ההתקדמות שלי...

yuvalfrr

New member
כל הכבוד ועצה,

ראשית כל , קבל ח"ח , על הירידה המשמעותית , שניכרת בעיקר בתמונות (לדעתי מדד הרבה יותר ריאליסטי מאשר משקל). יחד עם זאת , אני מייעץ לך לייעל מעט את הירידה שלך , לאו דווקא מבחינת כמות הק"ג שתשיל מעלייך , אלא באיכותם. הניחוש שלי הוא שאתה לא מתאמן אנאירובי (כוח) בחד"כ. אם ירדת 15 ק"ג ב3 שבועות , סביר מאוד להניח ששרפת פה כמות נכבדת של שומן , אך גם כמות לא מבוטלת של שריר ומכאן המשקל הגבוה שירד. אם אתה עושה דיאטת "כסאח" הייתי מציע שתעבור לדיאטה מאוזנת , יחד עם אימונים (כוח ואירובי) ותראה תוצאות מרשימות יותר במראה , מרשימות פחות במשקל (שכפי שאמרתי לדעתי הוא לא מדד). ירידה של 8 ק"ג משומן בלבד עדיפה בהרבה מירידה של 15 ק"ג המשלבת שריפת שריר. אם תתאמן על כוח ותשמור על תזונה נכונה (ומאזן קלורי שלילי) תשרוף שומן ותשמור על השרירים , כך תיראה יותר טוב ומחוטב. כך או כך , כל הכבוד ובהצלחה.

DietMan

New member
רגע...

איפה קראת שירדתי בשלושה שבועות 15 ק"ג... לי זה לא הגיוני כלל וכלל. אני מדבר על 4.5 חודשים לרדת 20 ק"ג. לגבי החד"F ברגע שאקבל את האישור לכך שהורדתי 20 ק"ג, אתחיל לעבוד יותר על השרירים. אשנה את התוכנית שלי כך שאעבוד על השרירים לפחות 4 ימים בשבוע ולא 3 כמו שאני היום. לגבי הדיאטה, היא לא כסאח, היא בפיקוח של דיאטנית. תודה על התגובה

yuvalfrr

New member
לא הבנתי,

ע"פ הבלוג שלך המשקל ההתחלתי היה 125 , והנוכחי הוא 110 , בשלושה שבועות , או שלא הבנתי נכון.

DietMan

New member
חלקית נכון

המשקל ההתחלתי שלי אכן היה 125 ק"ג אך את הבלוג פתחתי רק לפני שלושה שבועות בערך
עכשיו נאי מבין את הטעות שלך
לא, אין מה לדאוג כל כך. אני כבר 4-5 חודשים בדיאטה.

yuvalfrr

New member
הבנתי, תשמע,

שוב כל הכבוד , רואים שיש לך רצון חזק , ואני בטוח שתגיע למטרות שלך , במוקדם או במאוחר. עם זאת , ידידי , אני נאלץ שוב לזרוק לעברך ביקורת יחד עם השבחים. טענת שאתה לא עושה דיאטת "כסאח" , אך לפי הרשומות אני רואה שאתה אוכל לא יותר מ-1000 קלוריות ביום , וזה לדעת מרבית המומחים כמות קלורית מעטה מדי , בוודאי עבור גבר. אם תתעמק קצת בנושא , תראה שאכילה כזו אינה מספיקה כדי "לתחזק" את גופך , ולכן הגוף מוריד בהדרגה את חילוף החומרים שלו (ושורף פחות קלוריות). זו גם אחת הסיבות שדיאטות תמיד מאטות בקצב , כי הגוף שורף פחות ופחות קלוריות וכך החבל "מתדהק" ולכן יש להקפיד בהתמדה על האימונים אחרת נכשלים. אמנם האימונים העצימים שאתה מבצע מצמצמים מעט את הנזק , ותורמים לשריפה הקלורית וחילוף החומרים , אך בלא תזונה מאוזנת חילוף החומרים רק יפחת ויפחת ויהיה לך קשה יותר. אני לא איש מקצוע , ואני אומר לך כאן דברים שסה"כ קראתי מפי אנשים אחרים , מקצועיים יותר ופחות , ולא מצפה שתאמץ אלייך את המלצותיי , אבל הייתי חייב להביא אותם לידיעתך. ושוב , אתה מלך!

DietMan

New member
תודה

לקחתי לתשומת ליבי, ואבדוק את הנושא. שוב, תודה.

למעלה