ההתרגשות והלחץ

• פותח הנושא both
  • פורסם בתאריך

both

New member
ההתרגשות והלחץ

גוברים היום. היום אחרי העבודה, יש לי תור לפגישה ראשונה עם פסיכולוג שעוסק בתחום הג'נדר (סוף סוף מצאתי פסיכולוג בתחום הזה, שדובר גם אנגלית). לא יודע בדיוק למה לצפות ולכן אני קצת בלחץ. מצד שני אני מתרגש כי בסופו של דבר זה צעד גדול קדימה עבורי בכל התהליך הזה של חיפוש וקבלה עצמית. ההתרגשות גם התגברה כשעקבתי אחרי החבילה של הביינדר וגיליתי שכנראה היום היא תגיע אלי.
אגב, גם ה packer הוזמן ואמור להגיע בסוה"ש הזה.
אז זהו..צעדים גדולים קדימה השבוע ודברים שעשיתי ואעשה לראשונה בחיי. מעניין איך ארגיש.
שיהיה לכולכם/ן יום טוב!

lily kane

New member
הידד

המון בהצלחה , אני מבין את ההתרגשות
אני קיבלתי אתמול בינדר יד שנייה
הוא עולה עלי היה חשש שיהיה קטן אבל הוא בסדר
אני אתרגל ללבוש אותו ועוד חדוש אני רוצה לצאת איתו למפגש טרנס חברתי ואני מאוד מתרגש

both

New member
מבאס!

קיבלתי את הביינדר וזה קטן עלי. לא יודע עדיין אם אחכה עד שארד עוד במשקל או לשלוח חזרה (זה בא מטייואן ולקח המון זמן, כך שלא בא לי לעבור את השבועות האלה שוב לציפיה לאחד במידה גדולה יותר...נראה)
אני מאד מקווה שלפחות ה packer יהיה בסדר לכשיגיע.

הפגישה עם הפסיכולוג הלכה טוב והוא יראה אותי החל משבוע הבא. מקווה שזה יעזור לי להבין מה בדיוק קורה איתי ומה הצעד הבא יהיה.

אגב, אני שמח בשבילך שהביינדר מתאים בגודל. אני בטוח שזה יהיה באמת מרגש כשתשתמש בו.

snoopytush

New member
תזמין חדש

אולי לא היית בטוח מה המידה כי אולי המידות קצת אחרות
באתר שלהם. לדעתי שווה לך להשקיע. כי זה משהו שחשוב לך

lily kane

New member
דבר ראשון

אם כבר שלמת עדיף שתמצא את המוצר שאתה רוצה
דבר שני למה לא לשאול פה ובעוד מקמות על חברות מוכרות יש גם חברות שיודעות לעשות לא/נשים מלאים.
אז כן זה יעלה יותר אבל אתה תשים את זה עלייך שנה ברצף לא עדיף שיהיה טוב
תקנה שתיים אחד פשוט בקשת החלפה מהחברה הטיוואנית
והשני לך ברר אולי אפילו במקום טרנס מקומי או כאן או פורם טרנסג'נדר
(אני אציק לידיד אחר כך לגבי השמות אני זוכר במעומם שיש חברה בשם mango וחברה אחרת לנושא)

וזהו בעיקר סבלנות להתהליך ולא להתייאש
אתה תמיד גבר זה רק שאלה של מתי הסביבה תשים לב זה לא הופך אותך לפחות גבר.

both

New member
קודם כל

אני יודע שגם אם הסביבה עדיין לא רואה אותי כגבר, זה לא עושה אותי פחות גבר. אני לא רוצה להיראות גבר למען החברה...שיוכלו לקלוט שאני גבר כי ככה אראה, אני רוצה להראות גבר למען עצמי ואיך שאני מרגיש כי כשאני רואה את עצמי במראה ובתמונות ורואה את החזה שלי, בכל פעם אני מתחלחל מחדש.
שנית, תודה על ההצעות והשם של החברה..בדקתי את המוצרים ואני עדיין בודק במשקומות אחרים שהומלצו לי.
שלישית, לפני שעה בערך ניסיתי להיכנס לביינדר בדרך אחרת והצלחתי.כנראה שעשיתי את זה לא נכון אתמול, בכל אופן הוא עושה את העבודה לא רע בכלל, למרות שאם או כשארזה כמה קילוגרמים נוספים, אני אראה הרבה יותא טוב איתו עלי.
ככה שבכללי אני מרגיש יותר טוב עם זה עכשיו.

תודה על התגובות :)

lily kane

New member
יאיי

ממש שמח לשמוע שהוא עולה
זה נכון לא פשוט ללבוש בינדר הדבר הראשון שעשיתי לפני בינדר
זה להסתכל על כמה סירטוני יו טיוב בין היתר כי יש לי חזה מבורך ואני מנסה להבין מה הדרך הכי טובה "למקם" אותו

ואני רוצה תמונה שלך איתו

both

New member
לפי מה שראיתי

ביוטיוב ומה שאמרו אחרים בפורום FTM עדיף למקם על אחד מהצדדים למעלה ולצד היד כמה שיותר.

תמונה אשתף כשאצלם.

both

New member
תמונות

אוקיי, הנה לינק לבלוג בו שמתי תמונות עדכניות (בהן אני לובש ביינדר). איך אני נראה?

Apikachu L

New member
אז כן התאים בסוף?

או שאתה לובש קטן?

אני זוכר שלפניי הביינדר הייתי שם תחבושות אלסטיות, וזה היה סיוט...

both

New member
מה שלבשתי

אולי קטן בחצי מידה כרגע (אני ממשיך לרדת במשקל) ואני מסתדר עם זה טוב עכשיו, אבל מידה אחת יותר גדולה היה מרגיש ונראה יותר טוב לדעתי בגלל שהביינדר הזה, לוחץ עודפי שומן לצדדים ולמעלה (מקווה להצליח לרדת מספיק במשקל שזה לא יקרה יותר, אבל זה לוקח זמן) ורואים שהחזה השטוח בעצם מרופד יותר, מה שאני חושב שלא ייראה כל כך הרבה עם הביינדר השני, לו אני מחכה (כנראה יגיע מחר). מעולם לא שמתי תחבושות אלסטיות- עושה לי רושם נורא לא נוח ובאותה מידה לא בריא. מה שעשיתי בעבר היה ללבוש חזיות ספורט שעזרו לא מעט, אבל אני מרגיש הרבה יותר נוח עם הביינדר עכשיו מבחינת הדיספוריה.

both

New member
תודה

גם אשתי אומרת לי את זה ואני מניח שלא מעט אנשים חושבים ככה או שפשוט לא בטוחים, אבל משום מה לי תמיד יש את ההרגשה שאני עדיין נראה נשי (אולי בגלל שתמיד יש לי רושם שכשאני מחייך הפנים שלי נראות נשיות) וזה נורא מדכא אותי.

למעלה