הוא ג'ינג'י! הוא ג'ינג'י!
מזתומרת מי? האורז! פלאו בג'יג' מצרכים: 10 שוקיים שמן לטיגון 1 בצל גדול קצוץ 2 עגבניות קלופות וקצוצות מלח ופלפל שחור 1 כפית פפריקה מתוקה קופסא קטנה רסק עגבניות 2-3 כוסות מים 2 כוסות אורז אופן ההכנה: 1. מחממים בסיר או סוטאז` את השמן. מטגנים את הבצל ושוקי העוף עד הזהבה. 2. מוסיפים מלח, פלפל, פפריקה , את העגבניות החתוכות ורסק עגבניות. יוצקים מעל מים עד כיסוי העוף. 3. מבשלים על אש נמוכה כ 45 דקות,מוציאים את העוף מהסיר ומניחים על צלחת הגשה. 4. מוסיפים לסיר את האורז. מרתיחים ומורידים את האש לנמוכה. מבשלים כ 15 - 20 דקות. מורידים מהאש. 5. מכסים את הסיר במגבת, מעליה מניחים את המכסה ומשאירים כך כ 10 - 15 דקות. 6. להגשה: מניחים את האורז על צלחת ומעליה את שוקי העוף. אפשר- לטגן צימוקים ולהוסיף לאורז המבושל. (המתכון שייך לבלוג "המטבח של אלינוער, התמונה שלי) --- עוד זוכרים אותי פה?
מזתומרת מי? האורז! פלאו בג'יג' מצרכים: 10 שוקיים שמן לטיגון 1 בצל גדול קצוץ 2 עגבניות קלופות וקצוצות מלח ופלפל שחור 1 כפית פפריקה מתוקה קופסא קטנה רסק עגבניות 2-3 כוסות מים 2 כוסות אורז אופן ההכנה: 1. מחממים בסיר או סוטאז` את השמן. מטגנים את הבצל ושוקי העוף עד הזהבה. 2. מוסיפים מלח, פלפל, פפריקה , את העגבניות החתוכות ורסק עגבניות. יוצקים מעל מים עד כיסוי העוף. 3. מבשלים על אש נמוכה כ 45 דקות,מוציאים את העוף מהסיר ומניחים על צלחת הגשה. 4. מוסיפים לסיר את האורז. מרתיחים ומורידים את האש לנמוכה. מבשלים כ 15 - 20 דקות. מורידים מהאש. 5. מכסים את הסיר במגבת, מעליה מניחים את המכסה ומשאירים כך כ 10 - 15 דקות. 6. להגשה: מניחים את האורז על צלחת ומעליה את שוקי העוף. אפשר- לטגן צימוקים ולהוסיף לאורז המבושל. (המתכון שייך לבלוג "המטבח של אלינוער, התמונה שלי) --- עוד זוכרים אותי פה?