הוא הבחור המושלם אבל...

הוא הבחור המושלם אבל...

הוא הבחור המושלם בעינייך, חתיך רגיש כל מה שחיפשת בגבר, אבל הוא מבוגר ממך ב 10 שנים ויש לו ילד קטן. האם היית יוצאת איתו או אומרת לעצמך הוא גדול עלי? השאלה כתובה בלשון נקבה אבל מופנית לשני המינים (בכוונה כתבתי בלשון נקבה, כי נמאס לי מכל המאמרים שכתוב בלשון זכר ואז את ההערה הידועה, אז החלטתי שאצלי זה יהיה להפך)

הייייי!

אני הייתי אומרת עצמי שהוא גדול עליי... כי אולי הוא רוצה משו אני לא יכולה להביא לו... וגם יש לו ילד קטן מה שהופך אותך לאמא במישרה חלקית(לא מלאה כי אתם לא נשואים). אבל שמעי מהצד השני אני יכולה להגיד עכשיו מה שבא לי כי אני לא במצב הזה באמת... אם יש לך רגש אמיתי כלפיו תשמרי עליו! כי כמשו שאומרות מילות השיר: "לכול אחד יש את האחת שלו....."

אושר מ

New member
תלוי באיזה מצב בחיים אני נמצאת

עכשיו? בתור חיילת לפני לימודים טיולים וכו'? לא סביר בכלל. לקראת סוף לימודים למשל? למה לא? אז מה אם הוא מבוגר בעשר שנים? ואני אוהבת ילדים... זה תלוי במצב בו את נמצאת בחיים.

תראה-

נכון לכרגע, הייתי מתחיל לצאת עם אחת כזאת (יפה לי- למדתי לשנות מינים
), אבל קשר רציני לא הייתי יכול לבסס, בגלל הילד- אני לא מבוסס כלכלית וחוץ מזה- אני אופנוען... אנחנו לא חיים יותר מידי זמן, לא חבל על הילד
(
...)

Flyhi Junior

New member
ממש לא....10 שנים...זה יותר מידי...

במיוחד בגיל של רוב חברי הפורום הזה..... אולי בגיל יותר מאוחר....אם ממש חושבים שזה זה........

NBGirl

New member
אני חובבת יידיש מדוברת ../images/Emo13.gif

ולמה את כאילו לא נמצאת באיציקו ? סנובית

jessy19

New member
האמת שלא הייתי יוצאת...

אני נגד יציאה עם בני 30 ו.... אני כולה בת 20 ואפילו זה לא, למעשה (עוד חודשיים...).

למעלה