית. אבל בדיוק כמו שהכתובת על הקיר ברורה לך בכיוון שלך- כי היא ברורה לי - אבל בכיוון השני....
(לא יכולה להתאפק, אז מוסיפה עוד: אולי העובדה שדווקא מי שבמשך הרבה שנים חשב כמוך וכמו אור - מוביל היום להתנתקות - אומרת משהו?....)
זה נכון! " היום זה הגוש ומחר אצלי " היה לנו הזדמנות הסטורית להתנתקות ב-1967 טרנספר לירדן! היום? אין סיכוי... הבעיה הגדולה היא לא השטח-הבעיה היא דמוגרפית! תוך 50-100 שנה רק הם ישארו כאן!ברור קומץ של יהודים ... העולם המערבי מעדיף 1.500.000.000 מוסלמים עם האוצרות שלהם מאשר יהודים עם טענות לעליונות המערב הם נוצרים והם עדיין לא אוהבים אותנו. הם משתמשים בנו לרסן את העולם המוסלמי-ערבי יוסי יוסי
שולחת לי מסרים... כפי שכתבתי לך לא פעם - לא מעוניין בך או בדעות שלך בכלל... Never try to make anyone like yourself. You know, and God knows, that one of you is enough.
אינה הבעיה .בכרטיס האישי אין לך כל זהות אפילו לא בידיונית אז מה הקושי להתנתק מחבל ארץ אם מעצמך ניתקת כל קשר. אולי בחורבן בית שני ובאלפים שנות גלות האלוהים בא להראות לעם היהודי שמה שיחזיק אותו ביחד היא הרוח (האלוהית שבעם היהודי) ולא הקרקע (החומר) שהרי חורבן הבית היה כתוצאה מתפיסת החומר של מנהיגים רוחניים. למחשבה אהוד