הוא הפתיע אותי !!

lmerav

New member
הוא הפתיע אותי !!

היתה בחורה ששאלה כאן איך מתנהגים עם בעל שמתנהג כמו ילד ? אחרי אתמול הבנתי שאנחנו הנשים ``מלמדות`` את הבעלים להיות כמו שאנחנו רוצות. מראות להם את מאווינו, את בקשותינו.. מסתבר שלכל אחת יש את הבעל שבו מהול מעט ילדותיות שאנו הנשים צריכות להעיר לו על כך .ולהיפך כמובן.גם גברים מוזמנים להעיר אותנו- ולנו ,כשצריך. אתמול היה לי יומולדת - והזקנתי בשנה נוספת. 4 ימי הולדת עברתי עם בעלי ובאף אחת מהן לא זכיתי למתנת יומולדת. בכל אחת אפיתי עוגה לעצמי הזמנתי בעצמי חברים לקפה ועוגה וקיבלתי מתנות מכל חבריי רק מהבעל - לא! אפילו פרח לא קיבלתי ממנו . כל שנה היה כואב לי יותר. השנה סיפרתי לו שזה כאב לי. ואתמול חגגתי בטירוף את יום הולדתי החמישי איתו והוא - הפתיע אותי כל כך ! בחצות בדיוק כשהגיע יומולדתי נכנסו חבריי ובראשם בעלי עם שעון כסוף ומדהים שגרם לי לרטט בכל הגוף. לא האמנתי שהוא יכול להשתנות ולא האמנתי שברצונו אכן לשנות, אך מה שקרה הוא - שהיה שינוי. ושינוי לטובה . הוא התיחס לרגשותיי ועשה משהו בנידון. בעלי ממש בגילי ותמיד חשבתי אותו בוגר יחסית לגילו, אך האמת שבכל גבר יש את הילדותיות שלו שאותה צריך ללמד ולטפח ועובדה - ההמתנה משתלמת !! מירב (שעדיין מופתעת)

mish

New member
זה נכון !!

זה נכון !! אנחנו ילדותיים (ואין לי תירוץ לזה) ולפעמים אנחנו גם צריכים קצת רמזים (הרי אנחנו לא חדי אבחנה כמוכן בנות) אבל גם יודעים לתת מעצמנו. :cool: ...טוב אולי רק חלק מאיתנו :) אבל לעולם לעולם אל תתיאשו מאיתנו !!!!! שתהיה לכם זוגיות בכיף מישמיש

ללמד את הבן זוג ש``יומולדת`` זה...

ה-יום ה-מיוחד שלך! לנו לגברים קשה להאמין שיום הולדת זו חגיגה נחמדת. סתם עוד יום... שמציין את אפסותנו לנוכח המאורעות הבאים. אבל עבור נשים... זה הכל ``בכל המובנים``. יהיה טוב... :) ויום טוב.

סו

New member
כל טקס קטן שאת מכניסה למערכת.....

לא רק ביום הולדת כשבשבת בבוקר הוא תמיד עם הנס כשכל השבוע את עושה לו קפה הוא קם מוקדם ממך ותמיד נותן נשיקה אבל בשבת בבוקר הנשיקה הראשונה היא ממך אז נכון שבהתחלת הקשר זורעים את כל הטקסים האינטמים אבל אולי הקסם ימשיך אם נדע ליצור עוד טקסים קטנים שילוו את השיגרה...... סו ביקרתי ויצאתי עם מחשבה -זה חדש אצלי..

מיני--

New member
צריך ללמד את הגברים

לפני 9 חודשים נולדה לי בת, הגיע יום האם ואמרתי לבעלי שהוא צריך לקנות לי מתנה שאני עכשיו אמא ויום האם הגיע שאף פעם מחמש שנות נישואי הוא לא קנה לי שום מתנה. ואז יום האם הגיע ובעלי לא קנה לי כלום נורא נעלבתי ואמרתי לו את זה ואז הוא שאל אותי מה כל כך מיוחד הפעם ביום האם הסברתי לו ואחרי שבוע הוא בא הביתה עם זר פרחים ענק (זה לא שאני צריכה את המתנה שהוא יקנה לי הרי אני יכולה לקנות לעצמי מה שאני רוצה זה בשביל ההרגשה שלי הרי אני אמרתי לו שאפילו אם הוא היה בא עם פרח שקטף מהגינה ונותן נשיקה)

lmerav

New member
זה כל כך נכון אבל כל כך נכון !!!

שזה פשוט מדהים !!

למעלה