מאמין למה?ממש ניצולת טראומה. טיפשות חסרת גבולות. מי שעוד מאמין לה, אני מרחם עליו.
מאמין למה?
יש בזה משהו, היא נפגעה הרי ניסוי להרוג אותה עם משפחתה.למרות שלא נכחה בבית: שרה נתניהו מבקשת הכרה כנפגעת עבירה בפרשת ירי הזיקוקים
פרסום ראשון: עורך הדין שמייצג את משפחת נתניהו קרא להכיר ברעיית רה"מ כנפגעת עבירה, וביקש לעיין בתיקי החקירה, שבה נעצרו פעילי מחאה נגד נתניהו. הוא קרא לביהמ"ש לציין שמדובר באירוע טרור, והגיש בשם שרה נתניהו תלונה בחשד לניסיון רצח: "הפעילות סמוך למועד יום הזיכרון לרצח רבין - מעיד על כוונתם לפגוע...www.ynet.co.il
ראשית, היא לא הייתה שם. שנית, פצצות תאורה לא מסוגלות להרוג.יש בזה משהו, היא נפגעה הרי ניסוי להרוג אותה עם משפחתה.
מזה לא הייתה שם? ההרגשה שרוצים להרוג אותה די פוגענית.ראשית, היא לא הייתה שם. שנית, פצצות תאורה לא מסוגלות להרוג.
היא פרנואידית.מזה לא הייתה שם? ההרגשה שרוצים להרוג אותה די פוגענית.
שהיא ניצולת טבח, פוגרום, תאונת עבודה, לינץ' מאנשי קפלן או איך שהיא תגדיר את זה. אין לי שום עניין שהיא תירצח וגם לא בעלה, רק שילכו מפה. לו יכולתי, הייתי משלם על הכרטיס.מאמין למה?
זה יקרה כאשר ביבי יחליט לפרוש, יאיר ואבנר כבר חיים בארה"ב.שהיא ניצולת טבח, פוגרום, תאונת עבודה, לינץ' מאנשי קפלן או איך שהיא תגדיר את זה. אין לי שום עניין שהיא תירצח וגם לא בעלה, רק שילכו מפה. לו יכולתי, הייתי משלם על הכרטיס.
נפריש אותו. אולי לא מהר כפי שחשבנו. הייתי שמח שזה יהיה באמצעים דמוקרטיים, אבל אם אין ברירה- כל אמצעי שמשרת את המטרה יבורך. זה לא מישהו שיילך בשקט וברצון.זה יקרה כאשר ביבי יחליט לפרוש, יאיר ואבנר כבר חיים בארה"ב.
אל תהיה בטוח בכך. יריב לוין עובד על זה קשה, ויש סיכוי שעוד יצליח למנוע זאת ממך ומדומיך.נפריש אותו. אולי לא מהר כפי שחשבנו. הייתי שמח שזה יהיה באמצעים דמוקרטיים, אבל אם אין ברירה- כל אמצעי שמשרת את המטרה יבורך. זה לא מישהו שיילך בשקט וברצון.
כשיהיה משפט צדק הוא בטוח יהיה אחד הנאשמים הראשונים. גלגלי הצדק טוחנים לאט (אבל הרכבת תגיע ליעדה).אל תהיה בטוח בכך. יריב לוין עובד על זה קשה, ויש סיכוי שעוד יצליח למנוע זאת ממך ומדומיך.
שום "התקרבנות" מיוחדת אין כאן. בס"ה פניה שגרתית וסבירה לחלוטין בנסיבות העניין, שכל עניינה הוא לאפשר לגב' נתניהו להיחשף למה שקורה בהליך המשפטי. כל שאר הטענות וההמצאות בעניין, נשמעות נטו מתוך אג'נדה רל"בית ונסיון להשמיץ את הגב' נתניהו, כרגיל, על לא עוול בכפה.ההתקרבנות של שרה נתניהו שוברת את כל השיאים
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.