הואלטה עוד שבועיים- המילטון יהיה שם

ido mazor

New member
הואלטה עוד שבועיים- המילטון יהיה שם

לאחר (עוד) אכזבה בטור, והצלחה גדולה בנג"ש האולימפי, נראה כי טיילור המילטון יוביל את קבוצת פונאק בוואלטה. תזכורת - הוואלטה מתחילה עוד שבועיים בלבד! 4 לספטמבר!

אני לא מאמין ויותר מזה...

אני מאוד לא רוצה שטיילר המילטון יוביל את פונאק בוואלטה. במידה והוא בריא, יש רק רוכב אחד שצריך להוביל אותם וזה אוסקר סביליה. אם המילטון רוצה הוא יכול להגיע כפועל שיעזור לסביליה להחזיר את החוב מ-2001. אתמול עברתי על המסלול קטע קטע, הוואלטה השנה היא שוברת רגליים ברמה כמעט בילתי הגיונית. מי שינצח יצטרך תמיכה ענקית של הקבוצה שלו.

יהיה מענין לראות את המטפסים הספרדים

מתמודדים מול רוכבים איכותיים שאינם ספרדים. אם אני זוכר נכון, בשנים האחרונות - כל המתמודדים העיקריים לתואר היו ספרדים או רוכבים בקבוצות ספרדיות, ולא ראינו רוכבים איכותיים זרים מתמודדים על התואר הכללי בוואלטה. השנה ישתתפו כנראה גם וינוקורוב וגם המילטון (שלישי ורביעי בטור של 2003). בהנחה שהטור דה פראנס הוא המדד האמיתי ליכולות של הרוכבים הבכירים, יהיה מעניין לראות את הראס וחבריו מתמודדים מול תחרות אמיתית. ובנושא דומה - cycling4all כותבים היום שיש כוונה לקצר את הג'ירו ואת הוואלטה ל-18 ימים (במקום 23 ימים) כדי לפנות מקום בלוח השנה של הפרו-טור.

natyh

New member
אם המילטון ינצח

את הוולטה הרי שיתעוררו סימני שאלה גדולים מאד סביב ההתנהלות של ריס השנה. סימני שאלה שהחלו להתעורר בזמן הטור קטע 14 בו ריס החזיר את פויקט אחורה . סימנים שהתגברו אחרי המדליה בנג"ש של המילטון ובוולטה נראה מה יקרה . נתי

נתי מה הקשר בין המילטון לריס?

מה הקשר בין החזרה לאחור של יאנס וויט בטור לטיילר המילטון?! המילטון כבר לא רוכב ב-CSC וכבר לא מתאמן אצל ריס. ביום שוויט חזר אחורה, המילטון כבר היה בבית בלוויה של הכלב שלו.

למעלה