הוא בן 33?!!!

Jagged chaos

New member
הוא בן 33?!!!

נראה כמו גג גג גג גג גג 30.. חשבתי אפילו על ה-28. מה זה - הוא נראה ילד :-* ראיתי אותו בלייב 8 = חשבתי עוד יותר ילד. ב- basket case הוא נראה כמו ילד בן 17 באימא שלי... הוא היה שם בן 22!!!!! איזה לפנים זה... בוא'נה היום בלי האיפור והשטויות הוא עוד נראה טוב ת'כלס... בהרבה מקרים מזכיר לי את ג'וני נוקסוויל... פעם הוא היה קוף טיליםםםם

GreeNevo

New member
איזה נושא מטופש...

אז מה עם הוא בן 33 ?! 30 ו-33 זה אותו דבר...

ketas

New member
אממ נחמד לדעת את דעתך על איך שבילי

נראה, אבל זה לא הכי רלוונטי, זה לא יעשה אותו יותר צעיר או משהו כזה.

ילדה מהכיתה שלי חשבה שהוא בן 14

greenday girl

New member
נו אמיליה...

לזר שקגרה בת"א (פרטים אחרים בהמשך)חשבה שהוא בן 20!!!

TiNiErBeiL

New member
סוו ווט?!

קבלי רצף דוגמאות: בראד פיט.. בן 40 ומשו.. מייקל ג'קסון.. כבר מזמן לא בן 40.. קיילי מינוג.. כנ"ל... אבל באמת בילי נראה ילדון כזה.. חעחע..

Jagged chaos

New member
נו מטופש ושיטחי....

אפשר לחשוב כמה עמוקים גרין דיי... ככה שהכנסתם אתכם לפרדוקס פה... מה נלחצתם????????

נצל"ש

תראו מה היה בפורום MTV: מה הקטע הזה של מכונית? וואו יו סו סטריט... מה אכםת לי מהמכוניות אני רוצה מוזיקה!!!! יש הופעה!!!!!! אפילו הופעות החימון גרועות זה נשמע פליבלאק...קאניה הגיע הוא חושב שהוא יגאל שילון עם הסיגר...נחזור להופעה בא עוד מישהו במכונית ירוקה שראת כמו משהו שהייתי גונב בGTA אבל עדין לא הרוסה. מה זה השיר הזה? יו הם מקללים ואני לא שומע...אוי זה שיר על זה שהם פימפים..אני לא מצליח לרקוד לצלילו...אני לא אוהב שירים שאני לא יכול לרקוד אבל זה משתפר זה לא פליאבק הוא בולע מילים יש משהו מגניב בשיר יש שם 20 אנשים עם שרשרות יותר גדולות משל שרית חדד ורק שלושה שרים נגמר!!!

אני אהיה קצת יותר מדויקת:

"בא עוד מישהו במכונית ירוקה שראת כמו משהו שהייתי גונב בGTA אבל עדין לא הרוסה. מה זה השיר הזה? יו הם מקללים ואני לא שומע..." למי הוא התכוון לדעתך?

ממ.. מה הבעיה עם מה שהוא אמר?

אם יש בעיה?
לא הבנתי מה הנקודה של זה.. בסדר הם באו במכונית ירוקה שהוא היה גונב בGTA... צנזרו את הקללות.. מה מדהים בזה?

למעלה