הוא היה לצידי מהרגע שהתגרשתי..

romi99

New member
הוא היה לצידי מהרגע שהתגרשתי..

האיש שלי.. ההתחלה הייתה כמו חלום, הרגשתי שהאיש הזה מעניק לי מה שלא קיבלתי בחיים שלי מאף אחד! גם מהאיש שלו הייתי נשואה 17 שנה.. הייתי בעננים, אהבתי את החיים,אהבתי אותו, הודיתי לבורא על כל דקה שבילה איתי, נקשרתי לילדים שלו, ביליתי את השבתות איתם כמו משפחה אחת גדולה, (הוא אלמן) עבדתי קשה, אבל אהבתי את זה.. הציע לי נישואין, ואני דחיתי אותו, "תן לי להרגיש את החופש"..זה היה התירוץ ..כן..היום אני מתחרטת! האיש שלי החל לבלות רוב זמנו בעבודה, מיעט להגיע..הרגשתי את הריחוק, היום אני יודעת שהוא התגעגע כמוני, ניתקתי קשר, לא הגבתי לטלפונים, במשך חודש לא שמעתי ממנו ולו מילה אחת.. אחרי חודש התייצב בבייתי, הודיע שהוא אוהב ומתגעגע, ואני..נשברתי. קיבלתי אותו חזרה, ושוב הצעת נישואין, ואז היריון בלתי צפוי, הודעתי לו שאם הוא רוצה להיות "אבא בשלט רחוק" אני מבצעת הפלה, הוא נחרד!! ביקשתי שירד במינון העבודה ויהיה יותר לצידי.. הוא הבטיח ולא קיים, ואז עמדתי בפני דילמה רצינית: 1. ללדת את הילד ולדעת שהילד הזה יקשור אותי לאביו כל חיי 2. לבצע הפלה ולהמשיך הלאה.. בחרתי באפשרות השניה, ביצעתי הפלה _לבד_ ושוב התרחקתי ממנו, לא הגבתי לניסיונות התקשרות מצידו.. הייתי שבורה , אבל עמדתי בזה.. לאחר זמן מה , הוא שוב היה מפתיע אותי בבייתי, מופיע מבלי להודיע "ידעתי שלא תסכימי , אבל הייתי חייב לראות אותך".. ושוב הוא מבלבל אותי לא מצליחה ליצור קשרים אחרים, (לא ממש מעוניינת..) מאוד אוהבת את הלבד שלי, ושוב לפני שבוע הוא מופיע עם טבעת והצעת נישואין חדשה.. מה אני עושה איתו????

היי רומי ברוכה הבאה

אני די קרועה מצד אחד את מתארת שהוא האושר שלך ,והודת לאלוהים שהוא איתך,מצד שני את רוצה חופש ....(גם ממנו) ואפילו יש צד נוסף שאחרי שנתת לו ללכת את מתחרטת..... אין לי ספק שהשילוב הטוב ביותר בשבילך זה קצת ביחד קצת לחוד. אבל השאלה מה טוב גם בשבילו או מה נכון למערכת בכדי שהיא תצמח... שיחת עומק על הקוים האדומים ולמצוא בעיקר את הקוים המאחדים. אני בטוחה שישנה אהבה גדולה מאד ,רק צריך לכוון אותה . אגב איך הטבעת?...................... רומי ,אם את שלמה עם ההחלטה שלך ללכת לדרכך והוא לדרכו ,את חיבת לשדר מסר ברור ולא מבלבל,כי נראה שיש כאן בלבול לשני הצדדים . אני בעד לדבר ולבנות,ולקחת את הטבעת....(סתם)

romi99

New member
היי יונה..

אני לא שלמה עם שום החלטה בקשר איתו, ריגשית , אני לא יכולה להתנתק ממנו, אני מאוד גיבורה בלדחות אותו ולנתק קשר לתקופות שונות, אבל הוא יושב לי עמוק בתוך הלב. אני עסוקה בלהתגעגע אליו ומונעת מעצמי לתקשר איתו.. מריצה לי סרטים בראש על קשרים שלו עם נשים אחרות, מתגעגעת לילדים שלו, ולהווי המשפחתי שיצרנו שניינו ביחד, וחוששת ממיסוד הקשר איתו. כבר אמרתי שאני מבולבלת??

רומי

נראה שיש כאן פחד מייצירת אינטמיות במובן של מחוייבות לקשר כולו. יעוץ ,יעוץ,יעוץ..... רמת המודעות שלך גבוהה וזה יתרון ענק.

מה עושים בטרם החלטה

רומי בוקר טוב , אין ספק האיש החדש בחייך מצליח "לבלבל " אותך. בעצם שניכם עושים זאת אחד לשני , לא מרוע חלילה אלא משום קושי אמיתי להיכנס , להגדיר מסגרת חדשה של זוגיות . הסיבות לכך נעוצה בחרדה המציפה לטעמי את שניכם – כל אחד וסיבותיו רקעו ,סביבתו הקרובה [ילדיו] תפיסתו וציפיותיו. בטרם החלטה ממליץ לשניכם , יחדיו לפנות ליעוץ זוגי קצר מועד . זה עשוי למקד ולהקל על פיתרון קשיים עתידיים. יום טוב יוסי

rolan

New member
רומי יקרה

קודם כל -
ברוכה הבאה
בהחלט מצב מבולבל, גם על פי כתיבתך, הרגשתי את סערת הרגשות... אני מציעה, כמו יונה ויוסי, בדיקה של - איזו זוגיות אתם רוצים?... למדנו כאן בפורום, אחד הדברים החשובים בזוגיות ובכלל זה עניין הדיבור המשותף. אל תברחי, יש כאן עוד חברים שיעזרו לך ויעזרו בך. שבי איתנו...
ליום נעים

romi99

New member
ליוסי ו - rolan

התגובה היא אחת ,כי לשניכם היתה הצעה דומה, לגשת לייעוץ זוגי.. האמת היא שחשבתי על זה ונורא חששתי מהתגובה שלו..

ר ו מ י ../images/Emo140.gif

רומי שלום , הודעתך והודאתך רק מחזקת המלצתי בדבר הצורך בייעוץ זוגי. אין שום סיבה לחשוש מייעוץ שכזה , מעבר לכך באם האיש אינו רוצה בייעוץ התחילי לבדך , מניסיון באם זוגיותכם חשובה לו - הוא יצטרף. בהצלחה יוסי

avitalp

New member
רומי ../images/Emo20.gif

נחמד לראות כאן עוד "פרצוף" מוכר
ולעצם העניין - מחזקת את דעת קודמי
יש מקום לבדיקה מעמיקה של הקשר ביניכם, להגדרת אופיו ולתיאום ציפיות... כמו שזה נראה מהצד, לכל אחד מכם הגדרה אחרת לזוגיות הזו, ומכאן נובע הבלבול... מסכימה עם יוסי, שפניה לייעוץ זוגי עשויה להועיל... יועץ טוב ייתן לכם את הפרספקטיבה מחוץ לסערת הרגשות ששניכם מצויים בה... ומאחלת לכם שתצליחו למצוא את הדרך...

צריך למצוא את עמק השווה

אתם רוצים להיות יחד אך את לא רוצה להתחתן. הטבעת לא מהווה את הקשר שלכם. מה שבלב כן. לכן, לפי דעתי, אתם יכולים להיות יחד בדרך שבה יהיה לך חופש וגם תהיי מספיק איתו. שמתי לב שכתבת שההתרחקות החלה לאחר שהוא הציע לך נישואין לראשונה... הוא צריך לעבוד פחות ולתת לך את החופש שאת זקוקה לו על מנת שתוכלו להסתדר יחד. והכי חשוב...לא להציע לך בשלב זה נישואין עד שתראי לו שאת מעוניינת אם אי פעם תהיי מעוניינת. רק שאלה לי..על פני איזו תקופה מתפרס הסיפור הזה? כמה שנים?

*יערית

New member
שלום לך רומי../images/Emo24.gif

האיש שלך...ראית כתבת את זה באופן טיבעי, לא כל אחד ניקרא "האיש לנו" עם הרגש הוא עמוק ומיוחד ושונה ורוצים בכל זאת להאחז בסירה משותפת למרות "טעויות" העבר צריך לעבוד,מה שלא עשינו {יש כן עשו זאת}בפרק ראשון יש לעשות בפרק שני בנחישות ועם הרבה אהבה לגשר על מיכשולים... אם הוא רוצה אותך מאוד {עוזבת לרגע את הצעת הנישואים שהיא עיניין רציני אך לא מראה תמיד על כך}הוא יצטרך לעבוד על הנקודות החלשות של הקשר בדיוק כמו שאת רוצה. אמרתי לך כבר ברוכה הבאה?
נחמד לראות אותך ביננו
מאמינה בכוח של שניים!

1נתי 1

New member
רומי יקרה

לפני זמן היה שרשור בנושא זוגיות בבתים ניפרדים אולי זהו המתכון המתאים לכם? גם תהני ממומנט הגעגועים והחופש וגם מבן זוגך האוהב והתומך חשבי על כך ובהצלחה

romi99

New member
../images/Emo51.gif ענקית לכולכם,

על התגובות, הערות, עזרתם לי מאוד , הארתם את עיניי כנ"ל לגבי מי שפנה אלי במסרים.. ושוב

למעלה