ההתעלמות משי ורנין פשוט מעצבנת

נועה21

New member
ההתעלמות משי ורנין פשוט מעצבנת

הוא ורנין לא שונים מאשר ועינב. למה לא מראים את זה. צריך להפיץ את הסרטון שבו מראים את זה ששי אומר למי שהיה איתו בחדר "לפרק את השלישיה"

Jason2

New member
המשפט הזה לא מספיק

הוא לא נקב בשמות ומבחינת החוקים השלישיה יכול להיות כל דבר. דבר שני המילה לפרק היא גם בעייתית כי הוא לא אמר נדיח את השלישיה. ושוב אני לא תמים ואני יודע שלזה הוא בדיוק הוא התכוון אבל מבחינת החוקים זה לא מספיק.

נועה21

New member
לא משנה מספיק לא מספיק. למה לא מראים?

למה כל הזמן להסתיר את זה שעוד אנשים בבית מדברים על אנשים אחרים ולא רק אשר עינב ויוסי???

Jason2

New member
אשר ועינב

תיאמו הדחה בצורה ברורה, שי מספיק חכם כדי ללכת בין הטיפות ולא לעבור על החוקים.

נועה21

New member
אז למה לא מראים אם זה חוקי וכשר?

למה מעדיפים להתמקד בזה שעינב מלכלכת על שפרה ושיוסי אומר על ונסה דברים. למה פעם אחת לא מראים את שי מארגן סביבו אנשים ?? (גם אם הוא לא אומר במפורש)

Jason2

New member
כי לא מראים הכל

הם יודעים מי מועמד להדחה והם בונים את כל התוכנית סביבם, חלק מקבל עריכה טובה וחלק לא. אני די בטוח שאם שי היה מועמד היו מראים את זה ויותר מזה.

24 שעות 1

New member
שלחי את זה לקשת וגם להפקה בחו"ל

זה ברור שהכל מסריח גם שרנין ושי רוקמים את ההדחות והמניפולציות המצלמה מתמקדת באיזה דומם אחר רק לא להראות אותם אני ורבים מחבריי = לא נשחק לידי ההפקה גמרנו לראות את התוכנית עוברים לערוץ 10

נועה21

New member
כל פעם שרנין ושי מדברים אז מצלמים מישהו אחר

מעניין מאוד למה. כי נותנים להם לתכנן את האסטרטגיות שלהם בשקט בגלל שידוע שאם אשר עינב ויוסי יהיו מודחים אז המון אנשים יצביעו= המון כסף

למעלה