הוא הגיע
"אחרי החגים" הגיע

tlingit

New member
הוא הגיע../images/Emo70.gif "אחרי החגים" הגיע ../images/Emo22.gif

אולי ילדותי אבל אני הכי אוהבת את הימים האלה,
כי כאילו שקוראים להם כל השנה (טוב, לפחות 3 חודשים מראש) והנה הם הגיעו והם כאן, עכשיו זה אחרי החגים הזה.
הזמן לכל הפרוייקטים, לכל המאוויים, לכל הדברים שנדחו וחיכינו, וגם אלה שלא רצינו לחשוב עליהם... כל הרצונות וכל התכנונים, ואיך לא לתת להם להתמסמס כל כך מתאים לאימון
אז -- יש לכם רשימות מוכנות? בכתב? בראש? השנה זה הרבה או לא כל כך?

ההשראה שלי הבוקר

אולי זה קשור לאחרי החגים ואולי לא, בכל אופן שמעתי את השיר הזה הבוקר (לא פעם ראשונה) תוך כדי שחשבתי על הבאות ועל אי אלו תוכניות לעתיד ואיך שהוא מילות הפזמון רוממו את רוחי (כן זה גרם לי גם להיות פיוטי משהו) אז השיר הוא של Kelly Clarkson בשם Breakaway ("פריצת דרך" בתרגום חופשי) I'll spread my wings and I'll learn how to fly I'll do what it takes till I touch the sky And I'll make a wish, take a chance, make a change And break away Out of the darkness and into the sun But I won't forget all the ones that I love I'll take a risk, take a chance, make a change And break away

אנרגיות אישיות ומקצועיות

אולי המנטרה "אחרי החגים" גם אותי תקפה כוירוס.
אולי זה הארוחות בלי סוף והקילוגרמים שנוספו למשקל ויותר לנפש. אולי זה חוסר העקביות שקטעה עשייה ברצף. אולי זה אני שנתתי הנחות לעצמי ולא הצלחתי להיות ממוקדת. הבוקר אני באנרגיות שיכולות להפעיל כור אטומי.
יונתן גפן כתב משפט שמאד אהבתי גזירה שהציבור לא יכול לעמוד על החגים... שבוע נפלא לכולם

למעלה