הוא הגיח לעולם לפני 24 חודשים

הוא הגיח לעולם לפני 24 חודשים ../images/Emo65.gif

ב 10.1.07 , הגיח לאויר העולם , אחרי צירים שנמשכו מספר חודשים אצל אימו , שנהגה לפזר הגיגיה בכל רחבי הפרדס
והחליטה שצריך למצוא לילד מעון מסודר ב11.1.07 , בשעה 16.24 יצאה הודעה רשמית לקהל, ואמו ההזדרזה להתייצב בדלת ולקבל את האורחים, שחלקם הפכו דיירים קבועים וחברים טובים בבנין עד היום
בלידתו נתנו לו את השם "שווקים ומציאות" , אחרי שבגר ומיצה את העיסוק בקניות ונבירה בשווקים , שינה את הלוק לחדשני ועשיר תכנים בשם "הנאות ארועים ואטרקציות", שם שהביא אליו דיירים חדשים ואיכותיים
בגוגל הוא כבר מאוזכר 16,200 פעם, ושמו שורבב בלי ידיעתו והסכמתו לאתרים שונים שמצטטים ממנו וגוזרים עליו קופון
תושביו נפגשים מעת לעת בטיולים וסיורים מרתקים בכל רחבי הארץ, ובסך הכל נערכו איתו כ 15 טיולים .
משקלו היום כ 130 עמודים גדושים ומענינים בצלומים, דיווחים, מתכונים, הגיגים ורעיונות ועוד ידו נטויה
באופיו הוא נעים הליכות ,חברי,תומך,רגוע ,יצירתי ,ומלבד 2-3 מקרים של טרוליזציה לא נרשמה בעברו התנהגות חריגה
מרימה כוסית לפורום שלנו שימשיך לשגשג ולפרוח ולחייכם שותפי היקרים על עיצובו ועל תכניו שנותנים לו לצמוח

../images/Emo48.gif../images/Emo48.gifלחיי הפורום, המנהלת והחברים../images/Emo23.gif

וכל זה לא היה מתאפשר בלעדייך

../images/Emo39.gifוזה בשבילך באשר מעשייך הם...

זה בשבילך באשר מעשיך הם... סרטון, לראות עד הסוף - מדהים!!! (רמקולים חובה) בסיום הסרטון לחייך חיוך מקסים ולהעביר הלאה... שיהיו לנו חיים מקסימים ושנגרום לכל האנשים שנפגוש לחייך... "יש בעולם הרבה דברים יפים: עצים ופרחים, אנשים ונופים. ומי שיש לו עיניים פקוחות, רואה יום יום מאה דברים נפלאים, לפחות" (לאה גולדברג) בהישג ידך יהיה כל מה שרצית, כאשר עזרת למספיק אנשים לקבל את כל מה שהם רוצים!

פייר מרגש ../images/Emo9.gif

מרגש לראות איך חלום הפך למציאות. שמחה שזכיתי לעבור את כל חבלי הילדות. תודה ואמא שוקולד שידעת מתי
ומתי
שלמרות פערי הגיל סטטוס ומקום מגורים, אהבה להנות מהחיים וסקרנות מקשריים ביננו כאן, בטיולים ועוד... נשתמע...ולא רק בשמחות

TALf2007

New member
../images/Emo213.gif../images/Emo65.gifמזל טוב

אפיתי לכבודך עוגת שוקולד מטריפה
בתור התינוקת
שבחבורה מזל טוב והתבגרות קלה ומרגשת!
תודה על טיולים שגורמים לכולנו גדילה והנאה
תמשיכי להנות ולשתף אותנו בשמחה שלך
אובהת המון
טל והעוגה- פאדג' בראוניז קרין גורן, מתוך מדריך האפייה חומרים לתבנית בגודל 27X33 ס"מ: 250 גרם שוקולד מריר 250 גרם חמאה 4 ביצים בטמפ' החדר 1/2 1 כוסות (300 גרם) סוכר )לדעתי אפשר להסתפק בכוס אחת) 6 כפות (60 גרם) קקאו 1 כוס גדושה (150 גרם) קמח 1/2 כפית מלח 200 גרם שוקולד לבן קצוץ גס 1 . ממיסים יחד שוקולד וחמאה. 2 . במיקסר מקציפים במהירות גבוהה ביצים וסוכר במשך 5 דקות. טורפים את קצף הביצים לתערובת השוקולד. 3. מנפים מעל התערובת קקאו, קמח ומלח וטורפים לתערובת אחידה ומבריקה, כחצי דקה. 4 . מערבבים פנימה שוקולד לבן ויוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה. 5 . אופים בחום של 180 מעלות כ-25 דקות, עד שהשוליים יציבים, תפוחים וסדוקים והמרכז עדיין רך. מצננים לחלוטין לפני שפורסים לריבועים.

../images/Emo23.gif מזל טוב לפורום הנהדר ../images/Emo23.gif

ותודה לכולם על ההשתתפות, על חוויות, ושיתוף ובמיוחד תודה לך שוקו - שאת מפיחה בו תמיד רוח חיים, סקרנות, ידע, צחוק ושמחה. כייף להיות חלק מכם.
איילה

רונה 2346

New member
../images/Emo140.gifברכות למנהלת ולחברי הפורום יום הולדת שמח

שוקו, תודה על שנתיים של עניין ותוכן. המשך פורום פורה, טיולים, סיורים, מפגשי תרבות - איזה מזל שיש יום אחד מיוחד שנותן לנו אפשרות לעצור לרגע ולברך - את החברים והאורחים - להיזכר ולהביט אל העבר להתענג על ההווה ולתכנן את המחר. להאמין ביכולות,לאהוב את החיים, לחשוב רק על הטוב ועל האנשים האהובים. שמחה להיות חלק מחברי הפורום - רונה

קולולו ,גם אני במברכות.../images/Emo49.gifלחברים ולמנהלת

שמחה "לראות" את מקבץ האנשים הציבעוניים של הפורום. הצצה בסוף יום מעייף עושה לי טוב בלב. תמשיכו להיות מי שאתם ושתפו אותנו בהגיגי ליבכם . מרימה כוסית
לכבודכם.

מ ה פ כ ן

New member
הנה באתי לברך !!!... ../images/Emo24.gif

מזל טוב לפורום ומזל טוב למנהלת הפורום הכי מקסימה באינטרנט (שאני מכיר...)... אז שיהיה לכם בהצלחה ועוד המון שנים של אושר !!!

בדיוק קבלתי מייל בנושא חברות ../images/Emo23.gif

חן חן לכל המברכים , כפי ששר שלומי שבת "בלעדיכם אני חצי בן - אדם" .....
מסתבר שגם את התחום הזה הנקרא חברות, בדקו באוניברסיטת קליפורניה , והנה המסקנות והתוצאות - "עכשיו זה רשמי: החברות שלך טובות לבריאות! מחקר אמריקאי מוכיח את מה שאנחנו מרגישות באינטואיציה כבר מזמן: לחברות שלנו יש ערך בריאותי. אל תזניחו את החברות. מחקר מהפכני שנערך באוניברסיטת קליפורניה בלוס אנג´לס, ארה"ב, קובע כי חברויות בין נשים משמעותיות יותר ממה שנהוג לחשוב. במחקר התברר, כי נשים מגיבות למתחים באמצעות הפרשת שורה של חומרים כימיים במוח, ואלה גורמים להן ליצור ולתחזק חברויות עם נשים אחרות. החוקרים סבורים כי בילוי עם חברות יכול לשמש תרופה של ממש למצוקות הגופניות, שנגרמות לרובנו כתוצאה מלחצים בחיי היומיום. גברים בורחים, נשים מתחברות. הסברה המקובלת בקרב מדענים, עד לפרסום תוצאות מחקר זה, הייתה שאנשים חווים מתח נפשי ואז מפריש גופם הורמונים שגורמים להם להילחם או לברוח במהירות האפשרית", מסבירה ד"ר לורה קזין קליין, מרצה לביו-התנהגות ובריאות באוניברסיטת פן האמריקאית ואחת מעורכות המחקר. "זהו מכניזם עתיק שנועד לעזור לנו לשרוד עוד בתקופה שבה רדפו אחרינו חיות טרף". אלא שסברה זו הסתמכה על המחקר הקיים בנושא השפעות המתחים הנפשיים, ש-90% ממנו נערך על גברים. מהמחקר החדש עולה, כי לנשים יש רפרטואר התנהגותי רחב יותר. "למעשה", אומרת ד"ר קליין, "נראה כי ההורמון אוקסיטוצין המשתחרר בגוף האישה בתגובה ללחץ ומתח נפשי, ממתן את הדחף להילחם או לברוח. במקום זה, הוא מעודד את האישה לדאוג לצאצאיה ולחבור בו בזמן לנשים אחרות. כשאישה מגיבה בהתאם – מטפלת בילדיה וחוברת לנשים אחרות – מופרש בגופה עוד אוקסיטוצין, שמוסיף להילחם בתחושת הלחץ והמתח ומרגיע אותה . בגלל זה נשים חיות יותר. המגמה אותה אתרו ד"ר קליין ועמיתתה למחקר, ד"ר שלי טיילור, מספקת הסבר לכך שנשים חיות עד גיל מאוחר יותר מגברים. במחקרים רבים נמצא, כי קשרים חברתיים מפחיתים את הסיכון לחלות במגוון מחלות, משום שהם מסייעים להורדת לחץ הדם, קצב הלב ורמות הכולסטרול. באחד המחקרים הללו, למשל, נבדקו במשך חצי שנה אנשים שחיו ללא קשרים חברתיים, ונמצא כי סיכוייהם למות ממחלה גבוהים בהרבה מאלה של אנשים שקיימו קשרים חברתיים מסועפים. אין ספק, אומרת ד"ר קליין, שחברות עוזרות לנו לחיות יותר. חברויות מסייעות לנו גם לשפר את איכות החיים. מחקר של בית הספר לרפואה באוניברסיטת הארוורד מצא, כי ככל שיש לנשים יותר חברות, הן נוטות פחות לפתח מחלות ומגבלות גופניות כשהן מתבגרות, וחייהן טובים ומלאי שמחה יותר. למעשה, התוצאות היו כה חד-משמעיות, שהחוקרים הסיקו כי היעדר חברות קרובות ונשות סוד הוא דבר מסוכן לבריאות ממש כמו עישון או משקל עודף. המסקנה: בזמן שאתן מתמרנות בין הקריירה, הילדים, בן הזוג, הניקיונות והבישולים – אל תזניחו את החברות. זה חשוב לבריאות! אני לא הייתי מרחיקה לכת במסקנות כלפי הגברים , הגברים כבר מזמן לא בורחים , הם משתרעים מקסימום על כורסאת הטלויזיה או על כסאות הנוח בבריכה או בים. וחוצמזה יש יותר קבוצות כדורגל של גברים מאשר של נשים , והחברויות שלהם עמוקות לא פחות כיוון שלישראלים יש את צה"ל ושרות המלואים שהוא סחבקיאדה אחת גדולה! אבל נחמד לקרוא שאנחנו מפרישות עוד הורמון שנועד לתחזק חברויות
, עכשף אני מבינה שהסיבה שיש כאלה שאינן יודעות לתחזק חברויות הן אלה שלא מפרישות שום הורמון, ולא בגלל שהן עסוקות.
שבוע טוב עם בשורות טובות

לא הייתי כאן אז אני מברכת עכשיו - הרבה

ברכות לפורום המקסים הזה ולכל חברותיו - ובעיקר לך שוקו, על הניהול הנפלא שלו. שנזכה לחגוג גם יום הולדת 20 ויותר.

noa555555

New member
מזל טוב לפורום החיובי והנהדר הזה.../images/Emo39.gif

יום הולדת שמח, מי יתן וימשיך עוד ועוד.

למעלה