ההתפקות של בלינק הסיבות האמיתיות

fatbery

New member
....

זה הדבר הכי מבאס שקרה למוזיקה.בלינק היא הלהקה הכי מגניבה והכי טובה ואני כל כך אוהב אותם. אני לפעמים פשוט יושב ומתבאס שהם לא חוזרים לנגן ביחד..וזה מבאס תחת.... עוד לא עיקלתי את זה שהם התפרקו.אני עוד שנייה בוכה... איזה חרא....שייחזרו הלוואי שיחזרו לנגן ביחד

buprit

New member
קרו דברים הרבה יותר מבאסים מזה למוזיקה..

כל להקה שמתפרקת זה מבאס אבל תכלס הם לא היו כאלה מיוחדים

NA BoldAs Love

New member
גמלדעתי.

אולי מבאס לז'אנר הספציפי הזה אבל בהחלט לא בתולדות המוזיקה...

g d r

New member
למה לדבר שטויות?! בלינק זה הדבר הכי טוב שקרה

אתה\את לא מבינ\ה מהחיים שלך!!!! בלינק הלהקת פופ פאנק\ פאנק רוק הכי טובה בכל הזמנים! אין זה פשוט 3 אנשים שהיו תפורים אחד על השני בתור להקה.. שטראביס הצטרף במקום סקוט המתופף הקודם (שהם העיפו אותו בגלל שהוא היה אלכוהוליסט ופשוט שכח להגיע להופעות) בלינק בכלל עלו עוד כמה דרגות... האלבומים Dude ranch, Enema of state ובמיוחד Take off your pants and jackets הם אלבומים אדירים אחד אחד (דוד ראנץ' היה עם המתופף הקודם אגב) עד היום אני שומע כל יום המון שירים שלהם. ואגב שתהיו בעניין שיש ממש קצת אמת בראיון הזה. האמת היא שטום באמת רצה זמן למשפחה וכל זה והוא פשוט אמר למארק וטראביס שהם יעשו ממש מעט חזרות ויופיעו לא יותר מדי וכאן בא הפירוק שטראביס ומארק לא הסכימו לזה ואז טום הודיע באמצעות האמרגן שלו שהוא עוזב את בלינק.. וטום ברגע הזה פשוט החליף אימייל\מספר טלפון וכו' רק כדי שמארק וטראביס לא יוכלו ליצור איתו קשר.. http://www.youtube.com/watch?v=XsexEdEB4Lw מארק מדבר על טום..

buprit

New member
חח אני לא מבינה מהחיים שלי.. כנראה בחיים לא

שמעת פאנק רוק

buprit

New member
תגדל אותי שבלינק הם הלהקת פאנקרוק הכי טובה?

לא תודה.. אני מעדיפה לגדול עם זאבים בקוטב.

buprit

New member
, קרו דברים הרבה יותר מבאסים מזה למוזיקה..

, כל להקה שמתפרקת זה מבאס אבל תכלס הם לא היו כאלה מיוחדים

למעלה