הוא התקשר!

hrabba

New member
הוא התקשר!

טוב, אז הכרנו ב j date הוא נקרא חמוד לאללה. באחת הפעמים הוא השאיר טלפון, התקשרתי ודברנו כשעה. אתמול הוא התקשר, תגידו לי בבקשה לא להתלהב כמו בת 15 שזו רק ההתחלה ומכייון שעדיין לא התראנו הכל יכול להשתנות. אני יודעת, אבל בן כל הטמבלים שנמצאים שם באתר ההוא הוא נשמע כזה חמוד, ואני כל כך רוצה.....

בבקשה תתלהבי

בטח להתלהב וברוכה הבאה לגיל 15 - מקום כל כך מתוק לחזור אליו! אני חושבת שלחזור ל-15 ממרום גילנו זה יותר קל מאשר לעבור דרכו מגיל 14. תלתל-שמחה

noa128

New member
אוי X , את לחייך הסמוקות רואים עד

כאן..
ואיך אני שמחה בשמחתך ! מקווה שיתברר שהנסיך הוא אכן חמוד, שהוא השושאנה בין הטמבלים - מחזיקה לך את כל האצבעות, גם ברגליים... ותזכרי אהובה - גם אם לא נפלת מהתפעלות ברגע הראשון - תני לו צ'אנס שני - המקסימות שם, ואל תשכחי את זה. חיבוק ענק,

kisslali

New member
מוכרחה להגיד לך משהו

זה ממש לא חשוב אם הוא זה "הוא", התקשר? עשה לך שמח? הלב שלך קופץ באושר? זה מה שחשוב! פשוט תהני מכל שלב ושלב וזהו. ובלי קשר הלוואי שיצליח ויהיה "הוא" וכל השאר. נשיקות מללי שמאד מאד מתגעגעת אליך

פּרפרית

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif איזה יופי

מה זה חשוב שהכל "יכול להשתנות" העיקר שעכשיו שמח וטוב לך. נפלא אקספי יקרה, אני כל כך שמחה לך ומקווה שבאמת ימשיך להיות שמח וטוב גם אחרי שתפגשו.

hrabba

New member
איך אני אוהבת אתכן!!

באמת באמת ואם הוא יראה אותי ולא ירצה? ראפילו תמונה לא שלחתי כל כך לא בא לי להתאכזב אוהבת אתכן מאד, כבר אמרתי??

noa128

New member
איך יתאכזב?

אם היפלת שדודים את חבורת הצנונים מלונדון - קטן עלייך החמוד מ- J דייט...

hrabba

New member
הם.... בחנו את הידע שלי ,

הוא .... יבחן קודם כל את המראה שלי איך עושים דיאטה בשבוע?? ללי - השארתי לך הודעה אצ החיידק, נא לבדוק

הוקוס פוקוס

אוף...כמה פעמים "לא נבחרתי" כי לדעת הבחור הייתי רזה מדי. מה-זה קינאתי בבחורות עסיסיות! אז לעלות על בגד יפה, לשים איפור קל אבל לענין, ולהתיז בושם רגע לפני ה"עליה לבמה". ככה. כמו שאת. נראה לי שזה מספיק מאמץ בשביל גבר זר, לא? משתתפת בהתרגשות שלך! איזה כיף. ומחזיקה לך אצבעות. תלתל-אדמוני

noa128

New member
קודמקול - אל !

אל תעשי דיאטה בשבוע. אין בחור בעולם ששווה את הבריאות שלך, גם לא חמוד מג'יי-דייט.... וכמה שהמצב אולי חמור בעינייך - בעין רעננה הוא בטוח לא נראה ככה. מצאי את מה שיש, ועליו שימי את הדגש - שיער, פנים, איפור עדין, בגד מחמיא - כל מה שאמרה תלתל, וגם - ראש זקוף, חיוך על הפנים ואור בעיניים. אם תרגישי שווה - תהיי שווה. ואל תשכחי אהובה - את לא הולכת לתחרות מלכת היופי - את הולכת להיפגש עם איש חמוד שאיתו יש לך כימיה, ושניכם רוצים ליהנות זה מחברתו של זו. (ואם את צריכה איזו רוח גבית, זכרי אותנו כאן, שאוהבים אותך גם בלי דיאטה ומחזיקים לך אצבעות..)

kisslali

New member
love is in the air../images/Emo124.gif

החיידק הלך לו לצבא, מגיע הביתה בפעם ב..... ונעל טוב טוב כל גישה או חור הצצה למשהו שקשור אליו במחשב (נחשי למה - בי נשבעתי שהוא עוד יהיה היו הפנר פעם....) בקיצור מסרים כאן או במייל. בקשר לדיאטה, ממוש אם את עוד לא יודעת הגיע הזמן שיגידו לך: עם מישהו רוצה אותך בגלל איך שאת נראית הוא לא שווה אותך (טוב זה בכללי מאד ויש לו נספחים ותוספות) אבל ברצינות, דיאטה???? השתגעת???? נשיקות מללי

hrabba

New member
ומה שלומו? אני מתגעגעת אליו

הוא בחור פיקח תמסרי לו בהצלחה ממני?????? השארתי לך מסר ובהשארתכם כולכם אני אוותר על הדיאטה אז מי באה לקפה ועוגה????????

פּרפרית

New member
שחיתותית כזאת

עם הרבה קרמים? 1000 שכבות? כי אני יכולה להרשות לעצמי אחרי שהחלטתי ללכת לחדר כושר (אפילו כבר בדקתי מחירים- זה שלב טוב, לא?)

hrabba

New member
כל מה שתרצי ........

רוצה קרמים? יהיה קרמים רוצה מוס? יהיה מוס שכבה מוס עם קצפת - גם הולך אנחנו הולכות לחדר כושר יחד? אני מזמן מחפשת פרטנרית.....

למעלה